Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14734 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14734 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een geweldig park, we hebben nu allen pech gehad met het weer, allen maar regen.
9
Naam: Daniel Oyen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden over ons verblijf over de ganse lijn. Het meubilair in ons appartement was wel oubollig, maar wij zijn tevreden.
9
Naam: Jaak Vlamings
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een rustig weekje Zeeland
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alhoewel het weer niet mee zat, een kei leuke verblijf gehad, benieuwd naar kamperland eind oktober :)
9
Naam: Cees Schipperen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gastvrij en vriendelijke medewerkers alleen het weer was verschrikkelijk, maar dat reken ik Roompot niet aan
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een goed verblijf gehad,en het probleem wat er was ,is goed opgelost! Mooie omgeving om te fietsen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Theo van Nielen
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk ingericht, zoals we van de Roompot gewend zijn. De ruimte was groter dan verwacht. 35 vierkante m. had ik gelezen en het viel reuze mee. Ik heb niets gemist !
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jean-Philippe Mathys
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige huisjes
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ook de binnenspeeltuin was om 17.00 uur dicht, geen wonder dat er in het cafetaria bijna nooit mensen waren, deze gaat ook pas om 16.00 uur open. Was altijd ideaal combinatie eten en spelen voor de kids, dit toe ongeveer 19.00 uur. Maar helaas dit kan niet meer. Kids waren teleurgesteld toen we na het bowlen naar het cafetaria wilde om te eten en dat de kids dan nog konden spelen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bruylants
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kindjes vinden het super leuk, Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was wel ok , hadden echter meer verwacht ivm de villa . Zoals reeds aangegeven , een keramisch vuur dat van de vorige eeuw is , alsook de kwaliteit van de zekeringen waren een bron van ergernis . Ook de netheid liet hier en daar te wensen over ( stof en vuile ramen )
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ben hier voor de tiende keer geweest dus een tevreden klant
10
Naam: Ellie Vorselaars
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was super schoon in ons huisje en ook het park was super zuiver alleen n klein beetje overlast van de renovatie en het weer zat ons niet mee maar dat mocht de pret niet drukken met onze fijne huisje
8
Naam: Frans Krouwels
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park,ruim van opzet
10
Naam: Filip de Groote
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een schitterende vakantie gehad in vakantiepark Aquadelta. Zoals steeds alles in de puntjes verzorgd en een modern en onderhouden appartementje. Ook Schouwen Duiveland is een prachtige gemeente
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was super leuk geweldige tijd gehad. Niets om over te zeuren.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, goede bereikbaarheid, ruim van oenpzet veel groen in en rondom het complex
9
Naam: Kathleen Van Damme De Roeck
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
A bientôt
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje was wel aan een renovatie toe, bijvoorbeeld de badkamer, de toiletten. Daarnaast was op de een of andere manier het appartement niet echt schoon en de koelkast was blijkbaar wel ontdooid maar de groentelade was helemaal vol met water en er stond een pannetje in de diepvries.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het huisje en de veranda. Mooi uitzicht over het water. Ruimte en licht in het huisje. Spullen voor de baby waren allemaal goed. Fijne bedden. We vonden de huisjes er leuk uitzien. Dat doet echt wat voor de sfeer in het park. Fijn dat er zoveel koelkastruimte was en een berging voor rommel inclusief mandje om afval te scheiden. Goed over nagedacht. Verbeterpunten volgens mij: - Hondenpoep. We zaten tegenover het hondenveld wat ik eigenlijk al vies vond maar ondanks dat veld werd er overal gekakt leek het. Ook op de stukje gras rond ons huisje. - De wc en badkamer roken naar urine. Er is nog een hele aardige schoonmaakster geweest om extra schoon te maken maar het leek echt in de voegen (of de prullenbakken?) te zitten. - Ongezellige/ongemakkelijke banken, wat ik wel begrijp omdat het schoon moet kunnen worden gemaakt, maar we hebben die hoek van de kamer eigenlijk gewoon niet gebruikt hierdoor. - De kamers met de losse bedden zijn zo smal dat de bedden daar niet naast elkaar kunnen wat toch een beetje ongezellig is als je met meerdere stellen in het huisje zit. - We misten een lampje op de veranda voor ‘s avonds.
8
Naam: Marian Oomen
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuk park, mooie huisjes, veel voorzieningen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een leuke bungalow met veranda. Groot genoeg voor 8 personen, fijn dat er 2 badkamers waren en 2 aparte toiletten. Er was ruim voldoende inventaris in de keuken. De ligging van de bungalow was erg leuk, aan het water, met voldoende ruimte om buiten te zitten. Fijne ligbedden en genoeg buitenmeubilair. De bungalow was gezellig ingericht.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Accommodatie en de rust en vriendelijkheid personeel!
10
Naam: Robin Pluijm
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De opzet en variatie van de woningen is subliem. Alles is goed onderhouden en er is veel privacy. De huisjes zijn schoon als je er binnen komt zo ook de bedden. Verder is lekker dat je de mogelijkheid geboden wordt een opgemaakt bed te krijgen in ons geval 12 personen scheelt dat tijd. Lekker gegeten met de hele groep in het restaurant en het buffet bij vertrek in het restaurant was buitengewoon uitgebreid en een aanrader.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.