Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4093 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 4093 reviews

9
Naam: Gerard Dekker
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Andre
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een super park met rust en ruimte. In een mooie vakantie sfeer.
9
Naam: V.C.
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op en top park om tot rust te komen in een mooie en rustige omgeving. Mooi om te fietsen en wandelen. Gaan we zeker nog eens terug naar toe. Mooi bungalow met alles wat men nodig heeft op vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park en we hebben zeer genoten. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie, fijn verblijf! Mooie omgeving, strand. Zeker aan te raden!
8
Naam: Casper van Iperen
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ondanks in de reservering wel stond en ook betaald was moest ik eerst naar de receptie omdat het lakenpakket niet geleverd was, en daarna nog de volgende dag omdat de monteur niet was gekomen voor de tv, de schemerlamp bleek geen bol in te zitten met scheve kap hoop dat het verblijf in Gulpen Oktober in ieder geval net zo leuk wordt ! hulde voor de restaurant medewerksters die ondanks de onderbezetting er toch een feestje van willen maken
9
Naam: Anneloes Mulder
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Mooi huisje met fijne sfeer en praktisch ingedeeld. Heel leuk om een bad in de slaapkamer te hebben. Ideaal dat het bungalows zijn en dus zonder trap. Dat het ook een aparte douche ruimte heeft. We hebben genoten! Enige aanmerking is dat voor mij het matras wat aan de harde kant was en ik daardoor last van mijn rug en heupen had met slapen. Gelukkig overdag daar geen last meer van gehad, maar blij dat we maar een weekje geboekt hadden, want het werd iedere nacht erger. We komen zeker terug voor weer een weekje
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park, met mooie ruime huisjes. De locatie van het park is erg fijn, dicht bij het strand en het dorpscentrum is ook goed bereikbaar. Al met al een echte aanrader.
9
Naam: N. Müller
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We huren het al voor de 5 de keer. Ligging is perfect! Huisje is perfect voor 3 personen. Tuinmeubels met lekkeren kussens!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie uitstraling m
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, schoon en goed onderhouden park, we komen zeker terug !
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ervaarde het park als een kleine dorp. Niet te massaal. Personeel erg behulpzaam en erg hond vriendelijk. Locatie vond ik geweldig, strand op loopafstand. Dank jullie voor een fijne ontspannende week
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park op loopafstand van het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben weer gelijk geboekt voor volgend jaar. zo hebben we het naar ons zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow, rustige omgeving, heerlijke beschutte ruime tuin.toppertje.
8
Naam: M. Kruize
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis. Heerlijke tuin ook voor de hond, super loungeset en extra zitje om s-ochtends elders in de zon te zitten. Super schoon park. Veel ramen in huis waardoor veel licht. Kortom, zeer compleet. Er zijn wat kleine aandachtpunten: Toilette rook naar urine. Ventilatierooster mag wel eens worden schoongemaakt. Geen mogelijkheid om douchekop op te hangen bij slaapkamer met bad. Minimale kastruimte voor je kleren. Ik zou dit park zeker aanraden. Enorm genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, de rust, de sfeer en van het huisje/de tuin. Door omstandigheden niet veel in de omgeving kunnen doen, maar we komen zeker een keer terug hiervoor. Groeten Ellen Maas
9
Naam: N.W.J. van Egmond
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles is puntgaaf in orde.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een luxe huisje met heel veel extra voorkeur Geweldig
9
Naam: Jack Louvet
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad, waar we de weersomstandigheden natuurlijk ook mee hadden, mooie complete bungalow, mooie centrale ligging tov strand en omliggende toeristische plaatsen
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes mooi park lekker dicht bij zee netjes onderhouden park en huisjes
7
Naam: Angela van Tol-Kenens
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Moesten om 12:00 uur toch nog even wachten voor we erin konden. Wel een schemerlampje boven de bank maar niet aangesloten/geen stopcontact. Lampen boven de tafel deden het niet en de vriendelijke technische man Quinten kon het probleem ook niet oplossen. Douchedeur in de aparte doucheruimte op de 1ste etage heeft geen sluit strips, waardoor de vloer onder water liep. WC pot wel erg laag. De douchedeur van de badkamer en-suite op de 1ste etage ontbrak. Quinten heeft er de volgende dag een gordijn voor gehangen, maar toch. Onvoldoende handdoekenrekken in de badkamers. Voor zon luxe, ruime villa hadden wij wat dat betreft beter verwacht. Over de keuken faciliteiten, de ruime tuin met tuinmeubilair waren we heel tevreden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk park om in alle rust even bij te komen van de dagelijkse hectiek prima huis, goed ligging, veel privacy en vlak aan zee, wat wil je nog meer!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig en rustig park, ook hadden wij een fantastische bungalow, met een superfijn terras aan de achterkant. Wij hebben ervan genoten, ook van de zang van de vele vogels heerlijk on zo s’morgens wakker te worden. Wij komen heel graag een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en prima gelegen. Mooie huisjes licht en ruim en goed voorzien van alles.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.