Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het water
  • Natuurgebied
  • Leuke stadjes

Adres

Zuytland Buiten

Wevelsweg 9
3212 LW Simonshaven
Zuid-Holland
Nederland

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031(0)181 846 731. Buiten de openingstijden is het noodnummer 0031 (0)6 - 42 26 45 45. Zou u er rekening mee willen houden dat dit nummer alleen voor noodgevallen is buiten de openingstijden. Bij een levensgevaarlijke situatie dient u altijd zelf 112 te bellen.

 

Openingstijden

Maandag en vrijdag  09:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag  10:00 uur tot 14:00 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 14:00 uur
Zondag gesloten

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen de openingstijden van de receptie aan te komen dan dient u contact op te nemen met de receptie.

Waarborg

Voor een extra snelle check-in vragen wij u vriendelijk om bij aankomst op het park het machtigingsformulier ingevuld in te leveren. Middels deze machtiging is het niet nodig om de waarborg contant te voldoen.

Vertrek

De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10.00 uur.

Overig

Vissen

Bij de receptie van Zuytland Buiten zijn visvergunningen te koop, deze heeft u nodig om op het park te vissen. Een dagvergunning kost € 10,- per stuk.

Varen op de Bernisse plas

Het is helaas niet toegestaan om met een motorboot of elektromotor te varen op de Bernisse plas. Uiteraard kunt u wel de plas op met een roeiboot of een kano.

Nachtregistratie

Voor uw verblijf dient u het nachtregistratieformulier in te vullen. Wij vragen u vriendelijk om deze bij aankomst bij de receptie ingevuld in te leveren. U vindt het nachtregistratieformulier hier.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.