Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kerstarrangementen: vier de feestdagen bij Hogenboom!

Kerstarrangementen bij Hogenboom Vakantieparken

Kerstarrangementen bij Hogenboom Vakantieparken

Bent u op zoek naar kerstarrangementen om de feestdagen in sfeer door te brengen, weg van huis? Dan bent u bij Hogenboom Vakantieparken aan het goede adres! Een kerstarrangement staat garant voor feestelijke dagen vol rust en ontspanning, samen met uw vrienden en familie.

Genieten in Nederland of buitenland

Om de drukte thuis achter u te laten, kunt u bij Hogenboom vakantieparken terecht voor diverse arrangementen tijdens de kerst. U zult gegarandeerd een locatie vinden die u bevalt, of u nu een bosrijke omgeving wenst, zee en strand of de nabijheid van een stad. In Nederland zijn vele parken waar u terecht kunt tijdens de feestdagen; in iedere gewenste provincie, maar ook op de Waddeneilanden. Daarnaast vindt u onze parken ook in Duitsland, Frankrijk, Italiƫ en diverse andere Europese landen.

Culinair kerstarrangement

Wie kent het niet, drukte en stress vanwege diners tijdens de feestdagen? Boekt u echter een arrangement tijdens kerst dan kunt u de drukte achter u laten en onbezorgd genieten. Kom lekker eten in het restaurant op het park en geniet van een diner of buffet. Over dat glas wijn of bier hoeft u zich ditmaal geen zorgen te maken, u bent immers op loopafstand van uw bungalow. Wilt u liever in uw eigen bungalow eten? Dan kan dat ook met bijvoorbeeld een gourmet- of steengrillpakket. Alle benodigdheden worden in uw accommodatie afgeleverd en u hoeft alleen nog maar aan te schuiven! Met kerst is een arrangement bij Hogenboom alles wat u nodig hebt om echt te kunnen genieten.

Accommodatie

Of u nu met een klein of groot gezelschap reist, onze kerstarrangementen bieden u altijd een geschikte accommodatie. Zo kunnen gezinnen met kleine kinderen gebruik maken van onze speciaal ingerichte kindvriendelijke bungalows. Ook zijn verschillende groepsaccommodaties beschikbaar met plek voor 10 tot 40 personen of in de vorm van meerdere kleinere bungalows naast elkaar. In de grotere vakantiewoningen vindt u bovendien vaak een sauna of zonnebank om optimaal van uw verblijf te genieten. U kunt dus tijdens kerst met onze arrangementen sfeervol genieten samen met uw vrienden en familie.

Compleet genieten

Met de vele mogelijkheden die onze kerstarrangementen bieden, zult u naar volle tevredenheid de feestdagen doorbrengen. Kies voor opgemaakte bedden en een textielpakket, voor een boodschappenpakket dat voor u klaarstaat bij aankomst of voor gehuurde fietsen om er lekker op uit te kunnen gaan. Wat uw wensen ook zijn, een kerstarrangement bij Hogenboom Vakantieparken zal u gegarandeerd een vakantiegevoel bezorgen in die laatste donkere dagen van het jaar.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.