Verzekeringen en documenten

Inhoud


Ik kom met personen die niet tot mijn (thuiswonend) gezin horen, zijn die nu ook meeverzekerd voor de annuleringsverzekering?

Deze personen zijn gratis meeverzekerd indien u deze voor aankomst aanmeldt via het meereizendenformulier.

Wat is een annuleringsverzekering?

Natuurlijk doen wij er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Indien deze vakantie om onvoorziene redenen plotseling niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken, biedt een goede annuleringsverzekering uitkomst. Wij bieden u daarom een zeer voordelige annuleringsverzekering aan.

Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,66% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 4,25. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Krijg ik reisdocumenten (aanreisinformatie) toegestuurd? En hoe?

U krijgt 14 dagen voor aankomst uw aanreisinformatie per post of e-mail toegestuurd.

Terug naar boven

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.