Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantie kinderen: de ideale vakantie voor kinderen!

Met de kinderen op vakantie? Bij Hogenboom vindt u wat u zoekt!

Met de kinderen op vakantie? Bij Hogenboom vindt u wat u zoekt!

Bent u op zoek naar een vakantiepark waar u en uw kinderen een heerlijke tijd kunnen beleven tegen een betaalbare prijs? Bij Hogenboom vindt u veel vakantieparken welke zeer geschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Wanneer u en uw kinderen vakantie komen vieren bij Hogenboom bent u verzekerd van een ontspannen vakantie met meer dan genoeg vermaak! Uw kindervakantie slaagt hier altijd!

De ideale vakantie voor kinderen!

Of u nu aan een vakantie in Limburg zit te denken of juist aan een weekendje weg in het Noorden van het land; er is altijd een Hogenboom vakantiepark in de buurt wat aan uw wensen voldoet. De parken zijn verspreid over het hele land en bieden stuk voor stuk vermaak voor jong en oud. Liever naar het buitenland? Ook daar zijn een aantal prachtige parken te vinden die perfect zijn voor een kinder vakantie. Brengen uw kinderen de vakantie graag door in of aan het water of liever in de (indoor-)speeltuin? Het kan allemaal! Op de parken is vaak een team aanwezig dat voor entertainment zorgt of activiteiten organiseert om de vakantie voor de kinderen tot één groot feest te maken!

Een accommodatie boeken die bij u past!

Op de prachtigste plekjes vindt u de mooiste accommodaties welke ook zeer geschikt zijn voor een verblijf met kinderen. U kunt kindermeubilair bijboeken, zoals een kinderbedje, een kinderstoel en een box. U kunt meteen beginnen met genieten, want de spullen staan al klaar wanneer u aankomt. Met de kids op vakantie gaan ging nog nooit zo ontspannen en gemakkelijk.

Een geschikte vakantie voor kinderen boeken.

Bij Hogenboom vindt u het park wat bij u past. Of het nu om de accommodatie gaat, om de faciliteiten op het park of om de locatie; op de website kunt u in elke denkbare categorie aangeven wat uw wensen zijn, waarna Hogenboom u direct de parken laat zien die aan uw wensen voldoen. Gaat u samen met familieleden of vrienden op vakantie met de kinderen? Er zijn ook prachtige groepsaccommodaties beschikbaar waar u met een groter aantal personen kunt verblijven. Of u nu een last-minute boekt of een vakantie waar u nog wat langer op moet wachten; de prijzen zullen u verbazen! Boeken gaat snel en is gemakkelijk. Op de website wordt het totaalbedrag duidelijk weergegeven, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan of te maken krijgt met onverwachte toeslagen. Voor zowel u als de kinderen wordt de vakantie het hoogtepunt van het jaar!

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.