Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Coronavirus COVID-19

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Deze zijn van toepassing op de Hogenboom parken.

Veelgestelde vragen

ALGEMENE SITUATIE

Q 1. Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Ja, veel parken in Nederland zijn open. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan in veel gevallen nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

Q 2. Welke maatregelen neemt Hogenboom om verspreiding te voorkomen?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op alle Hogenboom parken in Nederland hebben we de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd bezorgen we op sommige parken snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaan alle faciliteiten weer open.

Q 3. Zijn alle vakantieparken van Hogenboom open?
Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, kunnen veel Hogenboom vakantieparken in Nederland openblijven. Uitzonderingen zijn alle campings in Nederland, alle parken in de Nederlandse regio Twente, provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland en alle parken in Duitsland en België die gesloten zijn. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

BOEKINGEN TOT 1 JUNI

Q 4. Mijn vakantie valt in de periode tot 1 juni. Wat als ik wil omboeken?
Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u een vakantie geboekt op een van de Nederlandse Hogenboom parken met een aankomstdatum tot of op 1 juni? En besluit u deze te verzetten? U kunt een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van uw reeds betaalde reissom, waarmee u een nieuw verblijf naar keuze bij ons kan boeken. Als u in aanmerking komt voor de recreatie-voucher zullen wij u deze na uw aanvraag binnen enkele weken per e-mail toesturen.

De Duitse en Belgische parken, alle parken in de Nederlandse regio Twente, provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland en Nederlandse campings zijn tijdelijk helaas gesloten. Als u in die periode een vakantie hebt geboekt op een Duits of Belgisch park, een park in de Nederlandse regio Twente, de provincies Zeeland, Noord-Brabant of Zuid-Holland of op een van de Nederlandse campings wordt uw verblijf geannuleerd en krijgt u binnen enkele weken per e-mail een recreatie-voucher. Om de druk op onze telefoonlijnen te beperken, vragen wij u ondertussen geen contact met ons te nemen. Dit kan u wel doen mocht iets niet duidelijk zijn na ontvangst van de voucher.

Q 5. Mijn vakantie valt in de periode tot 1 juni. Wat als ik wil annuleren?
U hoeft uw vakantie niet te annuleren. U kunt een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. U kunt daarmee een nieuw verblijf naar keuze bij ons boeken.

BOEKINGEN VANAF 1 JUNI

Q 6. Ik wil omboeken voor een aankomst na 1 juni/deze zomer. Kan dat? 
U kunt gebruikmaken van onze omboekgarantie. Bij Hogenboom kunt u altijd tot 28 dagen voor uw aankomst zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten).

FACILITEITEN EN ANIMATIE

Q 7. Welke voorzieningen zijn open/gesloten tot 1 juni?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op alle Hogenboom parken in Nederland hebben we de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd bezorgen we op sommige parken snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving.

OVERZICHT GESLOTEN PARKEN

Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, kunnen Hogenboom-vakantieparken open blijven.

Duitsland:
Buitenlandse gasten zijn weer welkom in Duitsland. In een vakantiewoning mogen gasten verblijven van maximaal 2 verschillende gezinnen (woonadressen). In alle algemene gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.