Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

20 parken 129 Verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Groot aanbod van accomodaties

Bij Hogenboom vindt u voor elke groepsgrootte een geschikte vakantiewoning in het bos. Misschien wilt u een romantisch huisje om met uw partner te verblijven, of juist een grote vakantiewoning met meerdere slaapkamers om een groep vrienden of familie te ontvangen? Alles is mogelijk en Hogenboom denkt graag met u mee. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u altijd even contact opnemen of door de veelgestelde vragen bladeren. U vindt bij Hogenboom voor een aantrekkelijke prijs zeker een geschikte plek die u aan zal spreken.

20 parken 129 Verblijven

Vakantiewoning bos

Bent u op zoek naar een plek om even heerlijk te ontspannen? Kies dan voor een vakantiewoning in het bos. Een bosrijke omgeving heeft een rustgevende invloed op mensen. Denk aan het zachtjes blazen van de wind door de bomen, de schaduwrijke omgeving en het geluid van fluitende vogels. Wanneer u wakker wordt, kunt u zichzelf verwennen met een vers kopje thee of koffie, gemaakt in de keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Het maakt daarbij niet uit of u een knus klein vakantieverblijf zoekt of een grote vakantiewoning.

Het bos is een prachtige plek om de natuur te verkennen. Wanneer u normaal gesproken in een stedelijke omgeving woont, zal de omgeving van het bos een ware verademing voor u zijn. Geen overlast van verkeer en buren, maar een natuurlijke omgeving waar mens en dier zich thuisvoelen. In het bos kunt u lekker wandelen over gemarkeerde wandelpaden en zich verbazen over al het natuurschoon dat u zult treffen. Waarschijnlijk komt u daarbij ook lokaal wild tegen. Ook fietsen behoort tot de mogelijkheden, waarbij u op open plekken van de zon kunt genieten.

De vakantiewoning in het bos biedt veel comfort voor een goede prijs. Het grote voordeel is ook dat u zorgeloos van huis kunt vertrekken. Het is niet nodig om veel spullen mee te nemen, aangezien u bij aankomst een volledig ingerichte vakantiewoning treft. Uiteraard met schoon sanitair en een keuken die goed voorzien is van alles wat u nodig kunt hebben om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden. U kunt er ook voor kiezen om nabijgelegen stads- en dorpskernen te verkennen en op zoek te gaan naar een goed restaurant of andere eetgelegenheid. Ook een fijne nachtrust is in een vakantiewoning gegarandeerd. Het bos is 's nachts een zeer stille en aangename plek om te verblijven. In de zomer is het in een bos ook lekker koel. U slaapt daarbij in een fijn bed, zodat niets een goede nacht in de weg staat.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.