Informatie over wijzigen


Laatste informatie over het coronavirus

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Meer informatie kunt u lezen op onze speciale informatiepagina.

Wijzigen van uw vakantie

Heeft u al een heerlijke vakantie geboekt, maar wilt u deze in de tussentijd nog aanpassen? Dat kan!

Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend.

Wilt u wijzigen naar een latere datum, maar weet u nog niet wanneer dat het best uitkomt? Kies dan een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact met ons op. Dan wijzigen wij uw boeking naar de aankomstdatum die u graag heeft.

Voor het wijzigen van uw vakantieverblijf, park, de periode of uw reisgezelschap neemt u contact op met onze Gastenservice. Zij passen de boeking met u aan.

Boeking met aankomst tussen nu en 1 juni 2020
Gasten die een verblijf hebben geboekt met een aankomstdatum tot 1 juni 2020 kunnen hun vakantie verzetten naar een andere datum op hetzelfde vakantiepark. Een vakantie in een andere periode kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend.

Neem contact op met de Gastenservice om uw vakantie naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken. Houd er alstublieft rekening mee dat onze wachttijden momenteel wat langer zijn dan u van ons gewend bent.

Heeft u nog vragen? Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen.