Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Natuurgebied
  • Recreatievijver
  • Attractiepark

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1067 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1067 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park, vriendelijk personeel en een mooi huisje. Bleek net vernieuwd.
8
Naam: Ferry P.J. Lucas
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: G Gort-Zwerver
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De rust op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke, praktische mensen, gezellig park, schone en comfortabele accommodatie, mooi omgeving.
7
Naam: Wietsche van Leeuwen
Datum: 18 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje was buiten de schimmel in de badkamer, enkele defecten en niet complete inboedel fijn. Erg fijne bedden, bad was heerlijk en heerlijk uitzicht met vele vogeltjes en eekhoorntjes. Wel jammer dat er niet vermeld word dat je in de openhaard alleen parafineblokken mag stoken. Dat het wel een smart tv is maar dat er geen verdere app behalve Netflix op kunnen en de tv zender erg beperkt zijn. Daarnaast is het zwembad met peuterbadje waar verder niets aan speeltoestel bij zit veel te koud is. We waren er 10 minuten in en moesten eruit onze kleine kreeg gewoon blauwe lippen. Omgevingstemperatuur bij het zwembad is ook erg fris. Hier hadden we mede het park op geselecteerd dus dat viel enorm tegen en hebben dus extra kosten gemaakt om andere zwembaden te bezoeken. Omgeving is fantastisch in de herfst! En faciliteiten als supermarkten en dergelijke erg fijn in de buurt! Dan nog een puntje als je eten wilt afhalen van het restaurant moet je dit voor 2 uur bestellen en ophalen voor 17.00 uur of na 20.00 uur dat is ook echt niet te doen als je dagje weg gaat. Dan zou je wel bij thuiskomst niet meer willen koken maar afhalen is dan geen optie dat vind ik ook heel erg beperkt.
9
Naam: Anton
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben een heerlijk ontspannend werkend gehad, in een sfeervol huisje op een rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke week gehad. Het huisje echter was behoorlijk gedateerd qua inrichting. De banken en de eetkamerstoelen zaten prima maar een nieuwe eettafel en feautuil was geen overbodige luxe. Sommige plinten lagen los. Magnetron met afgebroken knop. Kortom, op sommige punten heeft dit huisje (48) een goede upgrade nodig.
9
Naam: Miel Cuppen
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Rustig park op een mooie plek. Goede service op de receptie.
8
Naam: Wouter Zwijnenburg
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging. Tuin vol met vogels.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch. Heel geriefelijk huisje met prima boxspringbedden . Prachtige omgeving. Heel fijn kunnen ontspannen na 2 jaar niet op vakantie te zijn geweest.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig vriendelijk park in de bossen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging huisjes is prima. Daarom al voor de 2e keer gekomen. Aandachtspunt is fasciliteiten in huisje Handvatten los vd pan, kraan wiebelt in keuken.
9
Naam: Wies Van der Grift
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige schone huisjes.. .Heel mooi ,schoon en netjes park.
8
Naam: Ruud
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, uitvoering trap en gemist toilet op verdieping geeft aftrek. Restaurant prima, helaas tijdens 3de bezoek hoop gasten gelijktijdig en lange wachttijd op hoofdgerecht (bijna 1 uur)😔
7
Naam: Patrick
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vakantie gehad, bij aankomst en vertrek waren we als enigste bij de receptie dus erg relaxed. WiFi werkt perfect. Huisjes staan dicht op elkaar. Bungalow is van alle gemakken voorzien. Schoonmaak is prima op de raggen boven de eethoek en bank na, bij aankomst veel haren in het stapelbed, afzuiger boven toilet zit vol schimmel ( laag van 2 cm dus nog nooit schoongemaakt). Helaas geen toilet boven terwijl de trap best link is en de armleuning niet vast zit. Huisje staat verkeerd om, voordeur is aan de achterkant terwijl het uitzicht aan de voorkant is op een drukke doorgaande weg, bij de voordeur heb je mooi uitzicht op de bossen, gemiste kans. Ook jammer van de vele vaste bewoners, weinig last van gehad maar dat geeft toch een ander vakantie gevoel. Daarentegen wel weer lekker rustig op het park. Schoonmaak was in de prijs inbegrepen maar als je dan de informatiemap doorneemt staat er toch duidelijk dat je zelf de woning schoon moet maken alsmede alle keuken apparatuur enz. ( word geconfronteerd door een parkmedewerker) We zijn dus een dag voor vertrek begonnen met schoonmaken en hebben de bungalow net zo schoon achtergelaten dan dat we hem aantroffen. Wel vreemd want er staat duidelijk in de boeking overeenkomst dat je niets hoeft schoon te maken en dat je tot de laatste minuut kunt genieten van de vakantie. Dat je het netjes achterlaat is normaal maar strookt niet met elkaar. Verlichting op het park is uitstekend. Receptie is de eerste keer moeilijk te vinden, staat slecht aangegeven. Geen verwarming op de slaapkamers, ben benieuwd hoe dat in de winter gaat als het hard vriest. Omgeving is geweldig en daar hebben we dan ook erg van genoten, elke dag vele uurtjes wandelen in de bossen, heerlijk. Al met al een prima vakantie gehad en wie weet komen we nog eens terug.
10
Naam: Marlien Waijenberg
Datum: 7 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de aangepaste woning van Vakantiepark Hellendoorn. Het personeel is vriendelijk, het park knus, de omgeving prachtig, het zwembad klein maar fijn. Kom er vast nog een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Park was fantastisch, huis prima, Sfeer werd wat negatief bepaald door aanwezige eigenaren op het park. Daardoor voelde ik me niet helemaal vrij
8
Naam: Aswin Jarbandhan
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Super goed alleen zwembad super koud
8
Naam: Hanneke Van Ommen
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig park. Ligt heel mooi. Huisje prima. Alles was keurig in orde. WC was niet helemaal schoon (deksel). We vragen ons wel af of het als het vriest warm genoeg zal zijn. Heel vriendelijk personeel. We kregen een zakje met afwasborstel, paar vaatwasblokjes, schuursponsje en heel klein rolletje toiletpapier. We hadden twee wcs. Ook was er geen afwasmiddel. Dat vonden we wel wat karig. Gelukkig hadden we alles zelf meegenomen. Maar overall. Prima en zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Jan Van den Berg
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust,ligging en door de net voldoende privacy geen last van anderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dichtbij huis een echt vakantiegevoel gehad. Je hoeft niet ver weg voor een fijne vakantie ervaring. En de vriendelijkheid van het personeel bij de receptie en in het restaurant was echt geweldig. Speciaal voor ons ging het licht aan in het gesloten restaurant zodat we van een lekker kopje koffie met gebak konden genieten.
8
Naam: Marloes Ariesen
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een top vakantie.
7
Naam: Fokke Booiman
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huis kan wel een likje verf binnen gebruiken, meer toestellen voor de kinderen, stormbaan en dichte springkussen inverband met slechtweer.Aangeven dat het park eenrichtingsverkeer is en dat ze maar stapvoets mogen rijden
7
Naam: RG van Eijk
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Zwembad was veeeeel te koud van temperatuur, doorgegeven aan receptie dat heb ik op zondag gedaan. Maandag nóg koud op dinsdag was de temperatuur beter maar woensdag was het bad weer onwijs koud. Lekker douchen daarna kon óók niet, dame zri dat douches al 1 jaar buiten gebruik waren. Maar je weet toch dat jouw park vol zit in de Herfstvakantie... Zorg dan ook dat het zwembad op orde is.. En dat je in ieder geval vóór en nádat je gezwommen hebt kunt douchen !!! Dat is voor de hygiëne ook wel zo prettig..... Doe hier iets mee....
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park goed uitgangspunt voor dagjes uit
10
Naam: Linda van de Klashorst
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het was geweldig!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.