Verzekeringen

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om u het ultieme vakantiegevoel te bezorgen. Op het moment dat u uw vakantie reserveert kijkt u immers ook uit naar een zorgeloze vakantie. Maar...

Annuleringsverzekering

Helaas kan door onvoorziene omstandigheden uw vakantie uitgesteld of geannuleerd worden en dit kan onprettige financiële gevolgen hebben. Hogenboom Vakantieparken biedt u daarom een zeer voordelige annuleringsverzekering aan.

De financiële risico's van uw vakantie zijn volledig gedekt en u bent verzekerd tegen bijna alle denkbare onvoorziene gebeurtenissen. Kortom, een uitstekende dekking! De premie bedraagt 6,5% van de totale reis-/huursom met een minimum van € 11,50.

Een annuleringsverzekering kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij last minute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Bekijk de polisvoorwaarden annuleringsverzekering.

Annuleerverzekering met aanvullende regendekking

Voor Hunzepark, Vakantiepark Aquadelta, Bospark Lunsbergen, Resort Arcen, Resort Duynzicht, Bungalowpark Hoenderloo en Eifelpark Kronenburger See kunt u een annuleerverzekering met aanvullende regendekking bijboeken.

Premie

De premie voor de annuleerverzekering (2017) bedraagt 6,5% van de reissom met een minimum van € 10,-. De premie voor de aanvullende regendekking (2017) bedraagt 2% van de reissom met een minimum van € 2,50.

Deze verzekeringen kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij lastminute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Bekijk de polisvoorwaarden annuleerverzekering 2017.
Bekijk de polisvoorwaarden aanvullende regenverzekering 2017.

Reisverzekering

Of het nu een weekendje weg betreft of een zomervakantie van enkele weken, een reisverzekering komt altijd van pas. Wij bieden u, in samenwerking met Allianz Global Assistance, een aantrekkelijke reisverzekering afgestemd op uw verblijf via Hogenboom Vakantieparken.

Het speciaal samengestelde pakket geeft een uitgebreide basisdekking. Tijdens uw vakantie zijn verlies en diefstal van uw bagage en medische kosten gedekt in de verzekering. Ook is het nu mogelijk om schade aan uw vakantieverblijf tegen een aantrekkelijk tarief af te sluiten, zo kan een onverwacht ongelukje u niet op enorme kosten jagen. Automobilistenhulp is verder ook bij te verzekeren, ideaal voor zekerheid onderweg, helemaal als de bestemming niet om de hoek is.
Tip: reist u eerder af of komt u later terug dan de aankomst- en/of vertrekdatum, vergeet u dan niet deze reisdagen ook mee te verzekeren!

Een uitgebreide dekking die wij tegen een aantrekkelijke premie aanbieden. Een overzicht van de premie vindt u in de onderstaande tabel.

Reisverzekeringen:

Weekend en midweek
 • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 9,35 per vakantieverblijf
 • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 18,70 per vakantieverblijf
Week
 • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 14,10 per vakantieverblijf
 • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 28,15 per vakantieverblijf
Reisverzekering extra nacht
 • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 4,92 per vakantieverblijf
 • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 9,85 per vakantieverblijf

Extra af te sluiten bij onze reisverzekering:

Schade inventaris (verblijf t/m 1 week)*
 • Vakantieverblijven t/m 1 week: € 4,25 per vakantieverblijf
 • Vakantieverblijven vanaf 1 week: € 8,45 per vakantieverblijf
Autohulpverzekering**
 • € 15,15 per vakantieverblijf
Wintersportdekking
 • Vakantieverblijven t/m 8 personen: € 6,20
 • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 12,40

* Premie is inclusief 21% assurantiebelasting
** Uitsluitend af te sluiten in combinatie met een reisverzekering én inclusief 21% assurantiebelasting

Bekijk de polisvoorwaarden reisverzekering.

Wilt u een van deze verzekeringen afsluiten? Dit kan tijdens het maken van uw online boeking of na het reserveren van uw verblijf via Mijn Vakantiegevoel.

Meereizendenformulier

Wanneer u de annuleringsverzekering en/of de reisverzekering bij Hogenboom Vakantieparken heeft afgesloten en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het meereizendenformulier aan te geven.