Reserveringen

Inhoud 

De betaling die ik via iDEAL wilde doen is niet gelukt. Is mijn reservering wel goed doorgekomen?

Ja. Uw boeking wordt eerst vastgelegd, voordat u de keuze krijgt om uw betaling vooraf te voldoen via Ideal, Creditcard of Mastercard. Wanneer uw betaling niet gelukt is, is uw reservering wel gemaakt. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Naar aanleiding van de bevestiging kunt u de betaling alsnog overmaken.

Ik wil meerdere accommodaties boeken. Hoe doe ik dit?

Als u online boekt betekent dit dat u voor elke accommodatie een aparte boeking zult moeten maken. Bij een telefonische boeking dient u vooraf aan te geven dat u meerdere accommodaties tegelijkertijd wilt boeken. Indien u de accommodaties naast elkaar wenst, dient u dit ook bij de reservering aan te geven. Als u met meer dan 100 personen wilt komen of meer dan 10 accommodaties of kampeerplaatsen wilt boeken dan kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden.

Tot wanneer kan ik uiterlijk een accommodatie boeken?

U kunt te allen tijde uw accommodatie boeken. Er zit geen deadline aan mits de desbetreffende accommodatie nog beschikbaar is in de gekozen periode.

Ik heb een online boeking gemaakt. Is deze nu ook definitief?

Ja, deze is gelijk definitief. Wij checken eerst de beschikbaarheid van de accommodatie in onze database. U krijgt hierna per e-mail of post de definitieve bevestiging.

Ik heb al een boeking gemaakt maar ik wil nog iets bijboeken. Hoe doe ik dit?

Mocht u zich na het reserveren bedenken dat u nog iets wilt bijboeken, ga dan naar Mijn Vakantiegevoel. Hiervindt u een overzicht van de bij te boeken extra’s en kunt u ze achteraf, tot een dag voor aankomst, bijboeken.

Zijn er ook kindvriendelijke accommodaties?

Ja, speciaal voor jonge gezinnen bieden wij op een aantal parken unieke kinderbungalows en villa’s.

Mag mijn huisdier mee op vakantie?

In een beperkt aantal vakantieverblijven is uw huisdier van harte welkom met een maximum van 1 huisdier per object. Er is een aantal accommodaties waar 2 huisdieren zijn toegestaan. Vraag hier naar bij de reservering, want ná reservering is het niet meer mogelijk een huisdier aan te melden. De kosten voor het huisdier zijn per park verschillend.

Kunnen wij zelf bedlinnen meenemen?

Bij de meeste parken is het bedlinnen verplicht te huren. Wanneer het bedlinnen standaard berekend wordt, hoeft u deze niet zelf mee te nemen.

Terug naar boven