Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Vismogelijkheden
  • Aan een meer
  • Nationaal park

reviews

8.5

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 572 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 572 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
we hebben genoten ook al was het kort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging aan het water en lekker rustig Mooie huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en relax
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen park met huisjes heerlijk aan het water. Prachtige omgeving om er op de fiets te verkennen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heel fijn verblijf gehad in een prachtig gelegen park. Wat minder stofnetten in de hoeken (vooral in tijden van corona) had fijn geweest maar nam het aangename vakantiegevoel owv de prachtige ligging aan het water niet weg.
8
Naam: Debbie De Vries
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijk weekend gehad, jammer dat de laatste ochtend we wakker werden gemaakt omdat 2 mannen in de tuin aan het grasmaaien waren en bladblazer... Lees vroeg! Dat we er wat van zeiden werden we recht in ons gezicht uitgelachen! Huisje was mooi alleen geen enkele verlichting in de tuin... Best gevaarlijk aan het water, ook geen omheining voor kleine kids. Verder mooi huisje en heerlijk rustig op de laatste ochtend na.
10
Naam: Geert Vanderstappen
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net,mooie ligging ,behulpzaam en vriendelijk personeel .Echt een plaats waar je de vakantie wil doorbrengen en waar je de vakantie die je in gedachte had uitgekomen is. Het voelde aan als thuis komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huis en ligging, goeie sfeer. De inrichting en schoonmaak verdient aandacht
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeervol park op een prachtige locatie.
9
Naam: Danny
Datum: 6 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Belterwiede, huis nr 31. Heel mooi ingericht en gestyled. Ruime afgesloten tuin (2 kleine honden). Aan het water gelegen, zicht op eenden en zwanen en het open water. Het huis zelf was heel proper, heel practisch ingericht, alles aanwezig. Mooi park, goed onderhouden, een aanrader voor mensen die van stilte en rust en open natuur houden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een geweldig mooi park aan het water!! De villa’s zijn super!! Zien er netjes uit met veel luxe!
8
Naam: Marianne
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi park voor rust en ruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben de vakantie lastminutes geboekt met ons gezin wegens slechte nieuws vanuit het ziekenhuis. Mijn vrouw heeft de diagnose uitgezaaide kanker gekregen. Gezien we een jong gezin zijn van met 2 kinderen en een baby van 12 weken was dit de uitgelezen kans om even weg te zijn van onze emoties. Helaas heeft mijn vrouw niet van de vakantie kunnen genieten wegens haar ziekte toestand. Voor de rest een prima locatie en omgeving. Erg mooi voor te vissen en beviel de kinderen prima..
7
Naam: Dennis Kamminga
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huisje kan iets beter schoongemaakt worden en bedden waren niet best en bankstel zakt helemaal in
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijne en mooie locatie, geen standaard geschakelde bungalow. Goed en fijn interieur, er is niet bezuinigd op banken stoelen en keukenapparaten en keukengerei. Heel prettig.
8
Naam: Corrie Delhez
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Combinatie huis en restaurant
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijne plek om tot rust te komen
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was leuk en ligging perfect maar de slechte staat van onderhoud en schoonmaak zet een domper op het geheel. Bij aankomst waren de vuilnisbakken niet leeg, de vaatwasmachine niet leeg en het servies vies. We vonden verschillende items van vorige bewoners terug zoals vieze sokken in de bank. Het uitzicht is prachtig vanuit de huiskamer maar het is dan ontzettend jammer dat de ramen ontzettend vies zijn en het meubilair waar je in zit smoezelig. Aan onderhoud en schoonmaken moet echt beter worden gewerkt. Wij komen in de huidige omstandigheden niet terug.
8
Naam: Hans van Grafhorst
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park heeft een hele mooie uitstraling. Wanneer je dan in zon huis arriveert dan kijk je niet met een witte handschoen of alles schoon is. Wat ons gedurende de week opviel was het grote aantal spinnenwebben binnen in de woning op allerlei plaatsen. Na het verzetten van de bedden zagen wij heel veel stof te voorschijn komen van onder de bedden. Sommige ramen aan de binnenkant hebben wij zelf schoongemaakt. De tv stopte om de zoveel tijd (meestal zon 40 minuten) dan kwam er een melding dat iets niet goed was geplaatst bij verandering van kanaal kon je weer terug naar het kanaal waar naar we aan het kijken waren. Alle deuren waren smerig vet en dat zag je goed zodra de zon in de woning stond. Bij de receptie werd bij aankomst gezegd wanneer we klachten hadden over de schoonmaak dit gelijk door te geven. Wat ik al schreef in eerste instantie hadden we er vrede mee. Ik vond de kamers boven heel erg klein claustrofobisch klein zelfs. Het naast het park gelegen restaurant had mega prijzen dus daar zijn we niet geweest maar zon 2 km verderop zit een Ribhouse Big Texas echt geweldig.
10
Naam: Gerrie van Oeveren
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige bungalow met prachtig uitzicht , zeer rustgevend
7
Naam: Ineke van Berkum
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accommodatie was niet goed schoongemaakt- onder de bedden beneden hebben we zelf stof gezogen en er nog een hondenspeeltje van vorige gebruikers weggehaald. Limonade glazen in de kast waren niet goed schoon. Verder zitten de stopcontacten op de slaapkamers op heel rare plekken- achter de bedden. Op de boven slaapkamer (met balkon) was het nachtlampje kapot- wat overigens maar voor 1 bed te gebruiken was, want aan de andere kant stond het bed tegen de muur. Radio gaf telkens signaal dat we Digitaal moesten luisteren, maar verder....? Broodjes service was prima; brood (waldkorn en het witte) erg lekker en knapperige korst. Helaas op vrijdag waren beide broden van binnen nog bevroren :(
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, mooi huis
6
Naam: Rob Roos
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bedden zijn veel te zacht. Het geluid van water tegen de kade van huis nummer 48 zorgde voor slechte nachtrust. Er zit iets los lijkt het wel en dat geeft een bonkend geluid.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Waterpark Belterwiede niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij zullen uw opmerkingen over de matrassen én de ervaren geluidshinder doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot Parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: M.L. Kruik
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfecte locatie met passende accommodatie ,enige waar we wat aan lopers mee hadden was ontbreken van een gebruiksaanwijzing voor de TV ( ivm Humax syst.) en ontbreken van de batterijen in de afstandsbedieningen .
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Christina
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een vrij rustig park maar daarvoor hadden we het ook gekozen. De omgeving was prachtig. Mooie natuurgebieden in de omgeving. Het huisje was prima. Fijn dat het terras was omheind zodat we de honden onbezorgd buiten konden laten lopen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.