Recreatiepark De Koornmolen

Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Groene omgeving
  • Steden nabij

reviews

7.5

Vakantiepark Recreatiepark De Koornmolen scoort gemiddeld een 7,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 146 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 146 reviews

6
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje mag wel een opknapbeurt gebruiken. Bijvoorbeeld het behang zat in alle kamers los. De schoonmaak was ook niet je dat. De afzuigkap was zo vies dat ik hem zal maar heb schoon gemaakt.
Bedankt voor uw feedback. Natuurlijk dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon en in goede staat te zijn. Wat jammer dat dit bij u niet geheel het geval was. Graag bieden we onze excuses aan. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen over de gehuurde vakantiewoning ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. iet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad op Recreatiepark De Koornmolen. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
10
Naam: Bart
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg positief!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Netjes, goed verzorgd, goed en vriendelijk personeel, goede ligging….en vooral rustig gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Niks
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijke vakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Jammer dat de openingstijden van t zwembad zo beperkt zijn. Huisjes zijn ruim, schoon en functioneel. De dood geslagen dieren op de muren en plafonds zouden wel verwijderd mogen worden
6
Naam: Melanie Vreeken
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje was fantastisch, super schoon alles netjes .. zwembad ook goed , werd goed opgelet (wat nodig is) Wij zijn zelf Amsterdammers en voelde ons totaal niet welkom in Rotterdam, Te weinig speeltuintjes op het verblijf. Airtrampoline die constant uit was.
8
Naam: L.H. Kooij
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Een fijne plek! Aandachtspunten: verlichting van ons huisje (nummer 99) was onvoldoende (2 lichtpunten in keuken en kamer); de keuken was oud en gammel; ook was de vaatwasser defect. Wij misten een erfafscheiding met de buren. Qua privacy wel zo prettig. We hopen nog eens terug te komen
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vanwege een noodsituatie thuis verblijven we op het park. Met moeite konden we het geld voor verlenging regelen . Omdat dat redelijk laat lukte moesten we dan naar een andere bungalow. De middag ervoor werd ik gebeld dat we toch in hetzelfde huisje mochten blijven. Dat is zo fijn je hebt al zoveel verdriet. En anders hadden we om 10 u eruit gemoeten en na 3 u pas naar een andere bungalow gekund. Dat meedenken en die service is superfijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: L.P. Krijgsman
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heel plezierig
9
Naam: Jeroen van der Lee
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk uitgerust in een prachtige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
huisje is ietwat gedateerd. zitplaats buiten het huisje kan wel wat aandacht gebruiken ,onkruid binnen kan het wat beter {behang op slaapkamer} omgeving is wel mooi wij komen best nog eens terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: G. van der Heijden
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park. Fijne omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Prima park, met goede voorzieningen en perfecte ligging. Helaas liet het onderhoud en schoonmaak van het huisje op diverse punten te wensen over. Deuren waar verf afbladderde, defecte verlichting, kraan van keuken zat los, onvoldoende ventilatie badkamer. Ventilatieopeningen verstopt door stof. Bij aankomst stonk het huisje naar rook en dieren. De ruimte in het huisje was ruim voldoende voor ons tweeen. De inrichting van de keuken was echter onlogisch. De kast voor het servies stond aan de verkeerde kant van het aanrecht, in de woonkamer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het huisje was gedateerd maar wel netjes en schoon. Een paar stopcontacten extra zou wel makkelijk zijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De huisjes zijn prima. we hadden zeer comfortabele bedden. Wat ik minder vond is de verlichting. Bijv. geen vrelichting boven de eettafel je dient dan met de staande lamp rond te sjouwen. Te weinig licht boven het aanrecht. Een lichtbalk onder het blad vd verhoging zou al een stuk helpen. De wc-papier houder was stuk. Er ontbrak ook een stuk omranding aan de elektraschalaar vd badkamer. Er waren geen lucifers of aanmaakding voor het gastoestel aanwezig. Ik miste een vuilnisemmer in de badkamer. Voor de gezelligeheid zou er meer kleur aan de tuinen kunnen worden toegevoegd. We komen al jaren en ik wandel heel erg graag in het gebied langs het water. Het is logisch dat er dingen kapot gaan. Wellicht een aansporing om dit iets beter te controleren. Met vriendelijke groet. Georgette Protze
8
Naam: Alfred Mulder, Coevorden
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is mij een raadsel waarom er € 80,00 in rekening wordt gebracht voor een accommodatie die best wel een lik verf , een nieuw behang ( wat nu aan de muur hangt op de slaapkamer) gebruiken kan. Bovendien ; als je dit huisje in een uur schoon hebt is dat bovenmaats betaald met € 80.00 Om dan vervolgens bij aankomst direct € 100,- “ borg” te presenteren botst bij mij.
8
Naam: C.J. Lutz
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij komen graag terug !!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het onderhoud was wel wat achterstallig, schimmelvorming op de muur en in de douche. Defecte douchekraan. Beperkte invertaris keuken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
omgeving mooi,n we misten een kastje voor de boodschappen kleine mokken voor de koffie en schoteltjes om even een broodje of iets anders op te leggen de pannen waren te groot er pasten geen twee naast elkaar op het gasstel
8
Naam: Berry
Datum: 31 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes zijn redelijk compleet ingericht met alles wat je nodig hebt maar de banken zouden iets comfortabeler mogen zijn en er waren wat kleine dingetjes van achterstallig onderhoud (beschadigd behang, stukjes plint los) waar ik mezelf niet zo aan stoor maar wat er dan net wat slordiger uitziet en daarom het huisje een iets minder goede uitstraling geeft. Verder was al het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Slecht schoon gemaakt: teveel haren overal en vaatwasser vol bestek bij onze aankomst. Spinnewebben in de huiskamer en boven op het douche scherm nog wegwerp scheermesjes+apparaat van de vorige bewoners. Plus kijk eens naar de verwarming in de badkamer, zou toch nodig geverfd moeten worden.
10
Naam: Myrna Klinkenberg
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben op en top genoten, voor herhaling vatbaar!! 👌
8
Naam: E. Klessens
Datum: 24 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.