Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

25 parken 152 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Kies nu voor rust, ontspanning en natuur

Een vakantiehuisje in het bos zorgt ervoor dat u een heerlijke tijd tegemoet gaat. In een prachtige omgeving geniet u niet alleen van de natuur, maar ook van uitstekende voorzieningen en natuurlijk het gezelschap van uw familie of vrienden. Vanuit uw vakantiehuisje het bos inwandelen is geen enkel probleem, maar ook voor een gezellige avond zit u hier op de goede plek. Lekker uitgebreid koken en daarna lang tafelen met natuurlijk nog een borrel na afloop. De volgende dag weer heerlijk fris op door de gezonde boslucht en u begint weer aan een nieuwe dag om van te genieten!

25 parken 152 Verblijven

Een vakantiehuisje in het bos, dat is pas écht genieten!

Er wordt wel eens geklaagd dat Nederland zo volgebouwd wordt. Overal snelwegen, nieuwbouwwijken en bedrijventerreinen, het lijkt bijna alsof er geen natuur meer te vinden is. Gelukkig klopt dat beeld niet helemaal, want wanneer u de stad verlaat, zijn er in Nederland nog volop prachtige plekken te vinden. Heerlijke groene omgevingen, waar u met een vakantiehuisje in het bos uitgebreid van kunt genieten. Stelt u zich eens voor dat u hier lekker ontspant van een kopje koffie, terwijl u door de openstaande ramen de boslucht ruikt en vogeltjes hoort fluiten? In uw vakantiehuisje bos en natuur overal rond u heen, dat is toch een droomvakantie?

De natuur heeft een bijzondere werking op de mens. Wanneer we de alledaagse drukte even verlaten en de natuur opzoeken, komen we tot rust en krijgen we weer nieuwe energie. Dat merkt u bijvoorbeeld wanneer u gaat sporten in de natuur, maar ook al wanneer u lekker helemaal niets doet in uw vakantiehuisje in het bos. U kunt zich in deze mooie omgevingen dan ook op verschillende manieren vermaken. Natuurlijk voor een leuk weekendje weg met de familie, maar bijvoorbeeld ook in het kader van teambuilding met collega’s. Een vakantiehuisje met bos in de omgeving heeft een inspirerende werking die ook uw bedrijf ten goede zal komen.

In heel Nederland, maar ook daarbuiten, zijn er schitterende bosrijke omgevingen te vinden. Prachtig onderhouden bossen die gericht zijn op het plezier van de bezoekers, maar ook juist wat meer ongerepte stukken natuur. Hogenboom biedt u in al dit soort omgevingen de mogelijkheid om van een vakantiehuisje in het bos te genieten. Zo hebben wij voor u verschillende fraai gelegen vakantieparken op de Veluwe, waar u uw vakantie in de bossen kunt combineren met leuke uitstapjes in de omgeving. Maar ook in de Belgische Ardennen, de Duitse natuur en mooie Franse streken hebben wij prachtige accommodaties voor u.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.