Verzekeringen

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om u het ultieme vakantiegevoel te bezorgen. Op het moment dat u uw vakantie reserveert kijkt u immers ook uit naar een zorgeloze vakantie. Maar ...

Annuleringsverzekering 

Helaas kan door onvoorziene omstandigheden uw vakantie uitgesteld of geannuleerd worden en dit kan onprettige financiële gevolgen hebben. Hogenboom Vakantieparken biedt u daarom een zeer voordelige annuleringsverzekering aan.

Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,66% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 4,25. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Voorwaarden annuleringsverzekering

Meereizendenformulier

Wanneer u de annuleringsverzekering bij Hogenboom Vakantieparken heeft afgesloten en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het meereizendenformulier aan te geven.

Wilt u een van deze verzekeringen afsluiten? Dit kan tijdens het maken van uw online boeking of na het reserveren van uw verblijf via Mijn Vakantiegevoel.