Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hotel arrangement: laat u lekker verwennen of geeft het cadeau!

Kies voor een heerlijk hotel arrangement!

Kies voor een heerlijk hotel arrangement!

Heerlijk om jezelf eens lekker te laten verwennen of om cadeau te geven aan een ander: een hotel arrangement. Een hotel arrangement boek je al voor één of meerdere nachten. Hogenboom biedt eenvoudige verwen hotel arrangementen, arrangementen voor feestdagen of vakantie periodes en exclusieve arrangementen in haar hotels. U vindt de Hogenboom hotels op vakantieparken in Nederland en in Duitsland. Of u nu een arrangement in een hotel aan zee zoekt, of u wilt genieten van een hotel in de bossen, Hogenboom arrangementen zijn altijd leuk en voordelig!

Verwen arrangement hotel

Houdt u van lekker eten of wilt u zich heerlijk laten verwennen? Met een culinair hotelarrangement of een beauty arrangement regelt u alles waar u van wilt genieten al tijdens uw boeking. Een heerlijk ontbijtbuffet of een dagje genieten van de sauna? Vaak krijgt u op een van de Hogenboom vakantieparken deze opties met extra veel voordeel als u deze boekt in combinatie met een hotel arrangement of een arrangement voor een bungalow of appartement. Sommige arrangementen, bijvoorbeeld het museum arrangement, geven leuke kortingen op uitstapjes. Kies voor een festival arrangement en blijf lekker slapen na een heerlijk avondje stappen en geniet de volgende dag van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Familie hotelarrangement

Hogenboom vakantieparken maakt het mogelijk om samen met uw gezin te genieten van een verzorgde vakantie. Door een van onze geheel verzorgde arrangementen in onze bungalows of hotels te boeken, krijgt u vaak extra korting in onze restaurants, korting op huur van fietsen of ander voordeel. Natuurlijk kunt u met uw tweetjes romantisch genieten van een arrangement in een hotel. Echter, bij Hogenboom vakantieparken is het ook mogelijk om een arrangement te boeken voor het hele gezin. U verblijft bij een arrangement in een hotel. Het is vaak ook mogelijk om voor een bungalow of een appartement in combinatie met een voordeel arrangement te kiezen. Door te kiezen voor een voordeel arrangement krijgt u extra veel luxe tijdens uw vakantie zonder daar de volle prijs voor te hoeven betalen.

Arrangement bestellen tijdens het boeken

Hogenboom hotels met arrangementen boekt u eenvoudig op de website. Tijdens het boeken van uw hotelkamer ziet u meteen of er een arrangement met hotel beschikbaar is tijdens uw vakantieperiode en u kunt dit arrangement dan alsnog bijboeken. Of u kiest bewust uit een van de leuke hotelarrangementen op onze website en boekt dit arrangement op die dagen dat deze nog beschikbaar is. Voor ons hotel arrangement geldt op is op, dus wacht niet te lang met boeken.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.