Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiehuis 10 personen: veel mogelijkheden voor groepen!

Hogenboom: voor een gezellig vakantiehuis 10 personen

Hogenboom: voor een gezellig vakantiehuis 10 personen

Gaat u een weekendje weg met vrienden of familie? Hogenboom Vakantieparken heeft een vakantiehuis 10 personen voor u waar u zich meteen thuis in voelt. Dit 10 persoons vakantiehuis bevindt zich op een van de vakantieparken in en buiten Nederland, waar u volop keuze heeft uit accommodaties voor grote en kleine groepen. Bij Hogenboom Vakantieparken vindt u niet alleen een 10 persoons vakantiehuisje, u kunt ook verblijven in een 8 persoons vakantiehuis. Bent u met een nog grotere groep? Geen punt, bij Hogenboom Vakantieparken zijn ook een 12 persoons vakantiehuis en een groepsaccommodatie 20 personen aanwezig. U ziet het: bij Hogenboom zijn mogelijkheden te over voor een leuke vakantie met uw geliefden.

Een comfortabel 10 persoons vakantiehuis

Houdt u van comfort? Dan bent u in de 10 persoons vakantiehuizen op een Hogenboom Vakantiepark precies waar u moet zijn. Vakantiehuis 10 personen beschikt over alle comfort die u zich maar kunt wensen. Bovendien is de inrichting niet alleen geschikt voor veel mensen, maar ook nog eens uiterst smaakvol en modern. Het oog wil per slot van rekening ook wat, nietwaar? Ook daar hebben ze bij Hogenboom rekening mee gehouden.

Geniet van een arrangement

Wilt u met een groep gaan fietsen? Dan kiest u natuurlijk voor een fietsarrangement. Hogenboom Vakantieparken heeft echter nog meer arrangementen voor u. Wat te denken van een waterarrangement, waarbij u de beschikking over een eigen sloep krijgt, of een culinair arrangement waarin u met de gehele groep geniet van heerlijke maaltijden? Hogenboom Vakantieparken heeft, ook wat arrangementen betreft, voor elk wat wils, of u nu in een vakantiehuis 10 personen of in een andere accommodatie vertoeft.

Passief of actief; alles mag

Wilt u even niets doen en gewoon lekker lui op de bank liggen om een goede film te zien in uw vakantiehuis 10 personen? Wat let u? Het eigentijdse, comfortabele meubilair van uw 10 persoons huisje nodigt uit om lekker te chillen met het verstand op nul en de blik op oneindig; het is maar net wat u wilt. Of voelt u meer voor een lekker warm bad? In het 10 persoons vakantiehuis kunt u uren liggen badderen, al dan niet met een goed boek en een glaasje wijn of een kopje thee binnen handbereik. En hebt u genoeg van het luieren? Dan kunt u altijd het park in gaan om u onder te dompelen in de vele faciliteiten die het park te bieden heeft. Eén ding is zeker: u kunt bij Hogenboom Vakantieparken alle kanten op en u komt opgefrist terug van uw vakantie.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.