Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12768 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 12768 reviews

9
Naam: H A van den Eijnden
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk rustig. Er waren weinig mensen. Ik kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen anders is. Het appartement was erg warm. Bij binnenkomst heb ik meteen de verwarming omlaag gedraaid.
8
Naam: Ingrid
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een gezellig weekend. Mooi park. Ligging prachtig. Speelvoorziening buiten voor kids zouden er meer mogen zijn. Maar heeft ons niet gehinderd, slechter weer dus lekker knus in huisje gezeten. Schoonmaak was netjes, gezien we soms flink wat stof onder bedden vinden als we deze verschuiven, was hier totaal geen sprake van.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen minpunten en dat in deze heftige tijd. Zeker herhaling Roompot vakantie,
10
Naam: Ellen Claassen
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweld weekend gehad. We komen hier zeker terug! Het ontbijt dat we erbij hadden besteld was overvloedig en heerlijk. Gaf een extra luxe gevoel aan t weekend. Ook de gourmetschotels waren super verzorgd. Kregen nog verlengsnoeren te leen erbij. Helemaal top. Dus voor herhaling vatbaar!! Complimenten.
9
Naam: B van Osta
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heb een leuk weekend gehad hebben ons goed vermaakt
10
Naam: Janet Hagedoorn
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf ! Netjes en schoon
7
Naam: Jenny Donders
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het appartement was erg stoffig en veel spinnenwebben op de slaapkamers. Kalkaanslag in de douche was erg aanwezig. Openingstijden van de snackbar waren erg raar en kort. Je kon niet iets lekkers of drinken bestellen terwijl kinderen aan het spelen waren. Bij aankomst was het al niet meer mogelijk om zwembad te reseveren terwijl drukte op het park erg mee viel. Het is handiger om hier met tijd slots te werken. Voor iedereen een uurtje zwemmen is genoeg.
6
Naam: Maaike
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hangt geen sfeer in het huisje. Geen plantje of kaars. Verlichting is fel en ongezellig Aparte bedden elk aan de andere kant van de kamer, voor stellen niet echt fijn. 8 persoons huis naar niet genoeg zitplaatsen op de bank. Vaatwasser reinigt slecht.
Uw vakantie op Vakantiepark Aquadelta is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Heeft u dit ook gemeld bij onze parkreceptie tijdens uw verblijf? Onze collegas op het park kijken dan graag met u mee om ter plaatse een passende oplossing te bedenken. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn gehad mooi park, bank is wat klein en glijd, koud
7
Naam: Madelon van de Wijgaart
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Lianne Poortvliet
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima weekend gehad alleen de huisjes kunnen wel wat upgrades gebruiken en de jeugdinrichting is minimaal..
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed appartement Goede service technische dienst Goede schoonmaakspullen voor eind schoonmaak Jammer dat er anderhalve dag een open vuilniszak bij de algemene voordeur stond/lag.
8
Naam: Betty Hartog
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb een prima verblijf gehad ... het was er erg schoon. Alles aanwezig. Ik vond alleen de bedden wat zacht..maar dat is misschien iets wat erg persoonlijk kan zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat wij er Niet bij konden zijn, hebben de kinderen genoten van het weekend met alle beperkingenop de Koop toe.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie bungalow. Redelijk schoon. Helaas in de winter niet veel te doen (bij slecht weer), veel musea e.d. gesloten.
9
Naam: Nel Oosterwijk
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park Wij hadden een mooi schoon huisje Alles was perfect verzorgd Gewoon TOP
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk eenvoudig appartement
9
Naam: Tchm Meert
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden een appartement in het Galjoen. Ik vond dat het in de trappenhal lekker rook. Aangenaam binnenkomen. Wij hadden nummer 193 welke in de gang matig was verlicht. Hierdoor waren de nummers op het zwarte cijferslot van de deur slecht zichtbaar. Ik zag dat de muren in de gang aan de overzijde van de hal, wit van kleur waren. Die gang was nieuwe verlichting voorzien hierdoor waren de nummers van het cijferslot nu wel goed zichtbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park + huisje. Zwembad en bowlen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging.. mooi park... appartement hoek mooi uitzicht. . over de zeiljachten. . verder hebben we helaas nergens gebruik van gemaakt..ivm QR code... Ik ben wel zeer verrast door de heerlijke fles rode wijn en een felicitatie kaart voor mijn verjaardag afgelopen 26 november .. Chapeau 👍
9
Naam: Anoniem 1.
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust op het park en het schone in van het appartement .
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Claudia Bormeijer
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Net park , er wordt moeite gedaan om er watvan te maken in deze moeilijke tijd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Groot modern en schoon appartement. Harde geluiden galmen wel door. We hebben genoten van het zwembad. Fijn peuterbad en ook een lekker groot diep bad. Top!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.