Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep
  • Aan rand van natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1319 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1319 reviews

8
Naam: Lotte
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig
10
Naam: Corrina Spaanjaars
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig gelegen. Prettige omgeving. Uitkijk op het water. Vriendelijk personeel!
9
Naam: Marnix van Tol
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk gelegen zo aan het water. Goed geholpen toen we de bunfaloniet warm gestookt kregen. Broodjes service aan de deur was geweldig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Oplossen TV probleem duurder langer dan verwacht (moesten wachten tot de volgende dag). Prijs is hoog tov het gebodene.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top!
8
Naam: John Betten
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeker voor herhaling, we hebben alweer geboekt
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf alleen jammer dat de huisjes beneden doorschijnende gordijnen hebben. Zomers geen probleem maar nu zit je savonds met de lampen aan “ te koop”. Je kunt bij ieder huisje naar binnen kijken.
10
Naam: Jaap de Jong
Datum: 4 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
dit was voor ons de beste korte verblijf ooit alles was goed en top geregeld kom zeker weten terug
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park op mooie locatie
9
Naam: A. Alburg
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed park
10
Naam: S Schryvers
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi vakantie park. Prachtige locatie, Leuk zo met de huisjes en bootjes aan het water. We komen heel graag terug!
10
Naam: Michelle Rodrigues
Datum: 29 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
2e jaar, dezelfde woning geboekt. Genoten van onze kerstdagen. Lekker ontspannen. Volgend jaar voor herhaling vatbaar
10
Naam: Jo de Rooij
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huisje. Huisje 53. Ligging mooi Genoeg ruimte Alleen vond ik de oven niet zo fijn werken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Christa van Donkelaar
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park op zich mooi. Maar prive bungalows ( wij hadden 2 bungalows 56 en 62 56 super 62 beduidend minder ) groot verschil in aankleding. Keukeninventaris niet aangepast op 8 personen in 62 evenals opbergruimte. Vreemd combinaties van pannen. Bestek niet volledig wordt niet gecontroleerd.....Wij waren maar met 2 personen per bungalow dus geen probleem.. Niet goed schoon gemaakt. Maar grote bungalow en ws te weinig tijd.) Dit is echt een park voor de zomer Prive boot .... Broodjes service was fijn. Ook fijn dat het via whats app besteld kon worden. Maar soms wel wat foutjes in de bestelling of helemaal niet bezorgd. het is dan wel lastig want je rekent op dit ontbijt. Verwarming in bungalows centraal geregeld. en niet echt makkelijk instelbaar..Via receptie temperatuur hoger in laten stellen. Bij het maken van reservering... kozen we voor deze woningen vanwege sfeerhaard. Die mocht nu niet gebruikt worden door omstandigheden(Ukraine etc. begrijpelijk) maar dit is ons niet van tevoren medegedeeld. Je betaald ook voor deze aanwezigheid en gebruik. Verder hebben we voornamelijk uitgerust. Daarom was comfort erg belangrijk. ( 2 erg zieke bewoners in 56 en wij 2 mantelzorgers in 62) (Daarom zaten de ernstig zieke personen ook in 56 want die was erg fijn) Weinig haakjes voor handdoeken. De vloerverwarming is niet instelbaar. Boven en beneden worden tegelijk verwarmd terwijl boven niet altijd verwarming nodig is. Dat is meer een tip. Niet een tekortkoming. . Ligging is erg mooi aan het water. Geen muggen in dit seizoen maar in de zomer lijkt me een hordeur of iets dergelijks erg fijn ( in 56 aanwezig) Leuk om mee te nemen in wat te doen in omgeving . Orchideeenhoeve in Luttelgeest. Erg leuk. zeker voor kinderen. Dat was het zo ongeveer. Dat was het wel zo ongeveer.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg jammer om te horen dat het verblijf niet geheel naar wens was, onze excuses hiervoor! We stellen het erg op prijs dat u deze punten met ons deelt, u als gast ervaart Roompot als geen ander en van uw feedback kunnen wij veel leren! Wij gaan dit dan ook zeker bespreken met de parkleiding en gaan kijken naar verbeterpunten. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, niet te grootschalig; mooie uitvalsbasis.
9
Naam: Jacqueline Mollink
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim liggend park met super mooie ruime woning (12 persoons huisje) , alles erop en eraan . Voor herhaling vatbaar .
7
Naam: J.J van Dijk
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na 3 maal in het park geweest te zijn, nu voor de eerste keer geen voorkeur voor bungalow aangegeven. Prompt, terwijl park lang niet bezet was een bungalow (5) aan de weg kant. Dit was voor de twee slapers daar niet prettig. In deze periode zal ik zeker geen mensen aanraden gebruik te maken van het park.
10
Naam: Martijn Aarts
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede en duidelijke service van de medewerkers.
8
Naam: Martien v.d. Sanden
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
HEEL MOOI VAKANTIEPARK HELE MOOIE HUIZEN HEERLIJK AAN T WATER ONDERHOUD EN SCHOONMAAK WAREN HEEL GOED
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, fijne en ruime woning, op gebak schotels na zeer complete inventaris.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is super, villa geweldig
9
Naam: Marianne Duiker
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een fijn park om tot rust te komen en lekker te vissen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen aan het water, heerlijk ruim. Door de aanbieding mogelijk om te doen. Voor de zomer lijkt het me nog mooier, als het dan maar niet 2x zo duur wordt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park,verblijf en onvergetelijke ervaring
10
Naam: Tim Timmermans
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch bungalow 47 het enige minpunt was de luxe gourmet die wij besteld hadden voor zaterdagavond 5 november deze is niet geleverd. De twee dagen daarvoor nog geïnformeerd bij de receptie die zeiden dat alles geregeld was !!!!! Dus niet

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.