Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Culinair weekend? Hogenboom regelt het helemaal voor u!

Culinair weekend: een lekkere keuze

Culinair weekend: een lekkere keuze

Wie van lekker eten houdt, weet de juiste plekjes wel te vinden. Net als Hogenboom. Sinds 1998 is Hogenboom Vakantieparken het aangewezen bedrijf om u te helpen bij het vinden van de perfecte locatie in combinatie met al dat moois. Met meer dan 100 parken in Nederland, Duitsland en België heeft u meer dan genoeg keuze. Een culinair weekendje weg is een van de leukste dingen om te doen. Een culinair weekend kan je met vrienden of familie heel eenvoudig plannen op een van onze prachtige locaties. De huizen zijn stuk voor stuk uitstekend onderhouden en variëren in grootte, waardoor er voor iedereen een geschikte locatie voorhanden is.

Culinair weekendje weg

Wanneer was de laatste keer dat u heerlijk genoot van een spetterend diner met alles erop en eraan? Was dat geen heerlijk gevoel? Elke streek kent vanzelfsprekend zijn eigen gerechten en keuken. Met Hogenboom Vakantieparken wordt u geholpen om de lokale haute cuisine te proeven. Zet al uw zintuigen aan het werk en maak van uw vakantie een prachtige ervaring.

Veel mogelijkheden

Een culinair weekend weg kan je op veel verschillende manieren doen. Zo is het mogelijk om in Hogenboom Vakantieparken met grote groepen aan te komen en zelfs als u tijdelijke huisvesting nodig heeft is dat bespreekbaar. Verder kan u eenvoudig contact leggen met de behulpzame medewerkers van het betreffende park om bijvoorbeeld een evenement te regelen. Een uitje met het werk, voor de teambuilding of een leuke borrel in combinatie met een subliem diner is een reële optie waar Hogenboom graag bij helpt. Een culinair weekend is dan ideaal om de banden met vrienden, collega's of familie weer aan te halen en bovendien te genieten van een prachtige omgeving. Proef de lokale wijnen, laat de streekgerechten hun voortreffelijk werk doen en geniet.

Praktische informatie

Een aantal voorbeelden van een heerlijk culinair weekendje weg zijn bijvoorbeeld de vroegzomerarrangementen in diverse parken in Nederland en België. Hierbij zijn dan onder meer inbegrepen een 3-gangen diner, gourmet en koffie of thee met gebak. Verder is ook het culinair arrangement in Aquaelta een echte aanrader. In het pittoreske Bruinisse, in Zeeland, krijg je twee maal een ontbijt, een fles wijn en een superbe driegangendiner. Het laatste voorbeeld tenslotte is het barbecuearrangement Lunsbergen in Borger, Drenthe, inclusief een Comfort kampeerplaats, een barbecue en een barbecuepakket voor twee personen. Op deze manier geniet u optimaal van een culinair weekend met smaak. De prijzen zijn zeer voordelig en vormen de voorbode van een geslaagd en vooral ook gezellig weekendje weg.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.