Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Coronavirus COVID-19

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Deze zijn van toepassing op de Hogenboom parken.

Veelgestelde vragen

 

ALGEMENE SITUATIE

Q 1. Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Ja, veel parken in Nederland zijn open. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan in veel gevallen nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

Q 2. Welke maatregelen neemt Hogenboom om verspreiding te voorkomen?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op woensdag 6 mei heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat verschillende faciliteiten binnenkort weer open mogen. Sommige zwembaden gaan op maandag 11 mei weer open. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaan alle faciliteiten weer open.

Q 3. Zijn alle vakantieparken van Hogenboom open?
Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, kunnen veel Hogenboom vakantieparken in Nederland openblijven. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

BOEKINGEN VANAF 1 JUNI

Q 4. Ik wil omboeken voor een aankomst na 1 juni/deze zomer. Kan dat? 
U kunt gebruikmaken van onze omboekgarantie. Bij Hogenboom kunt u altijd tot 28 dagen voor uw aankomst zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten).

FACILITEITEN EN ANIMATIE

Q 5. Welke voorzieningen zijn open/gesloten tot 1 juni?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op alle Hogenboom parken in Nederland hebben we de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd bezorgen we op sommige parken snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving.

OVERZICHT GESLOTEN PARKEN

Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, kunnen Hogenboom-vakantieparken open blijven.

Duitsland:
Buitenlandse gasten zijn weer welkom in Duitsland. In een vakantiewoning mogen gasten verblijven van maximaal 2 verschillende gezinnen (woonadressen). In alle algemene gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.