Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.6

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 699 beoordelingen.

Bekijk 699 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend bedankt!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie accomodaties rustig park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
op zich goed op wat onderhoud na,gevels een keer reinigen ivm veel mos
7
Naam: L. van t Veer
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, aardige medewerkers, ontbrak ons aan niks
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
warm en sfeervol
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker terug!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met een mooie ligging ten opzichte van het strand. De huisjes zouden zeker verduurzaamd kunnen worden met een dikke aantekening om de thermostaat goed te kunnen regelen en de bedden waren drama. Die zijn echt aan vervanging toe voor goede matrassen. Wij hebben erg genoten en zijn ontvangen met de glimlach.
9
Naam: Linda Moorman-Bijl
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke uitstraling van het park, en een fantastisch huisje.
9
Naam: Koen Verschuere
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke week vakantie gehad , mooi park , mooie omgeving , genieten van de rust, genoten van de strandwandelingen en de fietstochten. Wel 1 probleempje , van de 6 gehuurde lakens was er 1 vuil , we wilden dit melden aan infobalie maar die was al gesloten. Dag nadien op uitstap en infobalie opnieuw gesloten ... We zullen zeker nog op vakantie gaan naar Nederland in een roompot huisje !
10
Naam: Thibo Vandevelde
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie eerste indruk van het park in zijn geheel. Mooi verzorgd en dadelijk een vakantiesfeer met al die mooie huisjes.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alle verwachtingen werden weer ingelost,dito in het verleden in andere Roompot parken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf mede door het mooie weer
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi en ruim huisje met alle voorzieningen die je wenst. Jammer dat er weinig voor kinderen te doen is op het park.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Sylvia K
Datum: 2 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We verwachtten zoals werd voorgesteld een leuk huisje met pergola. We bleken echter een slecht onderhouden huisje gekregen te hebben zonder terras. Parasol lag buiten te rotten in het hoge gras. Overal rondom het huisje waren tientallen sigarettenpeuken te vinden. Het huisje rook muf, er was in gerookt. De berging was smerig, er lagen gebruikte borstvoedingscompressen op de grond. Servies en bestek was nog vuil en nat. De dichtingen van de ramen waren los of weg. Meubilair was in verouderde staat met scheuren en krassen. De andere boekingen bij Roompot waren supergoed meegevallen maar deze is niet voor herhaling vatbaar. Jammer want de andere huisjes in het straatje leken stuk voor stuk pareltjes en waren heel mooi onderhouden. Het leek alsof wij het marginaalste huisje gekregen hadden, de prijs was nochtans niet marginaal. We denken tweemaal na voor we nog ooit boeken.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
10
Naam: Albert Scholten
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfecte locatie, mooie huisjes en prettige sfeer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Amalia Allon
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig! We doen het al meerdere keren en komen graag nog vaker!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een rustig en mooi park. Geen schreeuwende kinderen. Het huisje was schoon, goed onderhouden en van alle noodzakelijke dingen voorzien. Lekker dicht bij strand en een goede locatie om veel mooie plekken te bezoeken. Wij hebben genoten en gaan met een uitgerust gevoel weer naar huis.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je waant je in een klein dorpje ipv op een vakantiepark door de inrichting en afwisselende, leuke huizen. Woonkamer heeft baat bij sterkere (lees)lamp.
9
Naam: Rudy Tip
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen vast en zeker nog wel een keer terug. Mooie ligging en een heerlijk wandelgebied.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons verblijf als heel prettig en rustig ervaren
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
duur
9
Naam: De Nijs
Datum: 18 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk, mooi, netjes, vriendelijkheid, ligging......
4
Naam: Remon Visser
Datum: 14 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een vies huisje. Zijn eerder naar huis gegaan vanwege de rioollucht. We hadden het idee dat de lucht bij aankomst een beetje met deo was weggewerkt. Afgekloven nagels onder de bank . Het was gewoon smerig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Warm welkom , rustig kleinschalig park , mooi ingericht en sfeervol huis en prachtige locatie zo dicht bij het strand

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.