Aangepaste huisjes: een accommodatie speciaal voor u

Aangepaste huisjes bij Hogenboom

Aangepaste huisjes bij Hogenboom

Heerlijk op vakantie naar een prachtig park liggend in een prachtig gebied is niet automatisch voor iedereen weggelegd. Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes en sommige hebben speciale wensen. Hogenboom biedt aangepaste vakantiehuisjes, zodat iedereen terecht kan voor een geslaagde vakantie. De aangepaste huisjes beperken zich niet alleen tot Nederland, maar zijn ook in België te vinden.

Aangepaste vakantiehuisjes

De aangepaste vakantiehuisjes van Hogenboom kenmerken zich door een maximale toegankelijkheid. Zo zijn de huisjes goed te bereiken en zijn ze volledig ingericht voor mensen die minder goed ter been zijn. Enkele van de aangepaste vakantiehuisjes in Nederland zijn zelfs gelijkvloers en er is rekening gehouden met deuropeningen en drempels. In sommige van de parken is zelfs een zorgcoördinator aanwezig die u op weg kan helpen met de voorzieningen in het park.

Rolstoelvriendelijke parken

Een prachtig voorbeeld van een rolstoelvriendelijk park is Landgoed Old Heino in Overijssel. Dit relatief nieuwe vakantiepark, onder de vlag van Hogenboom, biedt verschillende faciliteiten voor mensen die net wat meer zorg nodig hebben. De zorgcoördinator in dit park staat u graag te woord over de mogelijkheden.
Het in België gelegen Mooi Zutendaal is eveneens een zeer geschikte locatie voor een vakantie waarbij extra aandacht gewenst is. Dit familiepark in een prachtige omgeving doet bourgondisch aan en ligt nabij Valkenburg, Maastricht en Hasselt. In dit park vindt u speciaal voor mindervaliden aangepaste vakantiehuisjes, zonder dat u er meteen de hoofdprijs voor moet betalen. Deze aangepaste huisjes zijn gelijkvloers en beschikken over sanitair geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Geniet u liever van het strand? Dan kunt u terecht op de Waddeneilanden. Het op Ameland gelegen Hollum biedt een prachtig park, Boomhiemke, met een aangepast vakantiehuisje speciaal ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. Hogenboom gaat hierin verder dan aangepast sanitair. Op dit park zijn speciale verzorgingsbedden beschikbaar met bedlift. Ook met parkeren is bij deze accommodatie rekening gehouden; er is namelijk parkeerplek aan de deur. Om het u nog aangenamer te maken, kunt u gebruik maken van een boodschappenservice, zodat uw boodschappen klaar staan in uw vakantiehuisje.

Zorgeloze vakantie

Ook voor een vakantie waarbij een aangepast vakantiehuisje een noodzakelijkheid is, kunt u terecht bij Hogenboom vakantieparken. Elk van de aangepaste huisjes zorgt voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie op de mooiste plekken van Nederland. Naast de speciale voorzieningen in de huisjes, zijn de vakantiehuisjes van Hogenboom van de hoogste kwaliteit en uitgerust met verschillende faciliteiten zoals televisie en koelkast.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Résidence Koningshof

Résidence Koningshof

  • Fietsafstand van strand en zee
  • Nationaal park de Schoorlse Duinen

Bungalowpark Schin Op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden


Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten zoals o.a. reserveringskosten à € 26,- (kamperen € 15,-) en eindschoonmaak. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.