Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een camping aan zee, een plek om eindeloos te genieten!

Eindeloos genieten op een camping aan de kust

Eindeloos genieten op een camping aan de kust

Zon, zee en strand zijn de beste ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Dat geldt helemaal als u lekker aan het kamperen bent in een gezellige camping aan zee. Bij Hogenboom vindt u prachtige vakantieparken aan de kust, waar uw stacaravan of vakantietent al voor u klaar staat. Dat is nog eens relaxed op vakantie gaan! Geniet van een ontspannen vakantie in Zeeland of ga op reis naar een camping langs de kust in Vlaanderen of Zuid-Europa.

Camping aan zee

Kamperen aan zee is een feest voor jong en oud. Als u vroeg of laat in het seizoen gaat, kunt u lange strandwandelingen maken en lekker uitwaaien. In de zomer heeft u geen kind aan uw kroost, dat zich uren kan vermaken met zandkastelen bouwen en spelen in de golven. Houdt u van watersporten? Vanaf uw camping langs de kust kunt u gaan surfen, duiken, snorkelen of zeilen. Op onze campings aan zee vindt u bovendien allerlei voorzieningen, zoals een goed ingerichte kampwinkel, restaurants, speeltuinen en zwembaden. Bent u minder goed ter been? Met onze voorzieningen voor mindervaliden zorgen we ervoor dat ook zij optimaal kunnen genieten van een vakantie in de buitenlucht.

Kamperen in het groen

Wilt u op vakantie in de bossen? Een groene omgeving brengt niet alleen de broodnodige rust, maar ook koelte. En wat dacht u van het aangename geluid van het ruisen van de bomen? Op een camping in het bos kunt u al deze geluiden extra goed horen. Vanuit uw vakantietent of stacaravan kunt u gezellige uitstapjes maken, maar er is ook helemaal niets mis mee om u onder een boom te settelen met een dik boek en af en toe de ogen te sluiten.

Stacaravan of vakantietent

Wilt u graag naar een camping bij de kust, maar heeft u geen eigen tent? Dat is geen enkel probleem, want Hogenboom heeft uw tent al voor u opgezet. Onze ruime zespersoons bungalowtenten zijn ingericht met bedden, een tafel, tuinstoelen en parasol. U moet wel zelf uw beddengoed meenemen. Als u meer comfort wilt, maar toch graag wilt genieten van het buitenleven op een camping aan de kust, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gerieflijke stacaravan. Naast een complete ingerichte keuken, aparte slaapkamers en een eigen douche en wc, treft u in onze caravans ook dekbedden en kussens aan.

Snel online boeken

Heeft u zin om op vakantie te gaan? Kijk dan snel op onze website en ga op zoek naar uw favoriete camping aan zee. Wilt u niet alleen zon, maar ook de aangename schaduw van bomen, kies dan voor een lommerrijke camping.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten zoals o.a. reserveringskosten à € 26,- (2018: € 27,-, kamperen € 15,-) en eindschoonmaak. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.