Algemeen

Inhoud

Wie is Summio Parcs?

Summio Parcs is een nieuw merk met meer dan 20 jaar ervaring. Summio is onderdeel van Dormio Group en gespecialiseerd in het beheren en verhuren van vakantieparken. We gaan graag voor het hoogst haalbare, het summum. Geniet van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een optimale vakantiebeleving waarbij service en gemak centraal staan.  

Momenteel bevinden de parken zich in een overgangsfase waarbij ze geleidelijk aan Summio Parcs worden overgedragen. De uitvoering van uw boeking verloopt via Summio Parcs. De betaling verloopt nog via Roompot en wordt met ons gedeeld. Ook kunt u uw boeking nog beheren via uw Mijn Roompot account. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen! 

Summio Parcs. The best time is quality time… 

Lees meer informatie over Summio Parcs

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Bekijk de algemene voorwaarden op onze website.

Wat zijn de bijkomende kosten?

Bij de huurprijs van uw accommodatie zit alleen de huur van het object inbegrepen.

Bijkomende kosten zijn: reserveringkosten, eindschoonmaak, bedlinnen, parklasten en waarborgsom (indien van toepassing).

Bepaalde voorkeuren of handige extra’s kunt u, tegen betaling van een toeslag, direct tijdens uw boeking reserveren of achteraf via Mijn Vakantiegevoel bijboeken.

Waar kan ik het adres van het park terugvinden?

Het adres van het park vindt u op de parkpagina onder het menu 'Adres & Reisinfo'.

Op de aanreisinformatie die u 14 dagen voor aankomst ontvangt, staan ook de adresgegevens en het telefoonnummer van het park vermeld.

Van wanneer tot wanneer loopt een regulier week-, weekend- en midweekverblijf?

Week: van vrijdag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur of van maandag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur.
Weekend: van vrijdag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur
Midweek: van maandag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur

Op feestdagen kunnen de parken afwijkende aankomst- en vertrektijden gehanteerd worden.

Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten op het park zonder dat ik op het park verblijf?

Ja, dat kan. U dient echter wel voor bepaalde faciliteiten te betalen. Let op: in drukke periodes kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten alleen toegankelijk zijn voor parkgasten. Bel voor meer informatie naar het betreffende park.

Terug naar boven

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.