Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Weekend weg aanbieding: genoeg te doen voor jong en oud!

Knaller bij Hogenboom: een weekendje weg aanbieding

Knaller bij Hogenboom: een weekendje weg aanbieding

Bent u even helemaal klaar met alles en is iedereen u even teveel? Laat dan de boel lekker de boel en maak gebruik van een aanbieding weekend weg bij Hogenboom Vakantieparken. Ga lekker genieten met uw gezin, familie, vrienden of met uw partner van die heerlijke comfortabele bungalows in de vele vakantieparken van Hogenboom, waar altijd wat te doen is voor jong en oud. Met zo’n weekendje weg aanbieding bent u voor weinig geld de koning te rijk en komt u heerlijk fit weer thuis.

Direct boeken, zo’n aanbieding weekend weg

Zet de stap en profiteer van vele weekend weg aanbiedingen. Maak uw wensen kenbaar en laat u verwennen. Alles kan bij Hogenboom Vakantieparken als u een weekend weg aanbieding boekt. Wilt u een huisje met een sauna, een jacuzzi en met alle luxe die voorhanden is? Of gaat u voor een eenvoudig huisje? Wilt u uw huisdier graag meenemen? Hogenboom heeft ook vakantieparken waar huisdieren welkom zijn. Bent u slecht ter been? Dan neemt u toch een huisje met de slaapkamer beneden? Ook voor minder valide mensen zijn er comfortabele huisjes. U zegt het maar: Hogenboom houdt graag rekening met uw wensen als u ingaat op een aanbieding weekendje weg. Bij Hogenboom Vakantieparken staat het vakantiegevoel van de klanten hoog in het vaandel.

Parken met thema’s

Veelzijdigheid is troef bij Hogenboom. Wilt u een weekendje weg aanbieding in een rustig park boeken? Dat kan. Dan kiest u voor een park met als thema Rust en Natuur. Het kan ook zijn dat u gebruik wilt maken van een aanbieding weekend weg, omdat u graag actief bent in uw vrije tijd. Dan kiest u natuurlijk voor het park dat als thema Actief en Outdoor heeft. Voor jonge gezinnen zijn er aanbiedingen weekendje weg in een park met als thema Kids en Familie. Iedereen kan dus heerlijk op maat genieten van al het moois dat Hogenboom vakantieparken te bieden heeft.

Parken in binnen- en buitenland

Hogenboom heeft accommodaties in binnen- en buitenland. Wilt u graag een weekendje shoppen in Antwerpen of cultuur snuiven in Parijs? Dan maakt u natuurlijk gebruik van een weekendje weg aanbieding naar het buitenland. Voelt u meer voor de weekendje weg aanbiedingen met een rustige ligging? Dan is een verblijf op de Veluwe of in de Drentse bossen natuurlijk net iets voor u. Wat ook zo fijn is: als u een aanbieding weekend weg boekt, maakt het niet uit wat voor weer het is. In de vakantieparken van Hogenboom zijn genoeg outdoor en indoor activiteiten voor jong en oud. Prettig weekend gewenst!

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.