Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.7

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4403 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 4403 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, rustig huisje, alles prima op orde, dicht bij het strand, lekkere broodjes, lekker weer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en praktisch verblijf voor 14 personen. Mooie ligging
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooie huizen
10
Naam: Hanny van de Peppel
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig huisje en omgeving. Ik was boodschappen vergeten uit de koelkast te halen hiervoor gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark, mooie vakantievilla die wel aan opfrissing toe is. Vloerverwarming is aangenaam maar verwarming op de badkamers werkte niet, niet op het juiste moment of het was er net te warm. Badkamertemperatuur zou je apart moeten kunnen instellen, toch (en zou dan ook moeten reageren op temperatuurinstelling)? Keukeninventaris: we misten een citruspers. Nog een aanbeveling: we waren wat vroeger ter plekke en vonden het jammer dat we tot 16u.00 moesten wachten vooraleer we in het huis konden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op het moment dat wij er waren heerlijk rustig. Buiten veel wind en binnen genieten van de rust. Heerlijk rustig park met veel privacy. Zeker een aanrader voor vrienden en famiilie.
10
Naam: Jaap Klaaijsen
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anja van Halen
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen al jaren bij park Duynhille, fantastische omgeving, merken wel dat sommige huisjes wat gedateerd worden qua inrichting.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben al een aantal keren op dit park geweest en geniet van de rust, het verblijf, locatie (op loopafstand van strand en dorp), de informatievoorziening vooraf, je kunt met een code snel in het huisje. Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Tip: de gordijnhaken verteren na verloop van tijd, laat deze vervangen tijdens het schoonmaken. Het staat meer verzorgd als de gordijnen recht hangen en goed dicht kunnen.
9
Naam: Jan Wiegman
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie park, goeie liggen op loopafstand van de duinen en strand. Huisjes en park zijn heel mooi. Service is goed. De WiFi in het huisje was slecht. En de tv op de slaap kamer was geen smart tv. De bad in de badkamer viel ook tegen, Beetje te benauwd tussen het muurtje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Locatie van park en indeling van de bungalows
10
Naam: Britt Eppink
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het prettig dat we niet hoefde in en uit te checken. Het huisje was goed onderhouden en erg netjes. Echter vonden wij alleen de bedden wat oncomfortabel door de vering die goed voelbaar was. Verder hebben wij een super verblijf gehad
9
Naam: Kist
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is een zeer mooi en rustig park, op loopafstand van het strand. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Nancy Fransen
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer praktisch ingericht huisje met veel lichtinval en een geweldig tuintje!
9
Naam: Leanne Waanders
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch vakantiehuis op een mooie locatie met servicegerichte medewerkers. We hebben genoten!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, net, rustig park met goed onderhouden ruime huisjes. Huisje netjes onderhouden en schoongemaakt. Prima locatie op loopafstand van het strand.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoeg speelvoorzieningen buiten
7
Naam: Felix Wielinga
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zich een prima verblijf. Kleine ergernissen in het huis, zoals wasbakken die slecht doorlopen, klappende deuren door de wind, in huis, wat de nachtrust verstoorde.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
verzorgd park en huisjes. huisdiervriendelijk. geheel contactloos inchecken en uitchecken is goed bevallen.
7
Naam: Ted Van der Stoop
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima.
10
Naam: H Voigt
Datum: 5 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem Wilma van den Bosch
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: T. van Gils
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedankt voor dit heerlijke verblijf!
10
Naam: Agnes Dekker
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten wij waren er twee weken en nu we weer thuis zijn kijken we al weer voor de volgende vakantie op dit park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon park en dichtbij de zee . Fijn park !!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel net park, schoon comfortabel huisje. Verlichting op t park kan wat beter. Personeel heel vriendelijk op duynhille.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al verschillende maken op dit park geweest en steeds in hetzelfde huisje (Zandinghe 41). Bevalt erg goed. Ditmaal echter slecht schoongemaakt en reparatie wasmachine na verschillende keren vragen niet gebeurt.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.