Omboekgarantie

Onze omboekgarantie is een van de vele zekerheden, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Meestal is omboeken helemaal niet nodig. Een kleine wijziging blijkt vaak al voldoende om je geplande vakantie door te laten gaan.

Spelregels

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. Neem hiervoor contact op.

Andere aanbieder

Onze omboekgarantie geldt voor vakanties die geboekt zijn via Hogenboom. Heb je niet via Hogenboom geboekt maar via een andere aanbieder? Vraag daar waar je geboekt hebt hoe je de boeking kunt wijzigen.

Corona

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Met onze omboekgarantie verandert je vakantie gewoon met je mee. De omboekgarantie is er namelijk altijd. Met dezelfde spelregels en dezelfde zekerheid.

Voor sommige landen en regio’s gelden speciale regels en uitzonderingen.

De Nederlandse overheid adviseert om maximaal 4 personen van 13 jaar of ouder bij je thuis uit te nodigen. Dit is geen verplichting. Heb je een verblijf geboekt met aankomst t/m vrijdag 3 december en bestaat je reisgezelschap uit meer dan 4 personen van 13 jaar of ouder buiten jouw gezin? Dan mag je je verblijf omboeken. Neem hiervoor contact op met onze Gastenservice.

Woon je in Nederland of België en heb je een vakantie naar Duitsland geboekt met kinderen jonger dan 12 jaar? Dan mag je je vakantie omboeken naar een ander park in Nederland of België voor dezelfde periode. Neem hiervoor contact op met onze Gastenservice.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. 

Wijzigen

Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het wijzigen naar een ander park of vakantieverblijf alleen doen via de Gastenservice. Zij helpen je graag!

Heb je vragen?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze Gastenservice.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.