Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep
  • Aan rand van natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1235 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1235 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De dames (allemaal) aan de balie van de incheckbalie zijn niet toegankelijk en afstandelijk in communicatie. Draaien een plichtmatig verhaaltje van 1 minuut af bij aankomst en overhandigen een informatie envelop. Op mijn initiatief om even een klein praatje te houden (er waren verder geen andere mensen die aankwamen) werd niet/afstandelijk gereageerd hetgeen op mij niet echt als klantvriendelijk ervaren werd. Er werd zelfs wat smalend geglimlacht toen ik enkele dagen later aangaf geen telefoon met een QR-code lezer had ivm met een formulier moeten invulllen (?) om een middagje van het bootje gebruik te kunnen maken. En waarom ik niet bij aankomst de volgende dag bij de uitleg over de boot was geweest zoals we hadden aangegeven (omdat het bij aankomst en de paar dagen daarna erg slecht weer was en ik geen gebruik van de boot wilde maken juffrouwDat werd vreemd gevonden en omdat ik niet (online middels een QR-code?) het formulier (wat voor formulier) kon invullen kwam er wel een medewerker langs. Deze jongeman (Nick) heeft vriendelijk eea uitgelegd (waar het contactslot zat om de motor te starten, hoe het slot ontkopppeld moest worden en waar het brandstoftankje. Over een in te vullen formulier werd niet gerept. Graag terugkopppeling over mijn ervaring.
9
Naam: Alex Zwama
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel ontspannend, fantastische ligging! Geweldig om te vissen en te varen Rustig park, geen overlast door lawaai! Heerlijke bedden! Kortom, we hebben genoten!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi en goed onderhouden Park 👍
9
Naam: Cor De Jongh
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie accomodaties en prima sloep in een fraai botenhuis. Voldoende tuin/boot kussens.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf, met een mooi park en een oase aan rust. Het huisje was fijn omdat je per kamer je eigen sanitair faciliteiten had, maar in het beneden vertrek gezellig samen kon zijn. Het terras was super fijn en natuurlijk het gebruik van de boot is uniek. Een minpuntje, de route van de boot (de kalenberg route), stond heel moeilijk aangegeven. We waren dan ook flink verkeerd gevaren (kan ook aan ons liggen), maar de bordjes waren, vanaf Oss&Zijl niet zo goed aangegeven.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig park met een mooie ligging!
10
Naam: Myriam
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben vooral genoten van het terras en de sloep ! Heerlijk.
10
Naam: Dick Jonker
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldig huis, schoon en eigenlijk alles naar onze zin.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantie park was geweldig .bij aankomst ziet alles buiten er schoon en netjes uit het personeel was zeer vriendelijk. Maar eenmaal binnen vieze wc de urine zat op de pot Molton,s op de bedden vies vloeren zeer vet op de afzuigkap lag dik het stof .de roosters op de slaapkamers zaten dik onder het stof vuile vaat in de kasten..Er ontbreken kasten zowel in de slaapkamers als een voorraad kast waar je wat in kon zetten .dus we leefden uit de koffers die week. Dus ik ben eerst maar wat schoon gaan maar maken . Een pre was de boot . Toch zouden wij dit park nog eens willen bezoeken tenzij het netjes zou zijn.
10
Naam: Riekie Veenbrink
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na een zeer slechte ervaring in Renesse vakantiepark Klein Poelland werd ons door Roompot een gratis verblijf van een week aangeboden “ergens” in NederLand. Dat is Ossenzijl: Waterstaete geworden. In één woord Fantastisch!! De woning, fietsen, vissen, wandelen, varen eventueel zwemmen enz. Een absolute aanrader! Prachtige omgeving in de schitterende natuur. Fietstocht Ossenzijl - Oldenmarkt - Wolvega is een ware belevenis in de prachtige natuur. Roompot heeft zich nu van haar beste kant laten zien en hartelijk dank daarvoor. Waterstaete is zeker voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige comfortabele villa’s aan het water met eigen sloep als groot pluspunt. Helaas weinig vissen in het water. Vaarroutes zouden wat duidelijker gepresenteerd mogen worden. Fraaie omgeving voor mooie fietstochtjes. Prima broodjesservice. Er is geen restaurant, maar in de omgeving (niet in Ossenzijl zelf) zijn goede eetgelegenheden te vinden.
8
Naam: M van Bentum
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad, prachtig huis prachtige boot. Jammer dat het huis nu al zo vol zit met doodgeslagen muggen en vliegen. Er zijn ook steeds erg veel vliegen binnen horren in ramen en deuren zou echt veel beter zijn. Ook zitten er veel spinnen raggen op de hoge plafonds dat is ook moeilijk schoonmaken.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig Park
9
Naam: Ine Tinus
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig huisje op toplocatie. Alles zit er op en er aan, sfeervolle inrichting. En dan dat fijne bootje, geweldig die tochtjes. Broodjes elke ochtend aan de deur. Wat ons betreft perfect
10
Naam: Wieneke Van Leyen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wil je rust en een mooie omgeving, dan is dit de plek. Wat hebben we genoten van de accomodatie aan het water en het varen met de sloep! De bedden die heerlijk lagen, kortom volop genoten!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met uitstekende voorzieningen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel veel spinnen aanwezig rond het huisje
8
Naam: Hendrik Prins
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging. Leuk met bootje.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas was het huisje (63) erg vies, plakkerige vieze vloer, veel stof/stofnesten. De gashaard was afgesloten, begrijpelijk in deze tijden maar het was netjes geweest dit te communiceren vooraf en evt korting te geven (het zijn toch voorzieningen waarvoor je boekt), klok deed het niet, paar lampen kapot. We zijn voor de derde keer in het park verbleven, hadden de accomodatie vooral geboekt ivm de grote ruimte achter de grote slaapkamer boven, waar we de kinderen te slapen konden leggen. Helaas was in dit huisje die ruimte door de eigenaren afgesloten. Dit staat niet vermeld in de omschrijving van dit huisje. We hebben op het park prima weekendjes weg gehad, de boot erbij is erg leuk. Maar vanwege de kinderen (nu 1 en 3) komen we (voor familieweekendjes) niet meer terug omdat er geen voorzieningen voor ze zijn.
10
Naam: Simone Obbing
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prachtige vakantie, heerlijk dat je het bootje kan pakken en het water op kunt. Mooie uitstraling heeft het park. Rust, ruimte en privacy. Je zit letterlijk op het water en hierdoor heb je spinnen, maar dit was voor ons geen probleem.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel spinnen en webben, buiten en binnen
9
Naam: Henk Verschoor
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is een zeer mooi park met mooie bungalows die goed onderhouden worden, dat je er ook nog een sloep bij krijgt is de kers op de taart
9
Naam: Luc Van Dyk
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving, ruime en mooi ingerichte woning. Sloep is leuk! Zonde dat het net niet proper genoeg was … er was gekeerd en/of gestofzuigd, maar dat was het dan ook. Vooral de ruiten waren zeer vuil. Heel veel spinnen in huis. Maar … zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: C den Hartog
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op een klein ongemak,dat de TV 2 dagen niet werkte,hebben we een heel fijn midweek gehad. We waren met 6 .70+ en hebben heerlijk gevaren en van de rust genoten . We hopen Mei 2023 hier weer te mogen verblijven ..
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Leo P
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ten eerste, dit is niet het eerste Roompot park welke ik bezoek. En het zal zeer zeker ook niet de laatste keer zijn. Wat ik over dit park wil zeggen; Het overtrof mijn verwachtingen in alles - eindelijk kreeg ik de benodigde rust waarnaar ik op zoek was. In een woord omschreven; GEWELDIG.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net park en mooie huisjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke dagen doorgebracht in Ossenzijl

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.