Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Tijdelijke huisvesting - particulier

Wanneer u of uw gasten voor een langere periode in een accommodatie willen verblijven, bent u bij Hogenboom Vakantieparken aan het juiste adres. 

Bij een huurperiode van langer dan 4 weken komt u in aanmerking voor een offerte vanuit Roompot Business. Wij bieden u een offerte aan voor de periode die u bij ons aanvraagt. 

Bij tijdelijke verhuur gelden verschillende voorwaarden. Zo bieden wij geen prijzen beneden de grens van de huurtoeslag (€ 710,68) en is het tarief seizoensgebonden. Last-minute kortingen, 55+ korting, vakantiecheques of andere acties zijn niet geldig op de huurprijzen. De huurprijzen fluctueren door het seizoen heen en verschillen per park en regio. Wij bieden geen vaste maandprijzen en ook geen kortingen bij het niet gebruiken van de parkfaciliteiten. Het is niet mogelijk om in aanmerking te komen voor huurtoeslag en u kunt zich niet inschrijven bij de plaatselijke gemeente (GBA). Tevens is het niet mogelijk om een optie te plaatsen. De prijsopgave die u ontvangt is op basis van beschikbaarheid, tevens bestaat de kans bij verlenging dat u van accommodatie moet wisselen, of dat wij geen beschikbaarheid hebben. 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met langverblijf@roompotbusiness.nl.

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht

Voorwaarden

  • Langhuur is niet op alle parken mogelijk
  • Er dient een eindschoonmaak voor het hele verblijf voldaan te worden
  • Het contract dient voor ingang van de boeking getekend in het bezit te zijn van Hogenboom Vakantieparken
  • Reserveringskosten zijn voor langhuur € 50,-
  • Er is een verplichte waarborg van € 1000,- per bungalow
  • De betaling dient voor aankomst bij Hogenboom Vakantieparken binnen te zijn