Stagiair(e) Touroperating - Hoofdkantoor

Hogenboom Vakantieparken is met meer 100 parken dé intermediair voor vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Voor de afdeling Touroperating zoeken wij een enthousiaste stagiaire(e) die ons team gedurende enkele maanden kan komen versterken.

Wij zijn op zoek naar:

Stagiair(e) Touroperating

Omschrijving Stage

Wanneer je op de afdeling Touroperating stage komt lopen, houd je je bezig met alle dagelijkse werkzaamheden: Het verwerken en controleren van boekingen in ons reserveringssysteem welke door een partner zijn gemaakt, aanspreekpunt voor samenwerkingspartners (telefonisch en per e-mail), allotment bewaking (toekennen en terugvragen), het controleren van websites van partners, het verzorgen van juiste informatie en foto’s op de websites van partners en het uitbrengen van offertes.

Wat verwachten wij van je?

Je zult werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Hogenboom Vakantieparken in Uithoorn. We zoeken een enthousiaste student met een commerciële en praktische instelling. Verder is onze ideale student niet bang om initiatief te nemen, nauwkeurig, stressbestendig, enthousiast en flexibel en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal en ervaring in de reisbranche is een pré. 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, leuke en verantwoordelijke stage in een prettige werkomgeving.

Interesse in deze stage?

Stuur uw cv per mail met motivatie naar mevrouw K. Hogenboom: k.hogenboom@vakantiegevoel.nl
of per post naar:
Hogenboom Vakantieparken
t.a.v. K. Hogenboom
Molenlaan 69
1422 XN Uithoorn