Zelfstandig werkend kok - Bungalowpark Hoenderloo

Ben jij creatief, gastvrij en stressbestendig? Wij zoeken:

Zelfstandig werkend kok 

Parttime

Jouw functie

Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor minimaal 22 uur per week. Ben jij creatief, gastvrij en heb jij passie voor koken en oog voor detail? Ben jij daarnaast ook stressbestendig en werk je goed in teamverband? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarmaken van gerechten. Daarnaast zorg je ervoor dat alles in de keuken voldoende op voorraad is. Samen met het team zorg je voor het continue verbeteren en waarborgen van de kwaliteit en service. Je onderhoud de keuken en houd de werkomgeving

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste zelfstandig werkend kok die een passie heeft voor koken. Jij weet met een pro actieve instelling het niveau van onze keuken verder omhoog te brengen. Daarnaast beschik je over een afgeronde koksopleiding.

Je diensten kunnen variƫren van 13.00 tot 21.00 of van 17.00 tot 21.00 uur. Je draait ook diensten op zon- en feestdagen.

Let op:

Werktijden kunnen variƫren en worden (minimaal) 1 maand van te voren middels een dienstrooster aan je bekend gemaakt.

Jouw werkomgeving

Bungalowpark Hoenderloo is vanaf januari 2013 onderdeel van Hogenboom Vakantieparken en telt een 150-tal stenen bungalows op een terrein van 11 ha. Bungalowpark Hoenderloo richt zich op de rust- en natuurzoeker en heeft de focus op kwaliteit in haar dienstverlening, accommodaties en voelt zich ambassadeur van de regio. Verdere professionalisering van de exploitatie en groei zijn de belangrijkste speerpunten.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een jong, enthousiast en gepassioneerd team, waar binnen een prettige en informele werksfeer heerst. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie.

Interesse?

Stuur je CV voorzien van pasfoto en tevens een begeleidende brief naar werken@bungalowpark-hoenderloo.nl.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.