Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep
  • Aan rand van natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 997 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 997 reviews

10
Naam: Sylwester Włodarczyk
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zal hier zeker mijn volgende vakantie doorbrengen
9
Naam: Miranda Corré
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Even helemaal tot rust komen maar wel de mogelijkheid hebben actief op pad te gaan.
8
Naam: B Opdam
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een heerlijke park, en wat hebben we genoten van onze sloep en het uitzicht vanaf ons terras, was super
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superleuke plek met sloep en heerlijk rustig
9
Naam: H Hermans
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, prima huisjes, vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer dat voor ons de boot te lastig was en de slagboom weigerde bij 2e kenteken. Heerlijk gefietst in werkelijk schitterende omgeving.
9
Naam: A Hazenberg
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren blij verrast bij aankomst over de mooie uitstraling van het park. Ook bij vragen werd er erg snel gereageerd op eventuele tekortkomingen.
10
Naam: Louise van Loo-Noordam
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park waar we steeds weer terugkomen. Ligging aan het water is geweldig. Prachtig huis en de sloep is geweldig! Weerribben zijn alsof je in de Fata Morgana in de Efteling bent. Er zit veel vis in het water bij het huis en er is veel te doen in de omgeving. Orchideeën hoeve, Indonesische dierentuin, de buffel farm plus winkel, Giethoorn enz enz
10
Naam: M.A.L.J. de Wit
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het een mooi, ruim en dus een zeer fijn park. Het huis waarin wij zaten was perfect. Evenals de omgeving op het oark.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een schitterend huis .
9
Naam: Reina Reniers
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het als geweldige huisje ervaren zo mooi gelegen en aan het water met boot en wij hadden in de week van 16-05 tot 20-05 prachtig weer, zo dat we helemaal niet aan varen zijn toegekomen. Komen zeker nog een keer weer.
10
Naam: Andrew Borgsteede
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waren er voor de derde keer,blijft een heerlijk park. een vierde keer komt er zeker.
9
Naam: Sylvia van Kouwen
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben genoten van de mooie,ruime accommodatie, het varen en de geweldige omgeving. De week is omgevlogen,zoals meestal als je het naar je zin hebt. Qua inrichting was alles lekker, lekkere zitplaatsen en verder van alle gemakken voorzien
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een top vakantie gehad en erg genoten van alles, huisje en de sloep, alles was geweldig. De elektrische scooter verhuur enz. We komen zeker terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super locatie, mooie villa’s. Wij komen zeker terug
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat de huisjes zo slecht schoongemaakt worden en slecht onderhouden worden. Natuurlijk heb je aan het water ongedierte maar dat er ratten over het terras lopen, gaat mij te ver. Overal spinnenwebben zowel binnen als buiten die er niet van 1 week zitten. Onder het bed moet je helemaal niet kijken! Het zou fijn zijn als de Roompot vaarroutes uitzet die makkelijk te bereiken zijn. Nu aangewezen op een app die achteraf ons midden door Giethoorn loodst. De huisjes en ligging zijn fijn en zouden een dikke 10 krijgen als bovenstaande in orde zou zijn….jammer
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 2e keer in een Largo vakantiepark. Alles naar onze zin op het park. Alleen voor de omgeving (Weerribben) is het park erg groot. Hopelijk gaat dit mooie nationale park niet veranderen in een pretpark. Maar dit ligt natuurlijk niet alleen aan vakantiepark de Roompot.
8
Naam: Simon Wolters
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aankomst bij het park is prima, parkeergelegenheid, en makkelijk te vinden. Opzoek naar de receptie. Bleek dit een luik te zijn zoals bij de plaatselijke cafetaria. Echter nog onduidelijker aangegeven. Personeel doet het luik niet eens open terwijl ze ons zagen aankomen en er voorbij zagen lopen. Eenmaal de receptie gevonden is het personeel ver van enthousiast te noemen. Daarnaast krijgen wij van de dame in kwestie ineens te horen dat we nog een extra borg van €500,- moeten voldoen?! We zouden onder een jongerengroep vallen. De leeftijd van de groep was 24 tot 27, niet meer jongerengroep mijn inziens. Volgens mij zijn jongeren 20. Onprofessioneel om dit hier pas te melden. Waarom is dit niet bij de boeking zelf vermeld en gefactureerd? Goed, naar de accommodatie. Top verblijf. Accomodatie is schoon, luxe en sfeervol ingericht. Het sloepje bij de accommodatie is een hele dikke plus. Kortom, accommodatie is top, geen verbeterpunten daar. Maar enthousiasmeer het personeel en vermeld de borg direct bij de boeking.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke weekend gehad: mooi onderkomen met als bonus de sloep voor de deur
10
Naam: Anita Henskens
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was super ! We komen zeker terug 😊
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldig huisje, prachtige locatie. Verbeterpunt aanmeld balie en schoonmaak van huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en mooi park. Zou nog wel iets meer voor kinderen mogen doen, bijvoorbeeld speeltuin.
9
Naam: Henk Kooi
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit park zeer positief ervaren. In het huisje misten we wat. Hebben we bij weg gaan een vermelding achtergelaten. Zeker voor nog een keer hier
10
Naam: Leonie Springintveld
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een heerlijk, rustig,park in mooie omgeving.fijn aan t water.bootje erbij. Top , mede door t superweer dit weekend
10
Naam: Marit
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park!! Leuke plek. Hele mooie huisjes en super dat er een boot bij is. We hebben er van genoten en zullen het park zeker aanbevelen! Alleen de receptie zou nog wat verbeterd kunnen worden qua vriendelijkheid. Maar verder alles top!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische tijd gehad! Misschien 1 klein minpuntje, de vaarroutes iets duidelijker maken met extra aanknopingspunten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is vooral gebrek aan privacy. Iedereen zit bij elkaar naar binnen te kijken, je kan bijna zien wat er bij de buren op het bord ligt bij het eten. En al eerder genoemd. Wij hadden zeer luid ruchtige buren, die een familie feestje hadden! Er werd aardig door gedronken wat uit eindelijk eindigde in een ruzie met gescheld over en weer. Niet prettig!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Let op met jeugd en jong volwassenen, snel overlast, muziek te hard, erg aanwezig en gesleep met meubels in het gazon. Minder zuinig op inrichting. Na 00.00uur nog buiten en rumoerig, een parkwachter zou een oplossing kunnen zijn, zodat vakantie plezier voor iedereen mogelijk is en blijft.
9
Naam: F. Langerak
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
GEWELDIG!!! WAT EEN PLEK, DE LIGGING VAN DE VILLA MET SLOEP EN ZO SCHOON.! HIER WILLEN WIJ HEEL GRAAG TERUGKOMEN!!
10
Naam: Eddy Van den Eede
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super vakantie week gehad. Leuk met de boot erbij. Rust en natuur in overvloed. Spijtig van de poetsdienst. Onder de vuilbak in de keuken was niet gepoetst ( etensresten), ramen waren ook niet proper. Maar voor de rest niets aan te merken. Mischien nog even vermelden dat 18u sluitingstijd voor restaurant wat vroeg is. Zeker aanrader om terug te komen

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.