Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

25 parken 153 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Gezellig in uw vakantiehuis tussen de bossen

Behalve een mooie omgeving betekent een vakantiehuis bij een bos ook een unieke sfeer: de frisse geur wanneer u ’s ochtends de ramen opent en het zonlicht dat door de bladeren schijnt. Na een lange wandeling door de schitterende natuur is er niets heerlijker dan in uw knusse vakantiehuis lekker wat te eten en te drinken. Gezelligheid is hier vanzelfsprekend, zoals u zelf zult ervaren in een van onze vele vakantiehuizen.

25 parken 153 Verblijven

De prachtigste vakantiehuizen in het bos

Van een riant huis midden in de natuur dromen we natuurlijk allemaal wel. Voor velen blijft dat ideaalbeeld onbereikbaar, maar het hoeft niet bij dromen te blijven. Met een vakantiehuis in het bos kunt u een heerlijke tijd beleven in een schitterende omgeving. Voorzien van alle comfort die u zich kunt wensen brengt u uw vakantie door op de mooiste plekken die er in Nederland te vinden zijn. Midden in het bos, vlakbij het strand of gelegen tussen de heuvels is het aanbod van Hogenboom geschikt voor iedereen die van een ontspannen tijd in de natuur houdt.

Niets is zo rustgevend als de schitterende natuur die u in de Nederlandse bossen vindt. Een vakantiehuis bij het bos is dan ook een ideale bestemming voor wie na een drukke tijd weer even helemaal tot rust wil komen. Na een drukke periode op het werk even de tijd nemen voor uw partner en het gezin kan heerlijk verfrissend zijn en weer nieuwe energie geven. Vanuit uw vakantiehuis in een bos wandelt u zo de natuur in. Terwijl u de heerlijke geur van het bos opsnuift, kunt u uw gedachten even helemaal verzetten en pas echt ontspannen. Het bos is in ieder jaargetijde weer anders en verschilt zelfs van dag tot dag, waarmee het altijd een inspirerende omgeving is.

De vakantiehuizen van Hogenboom liggen in de mooiste bossen en in de omgeving is altijd genoeg te doen voor wanneer u eens wat anders wilt. Een vakantiehuis in een bos betekent namelijk niet dat u helemaal afgezonderd bent van de wereld. Zo verlaat u uw vakantiehuisje bijvoorbeeld gemakkelijk om een stad in de buurt op te zoeken. Leuk voor een lunch of een terrasje of om eens een middagje uitgebreid te shoppen. In de omgeving is vaak ook genoeg te zien voor wie van cultuur houdt. Verblijft u bijvoorbeeld in een vakantiehuis in een bos op de Veluwe? Dan kunt u eenvoudig naar het Kröller-Müller Museum. Maar ook op de andere locaties van onze vakantiehuizen zijn er in de buurt altijd vele mogelijkheden.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.