Over ons

Over Summio Parcs

Summio Parcs is onderdeel van Dormio Group: een full-service organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de leisure branche. Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van bungalow- en vakantieparken in de top van het middensegment. Binnen dit segment gaat Summio graag voor het hoogst haalbare, het summum. 

Op 31 mei 2023 heeft Dormio Group Hogenboom overgenomen. Dormio Group heeft in totaal 30 vakantieparken in Nederland overgenomen van Roompot en Landal GreenParks. De overgenomen parken worden aangeboden onder twee verschillende labels van Dormio Group: Summio Parcs en Dormio Resorts & Hotels. Momenteel zitten we in een transitiefase van Hogenboom, Roompot en Landal GreenParks naar Summio Parcs.  

Aanbod Summio Parcs 

Op zoek naar een park midden in het bos of aan de kust? Summio Parcs biedt voor elk wat wils! Voor een actieve vakantie tot een rustgevend verblijf; bij Summio bent u aan het juiste adres. 

De accommodaties op de bungalow- en vakantieparken van Summio Parcs kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van comfortabele accommodaties voor 2 personen die van alle gemakken zijn voorzien, tot luxueuze vakantiewoningen met eigen wellnessfaciliteiten. Summio biedt diverse type accommodaties op haar parken. Ook zijn er woningen speciaal voor een vakantie met hond, een eigen aanlegsteiger een privé binnenzwembad en meer!  

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.