3 parken 24 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantie appartementen boekt u bij Hogenboom

Laat Hogenboom met u meedenken voordat u op vakantie gaat. Wij zijn bekend met al onze vakantie accommodaties en kunnen u er daarom ook alles over vertellen. Het is voor ons van het grootste belang dat u, wanneer u via Hogenboom een vakantie appartement boekt, een heerlijke vakantie beleeft en optimaal kunt genieten van rust en omgeving. Wij raden onze vakantiegangers altijd aan ook te zorgen voor een reis- en of annuleringsverzekering voordat u op vakantie gaat en deze kunt u vanzelfsprekend ook bij Hogenboom afsluiten. Wanneer u terug bent van uw vakantie blijven wij graag op de hoogte van uw ervaringen in een van onze vakantie appartementen.

3 parken 24 verblijven

Bergresort Winterberg
Bergresort Winterberg
Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland
  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij
Vakantiepark Aquadelta
Vakantiepark Aquadelta
Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland
  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport
Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

Een vakantie appartement van Hogenboom maakt uw dromen waar

Weet u al waar u naartoe op vakantie wilt gaan? Zoekt u een plekje aan zee, onder de zon, of in een uitgestrekt natuurgebied? Wilt u wandelen, zwemmen of shoppen? U kunt een reis boeken met een cruiseschip, een last-minute zonvakantie of op natuurvakantie in het bos. Hogenboom regelt ook stedentrips voor u. Gaat u samen of met een gezelschap een appartement boeken? Hogenboom heeft vakantie appartementen en bungalows in Nederland en in Europa waar het heerlijk vertoeven is en waar u met een grote groep mensen op vakantie kunt gaan. Op de Hogenboom vakantieparken bent u van alle services voorzien. U kunt bij Hogenboom een vakantie appartement huren, maar ook een bungalow of een stacaravan. De medewerkers van Hogenboom hebben goed inzicht in het totale aanbod van onze vakantie appartementen en schatten in welk vakantie appartement bij uw wensen en mogelijkheden past.

Bij Hogenboom zult u een vakantie appartement aantreffen van zeer goede kwaliteit. Wanneer u voor uw gezin of reisgezelschap een vakantie wilt boeken gaat u dan alvast even naar de webwinkel om te snuffelen naar de vele reismogelijkheden en vakantie accommodaties. Het is als gezin ook erg leuk om vlakbij een grote stad op vakantie te gaan. Wanneer de jeugd op het strand wil blijven kunnen de ouders even de stad in of juist andersom. Hogenboom regelt ook stedentrips voor u. Elke vakantie geboekt bij Hogenboom geeft u recht op service en garantie. Kies een locatie waar u altijd al naar toe wilde gaan om appartementen te boeken. Wanneer u met Hogenboom een vakantie boekt, zorgen wij ervoor dat uw vervoer geregeld wordt van de luchthaven tot aan het vakantie appartement. Onze vakantie appartementen liggen altijd relatief dichtbij winkels en uitgaansgelegenheden om het leven voor onze vakantiegangers te vergemakkelijken.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.