Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aanbiedingen en kortingen

Inhoud

Welke speciale kortingen gelden er?

Bij Summio Parcs kunt u van diverse kortingen profiteren.

Voor alle kortingsregelingen gelden de volgende regels:

  • De korting wordt berekend over de huursom
  • Over bijkomende kosten en eventuele bijgeboekte extra's wordt geen korting verleend
  • Combinaties van kortingen en korting op arrangementen zijn niet mogelijk
  • Kortingen, acties en aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reservering

Is er groepskorting?

Wanneer u meer dan 10 vakantieverblijven boekt, profiteert u van een aantrekkelijke groepskorting. Informeer hier naar bij reservering of stuur een e-mail naar touroperating@vakantiegevoel.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van een bepaalde korting?

Wanneer u online boekt dient u de periode van verblijf en uw gezinssamenstelling in te geven. Ons reserveringssysteem berekent middels deze gegevens automatisch of u recht heeft op een korting. Als dit het geval is wordt deze korting u later in het boekingsproces aangeboden. Mocht u gebruik willen maken van deze korting klik dan op de knop ‘ga verder’ rechts naast de prijs met korting waar u gebruik van wilt maken. Mocht u van mening zijn recht te hebben op een bepaalde korting maar wordt die niet weergegeven in het boekingsproces dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld op de persoonsgegevenspagina in het boekingsproces. Als u uw accommodatie telefonisch boekt dan dient u aan de telefonist(e) aan te geven dat u in aanmerking komt voor een korting. Wanneer u aan alle voorwaarden voldoet zal de korting in uw boeking verwerkt worden.

Terug naar boven