Omboekgarantie

Onze omboekgarantie is een van de vele zekerheden, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Meestal is omboeken helemaal niet nodig. Een kleine wijziging blijkt vaak al voldoende om je geplande vakantie door te laten gaan.

Spelregels

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. Neem hiervoor contact op.

Andere aanbieder

Onze omboekgarantie geldt voor vakanties die geboekt zijn via Hogenboom. Heb je niet via Hogenboom geboekt maar via een andere aanbieder? Vraag daar waar je geboekt hebt hoe je de boeking kunt wijzigen.

Corona

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Met onze omboekgarantie verandert je vakantie gewoon met je mee. De omboekgarantie is er namelijk altijd. Met dezelfde spelregels en dezelfde zekerheid.

Voor sommige landen en regio’s gelden speciale regels en uitzonderingen.

Extra flexibel

Geldt er een negatief reisadvies voor de plek waar je naar toe wilt reizen of zijn de grenzen gesloten? Dan kun je zelfs tot één dag voor aankomst je boeking gratis wijzigen. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. 

Wijzigen

Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het wijzigen naar een ander park of vakantieverblijf alleen doen via de Gastenservice. Zij helpen je graag!

Heb je vragen?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze Gastenservice.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.