Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Over ons

Over Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken heeft meer dan 40 parken dé intermediair voor vakantieparken in Nederland en Duitsland. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan bestemmingen in het bos of aan de kust. Wij bieden kleinschalig en intiem opgezette parken aan waarin natuur en rust een grote rol spelen. Daartegenover is er ook keuze uit vakantieparken met veel faciliteiten, zodat de kinderen zich uitstekend vermaken bij de speelplas, in het zwembad of bij de kidsclub.

De vakantieparken bieden een enorme diversiteit aan accommodaties, geschikt van 2 tot wel 40 personen. De parken beschikken over een ruime keuze aan accommodaties met o.a. comfortabele bungalows, chalets, appartementen, luxe villa’s voorzien van sauna, authentieke vakantieboerderijen of kampeerplaatsen.

Zomervakantie met het hele gezin, een gezellig weekend weg met vrienden of een romantische midweek met uw partner. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en beleef hét ultieme vakantiegevoel.

Bedrijfshistorie

Begin jaren ‘90

Voor de beginselen van Hogenboom Vakantieparken moeten we terug naar de jaren ’90. Een fantastische tijd voor de recreatiebranche. Zeker voor dhr. Hogenboom, oprichter van wat toen nog heette “Hogenboom Recreatie”. Dat de recreatieve business lucratief was, werd al snel duidelijk. Het begon allemaal met de aankoop van een eerste eigen vakantiewoning, die zowel voor privé doeleinden als voor verhuur werd ingezet. Al snel werden er uit beleggingsoogpunt meerdere recreatiewoningen gekocht en niet veel later verzorgde dhr. Hogenboom ook de verhuurbemiddeling voor andere vakantiehuiseigenaren van dat park. Hogenboom Recreatie werd een feit.

Midden en eind jaren ‘90

De tijd vloog voorbij en groei was de orde van de dag. Zo kreeg dhr. Hogenboom eind jaren ‘90 de mogelijkheid om het beheer, oftewel de exploitatie, op een vakantiepark te gaan verzorgen. Er werden vervolgens centrumvoorzieningen aangekocht en deze leerzame periode heeft in 1998 geleid tot de oprichting van het huidige Hogenboom Vakantieparken.

Millennium

De zaken liepen voorspoedig en om de groei die Hogenboom Vakantieparken in 2001 kon doormaken ook daadwerkelijk te bewerkstelligen, moesten er keuzes gemaakt worden. Samen met drie investeerders werd “Nederland Vakantie Groep” opgericht. Deze vennootschap zou de aansturing van de diverse dochterondernemingen zoals verkoop, beheer en verhuur gaan coördineren.

Begin 2007 werd het deel “verhuur”, oftewel Hogenboom Vakantieparken, verkocht aan investeerdersgroep Interparcs. Met als doelstelling te groeien naar de top 3 verhuurorganisaties in Nederland, werd Hogenboom Vakantieparken met 50 medewerkers gevestigd in Uithoorn.

2009

Tussen 2007 en 2009 veranderde er vrij weinig binnen de organisatie. Eind 2009 verschijnt het persbericht “Roompot acquireert Hogenboom Vakantieparken”. Roompot neemt Hogenboom Vakantieparken van Interparcs over. Doordat in de loop der jaren een sterke merknaam is verworven, blijft Hogenboom Vakantieparken handelen onder dezelfde naam.

Bijna 30 jaar verstreken

Hogenboom Vakantieparken is nog steeds druk bezig met het uitbreiden, er worden regelmatig nieuwe vakantie-/bungalowparken aan het aanbod toegevoegd. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel en er wordt hard gewerkt om gasten onbezorgd te laten genieten van het ultieme vakantiegevoel.