Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Visvijver
  • Veel natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1887 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1887 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Te druk dit weekend, zeker in het restaurant. Veel geluids overlast. Gratis voorzieningen over bezet.
9
Naam: Rob
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie gehad met leuke activiteiten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad op villapark weerribben. Heerlijk ruim huis met grote tuin. Veel privacy is heel fijn. Mooi verzorgd en netjes park. Op tijd reserveren voor diner is noodzakelijk, wij moesten elders dineren. Woodys House was ook erg leuk. Mooie omgeving voor leuke uitstapjes. Voor herhaling vatbaar!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is prima
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is prima, ruimte en rust. Restaurant zeer matig. Huisje 66 kan een update gebruiken mbt badkamer en doorgezakte banken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig, goed georganiseerd en eigenlijk geen nee of ik weet niet gehoord van het personeel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig park met goede voorzieningen.
9
Naam: Chris Egberts
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Guhwèldag en goed viswater
9
Naam: Mieke Vermeiren
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van ons verblijf: het is een relatief klein park (belangrijk voor de rust) met mooie grote villas ingewerkt in een groene omgeving. We konden ook niets misvragen aan het onthaal waar medewerkers steeds heel vriendelijk voor ons paraat stonden. Ook over de technische dienst alleen maar tevreden. De kwaliteit van het poetsen en van de matrassen is een aandachtspunt.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kleinschalig en groen park met een fijne ligging aan het water.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi rustig park gelegen in een mooi stukje Nederland
10
Naam: Annette Penninga
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie park en sfeervol vakantiehuis en schoon
10
Naam: Koos de Boer
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de tv was moeilijk te bedienen.deurtje links boven het aanrecht had rechts geopend moeten worden , Geen koffiepads apparaat aanwezig maar een gewoon filterapparaat. Verder een geweldig huis.Genoten van de rust,
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park en prachtige huizen met grote tuinen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon park . Ruim huisje En alles was er wat je nodig had. Wij zijn echt tevreden over het park.
9
Naam: Greet Mik
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zoals ik al zei super
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig om met je gezin te verblijven
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Melanie Wefels
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen vakantiepark, met veel groen en water
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad! Het huisje was ruim en er zat een mooie tuin bij, met meerdere zitjes en had veel privacy. We hebben genoten van de rust op het park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park met prima bungalows met een mooi stukje grond er om heen. Vanaf deze plek kun je heel mooie fietsroutes fietsen, alle kanten op.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg prettige week gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mieneke Blokhuis
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch mooi park! Super genoten van de villa en de rust en ruimte! Een park om veel vaker te bezoeken!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een prettig verblijf om een midweek tussen uit te zijn
9
Naam: Peter van Gijzen
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het keukenblok in het huisje niet echt meer van deze tijd. Het gasfornuis nog met lucifers aansteken, dat zie je echt nergens meer. En wij vonden dat er weinig sfeer verlichting in de woonkamer aanwezig was. Verder super.
10
Naam: jp van Kampen
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
eerste keer voor mij hier op het park heerlijk vissen en omgeving fantastisch we zijn ander park gewend vergeleken met weerribben is hier echt een villapark top!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.