Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13825 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 13825 reviews

10
Naam: Jan Op ´t Hoog
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Als je ziet wat we betalen voor 3 overnachtingen had ik wel wat meer service verwacht, het huis was niet goed schoon ramen vies en spinnenwebben aan de lampen. Er was nog enige discussie over de toelating in het zwembad, waarom niet de inrijd pasjes ook te gebruiken bij het zwembad. Nu heb je 1 kaartje voor 11 personen, je moet allemaal tegelijk want in groepen kan niet. De praktische aanpak van Roompot op zon park kan veel beter, het is maar een tip.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
over algemeen een zeer positieve ervaring. de aankomst tijd van 16.00 uur is erg laat, bij eerdere aankomst ook geen horeca open om daar iets te drinken en op je familie te wachten. ook bij vertrek geen enkele gelegenheid om met de familie nog kopje koffie te drinken en afscheid te nemen van elkaar. dat is jammer.
10
Naam: Trudie Grandia
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten in en om het park. Het appartement was erg fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het naar onze zin gehad in vakantiepark Aquadelta in Bruinisse. Onze kleinzoon van 3 jaar stond te stampvoeten dat hij niet naar huis wilde! Er is genoeg te doen, vriendelijke en behulpzame medewerkers. En de locatie is geweldig!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vertoeven graag een paar dagen op het park maar vind wel dat alles vroeg dicht is en voor tieners is er niet veel te doen.
8
Naam: Sandra Bos
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb dit al aangegeven bij de eerdere antwoorden.
10
Naam: Christine
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prijs/ kwaliteit een prima park. Mooie omgeving en erg vriendelijk personeel. Bij op of aanmerkingen bereid om mee te denken. Hier en daar nog wel wat puntjes op de i zetten! Graag tot een volgende keer. M v Gr, Christine
9
Naam: Hm Kind-Meuldijk
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De 1e keer dat we er waren was december 2021 en dacht hier kom ik weer terug met ons hele gezin ! Nou 5 mnd zijm we met ons 6en geweest en hebben genoten en er komt weer een herhaling!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heel leuk weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima hoor! Erg aardige mensen bij receptie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Gerritsen
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke familie vakantie gehad en zijn zeker van plan vaker terug te komen!
10
Naam: Otto van Heesewijk
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitgerust in een welkome omgeving in een zeer mooie huisje (13)
9
Naam: Hans van Doorn
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is voor ons de derde keer en willen graag een vierde keer
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: John Schenk
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad in een prima verblijf. Misschien 1 tip we zaten beneden dus een loungebank zou fijn zijn. Vorig jaar op de kleine vink gezeten en daar stond er 1 en dat was heerlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De slaap kamer heeft mooi grote ramen .maar veel te licht verduister gordijnen zou fijn zijn . Zo wordt de slaapkamer niet zo warm . De bank mag wel vervangen worden was door gezakt.
9
Naam: Steffi Ronda
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi kindvriendelijk park. Sommige openingstijden waren wat kort, zoals de snackbar die pas 16:00 open gaat en dus voor de lunch voor het halen van een ijsje niet open was. Ook het restaurant konden we met 6pers niet terecht terwijl er zat vrije tafels waren. Verder was het een mooi park, leuk zwembad voor de kids en was het huisje met uitzicht op het water super mooi. Al met al hebben we zeker genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De cijfertjes bij de deur zijn te klein om zonder de verlichting van je telefoon te kunnen intoetsen.
8
Naam: Christiaan Verweij
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een prima ligging en een ruim huisje. Jammer dat het ongezellig is ingericht. Ook de schoonmaak kan beter. Vooral rond het huisje overal sigaretten peuken en veranda vol spinnenrag. Al tijden niet schoongemaakt. Ook vreselijk vies dat de douches overlijden.
8
Naam: Jessie Moens
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Goede schone accommodatie. Het paneel voor de toegangscode is slecht te zien, tamelijk donker op de gang.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Roompot park Aquadelta was relaxed, ontspannen en heel fijn. We zijn goed en vriendelijk geholpen. De huisjes voldeden aan de verwachtingen en de uitstraling was erg mooi.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er ontbreken leeslampjes op de slaapkamers en het douchescherm draait de verkeerde kant, het kinderhekje op de overloop was stuk, service en bestek was niet meer compleet.
8
Naam: Gerda de Rooij
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige was dat wij 55+ (72 en 77jr) zijn en in de badkamer een bad was. Dat was erg moeilijk en gevaarlijk in-en uit te stappen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beter dan ik verwacht had Appartement prima en netjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park en alles goed geregeld.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Haydar En Carla Catalbas
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een hele leuke vakantie gehad want ze hadden ons huisje met slingers en ballonnen versierd omdat we 40 jaar getrouwd waren, we hadden een leuke villa. Leuk, vriendelijk personeel, kortom een fantastisch park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Leny Vermeulen
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk verblijf, fijne accommodatie en een goede locatie. In de buurt van het strand en Zierikzee in de buurt. een heerlijke tuin, goede uitlaatmogelijkheid voor de hond. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.