Uw vakantieverblijf

Inhoud

Wat is het maximum aantal personen?

Het maximaal aantal personen staat, zowel op de website als in de brochure, per accommodatie aangegeven. Het is niet toegestaan meer personen mee te nemen dan waarvoor de accommodatie geschikt is, dit i.v.m. comfort en veiligheid. De vakantieverblijven zijn immers ingericht voor het aantal personen dat aangegeven is. Op sommige parken worden in daarvoor geschikte vakantieverblijven 1 of 2 kinderen t/m 3 jaar toegestaan boven het maximum aantal personen. De vakantieverblijven zijn daar echter niet standaard op ingericht en kindermeubilair is niet in ieder vakantieverblijf te plaatsen. Daarom dient u dit bij reservering aan te vragen.

Kan ik bepaalde voorkeuren aangeven?

Ja, tijdens het boeken kunt u verschillende voorkeuren aangeven. In de meeste gevallen betaalt u hiervoor een voorkeurstoeslag van € 27,50 per vakantieverblijf. De toeslag kan per park verschillen.

Wat is er aanwezig in mijn accommodatie?

Alle accommodaties beschikken standaard over een volledige inrichting voor het genoemde aantal personen. Voor gedetailleerdere informatie over de inrichting en aanwezige inventaris kunt u contact opnemen met ons via 088 - 1450 460 (gebruikelijke belkosten) of vanuit België 02 669 81 91. De boekingscentrale is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Hoe laat mag ik mijn accommodatie in?

De precieze aankomst- en vertrektijden voor uw vakantieverblijf staan in de reisinfo die u ongeveer een week voor aankomst ontvangt. De meeste vakantieverblijven zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden, vaak is het dan ook al mogelijk om gebruik te maken van de overige faciliteiten op het park. Kijk voor meer aanreisinformatie op Mijn Vakantiegevoel.

Hoe laat moet ik mijn accommodatie verlaten?

Over het algemeen geldt voor alle accommodaties dat u deze om 10.00 uur moet verlaten. Kijk voor meer aanreisinformatie op Mijn Vakantiegevoel.

Terug naar boven

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.