Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3744 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3744 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Annemiek Jacobs
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk park. Binnen 5 minuten sta je op het strand.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Minpuntjes: Erg slechte bedden Na klacht regenpijp werd het niet opgelost Onvriendelijk personeel Geen oven Plus: Ligging park Netjes onderhouden
10
Naam: Rudy Wiggeleer
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ruime woning, in dit seizoen veel rust. Gezellig restaurant met vriendelijke bediening.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kort bij de zee gelegen
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig verblijf gehad, mooi park en accommodatie. Een informatiemapje met de werking van de elektrische toestellen (TV, Home Cinema, combi oven) zou wel handig zijn.
10
Naam: Eusebius Dorothea Cratsz
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heel leuk, alles was in orde en veel ruimte Mooeie terras
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We kregen niet wat we geboekt hadden (met extra kosten), dit is uiteindelijk wel netjes opgelost. In de bungalow ontbrak de douchedeur, dus elke keer overlast van het water. Heel vervelend. De keuken en inventaris was niet echt schoon.
9
Naam: Peter Roelofsen
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park. Goed onderhouden. Badkamer kon wat beter. Wat schimmelplekken op het plafond. Weinig ventilatie. In onze tuin lagen nog keutels van vorige gasten met honden. Dat vond ik een minpunt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer leuk park, goed en rustig gelegen. Mooie praktische huisjes, we misten enkel wat extra borden en bestek en er kwam een storend geluid uit de technische ruimte.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heerlijk gehad samen met de honden de afgelopen dagen. 1 minpuntje waren voor ons de bedden, die naar ons idee erg doorgezakt waren en het bankstel wat alles behalve comfortabel was, (maar wel een logische keuze voor een hondenhuisje overigens.) Verder echt genoten! Vooral van het heerlijke uitgebreide feestontbijt dagelijks!
9
Naam: Hilde Bouwers
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad park Duynhille. Heerlijk huis, erg rustig en dicht bij strand. Het zou wel handig zijn dat er iets meer ruimte is in de keuken om boodschappen op te ruimen. Verder prima!
9
Naam: Ron Bakker
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn weekend gehad prachtig park dicht bij strand. Mooie honden bungalow top weekend!
8
Naam: W Dol
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wellicht komen we nog eens terug op dit park
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
netheid in het huisje, ivm covid kan beter. misschien overwegen de voordeur te verduisteren, nu sta je s nachts in slip, of zonder, in de gang zichtbaar voor iedereen als je naar toilet moet
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was de eerste keer dat ik een vakantie heb geboekt bij Roompot. En het zal zeker niet de laatste keer zijn. Ideale ligging van het park, prachtig vakantiehuis dat heel proper en prachtig ingericht was. Informatie die me doorgestuurd werd op voorhand was ook heel duidelijk. Top!!
7
Naam: C.B.H. Bresser
Datum: 18 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kraakend bed vertellen dat het vernieuwd is , maar alleen maar omgewisseld met bed uit andere kamer (kon er net mee door)??? Daar er veel oudere mensen buiten het seizoen huisjes huren , word er geen rekening gehouden voor beperkingen ! TE laag toilet EXTRA handvat op toilet/bad/douch Bedden te LAAG m.v.g.cor bresser
9
Naam: Jf Gosen
Datum: 17 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we zijn voor de 3de keer in het park geweest ,we vonden het een mooi en gezellig park. de 3 de keer heeft onze zus en zwager er ook een huisje gehuurd ,tegelijk met ons , en is vol lof . we komen beiden graag terug in Maart 2023
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst na 3uur rijden moesten we zeker een kwartier wachten. Waren er netjes om 15uur. En dit was niet ideaal met hond. De woonkamer was nog heel nat. Ook niet handig met hond; die drinkt dat. Gordijnen en kussens op de bank waren gewassen en nog zeiknat. Badkamer plakte en er liepen zelfs nog spinnen. Tafel pikte enorm; was gewoon niet afgenomen. Beste domper. Half jaar geleden had ik meer geluk daarom kwam ik terug. Nu dus niet meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
relaxed en schoon!
8
Naam: Reinier Riethoven
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Tonny Wernert
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ben altijd blij met Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ordentelijk-mooi aangelegd park met eigentijd comfort (code op deur-wifi- auto aan bungalow)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.