Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • Lodges met sloep
  • Giethoorn
  • Natuurgebieden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1705 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 1705 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat ik jammer vind is dat er staat dat je de vloeren aan moet vegen. maar nergens is een stoffer en blik aanwezig. Wel 2 bezems een harde en een zachte. Keukeninventaris is goed uitgebreid. Fijn ruim huis en goed warm water ook als er 4 personen tegelijk aan het douche zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat onze auto op 400 meter afstand van het vakantie verblijf staat is het een behoorlijke gesjouw met de spullen. Er was geen karretje meer aanwezig. Ook toen wij weer het park moesten verlaten waren de karretjes niet beschikbaar. Ik zou daarom de gasten een uur langer de tijd geven om het park te verlaten dus voor 11.00 uur en dan niet om 10.00 uur. Verder hebben wij erg genoten van de omgeving en het vakantie verblijf.
9
Naam: W.P.M. Leering
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zou alleen graag meer karretjes hebben voor de bagage te vervoeren. Zowel bij aankomst als vertrek geen karretje te vinden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een mooi huisje aan het water. En hebben een leuk weekend gehad. Het enige minpuntje was,dat het huisje een beetje stoffig is.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met prachtige ligging, het bootje bij verblijf is top. Voor kindjes is er niet mega veel te doen maar het bootje maakt alles goed. Al met al een heerlijk weekend bij jullie mogen beleven!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig stopcontacten in het huisje, onderhoud en schoonmaak van bootje was slecht!! Veel speling op stuur, dekzeil kapot en lek! Dus na een regenbui kussens nat! zeer vieze kussens en vol met hondenharen! Te vies om op te zitten! Ben zelf een tijd bezig geweest om het een beetje schoon te maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marijke Mulder
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bootje tot 2x toe kapot. Gelukkig werd er meteen actie ondernomen want het is toch jammer als je een huisje boekt en je bootje doet het slecht of niet.
10
Naam: H.N. Christophersen
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een mooie tijd gehad in Giethoorn het was voor ons de tweede keer we komen vast nog een keer terug. Giethoorn is een mooi gebied varen over het meer langs de riet kragen de mooie natuur Prachtig Met vriedelijke groet. Hans en Wil Christophersen
9
Naam: C.J.B. Gaakeer
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mogelijkheid voor raamhorren bekijken
10
Naam: Harry en Ina Brand
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk klein park met boot dat was de reden. Huisje mooi ruim. Restaurant heel goed en vriendelijk personeel, ook bij de receptie👍 Scheelde ook dat het mooi weer was. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Llj Lankreijer
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In ons huisje miste wij een stopcontact en bedlampje op de slaapkamer. Voor de rest hebben we een heerlijk rustig weekje gehad genoten van de rust en de natuur.
9
Naam: René van der Elst
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fantastische tijd gehad op dit mooie waterpark. Prima lokatie met prachtige ligging van het chalet met uitzicht op het meer. De sloep voor de deur is een luxe. De Wieden is een prachtig natuur gebied met veel rust en veel soorten vogels.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was perfect. Alleen in de voorinfotmatie had wel vermeld mogen worden dat de afstand van de parkeerplaats naar de huisjes en hoge brug voor mensen die met een e bike komen problemen kan opleveren. Er was wel een telefoonnummer beschikbaar voor eventuele hulp maar hier ga je volgens mij niet dagelijks gebruik van maken
10
Naam: Mark En Cora Koenen
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het echt geweldig! De sloep bij het verblijf was echt een kadootje want we hadden prachtig weer. En wat is de omgeving mooi!
9
Naam: Robby Van Laenen
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuke nieuwe ervaring , echt aangenaam verrast , Roompot was zeer lang geleden ,maar zeker voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijke vakantie gehad we vonden het heel fijn dat we een boot er bij hadden. alleen de broodjes service was minder / slecht bleke broodjes en erg kleine croissantjes voor de prijs. bedankt voor de heerlijke week in giethoorn. groetjes Familie Koeman
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks te laat sleutels en beddengoed maar om 17.00u goed verblijf
8
Naam: Christ Verhoeven
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie accommodatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles zag er piekfijn en nieuw uit! Elektrische sloep, echt een aanwinst! We hadden ook prachtig weer en dat maakt het allemaal nog mooier en fijner. De natuur is er ook echt heel fraai!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi kindvriendelijk chalet, leuke fluisterboot er bij. Jammer dat er bij het gezinsgedeelte van het park een paar chalets verhuurd waren aan zeker 12 jonge kerels die dachten dat ze op een Jongerencamping zaten, zuipen tot diep in de nacht en hun behoefte buiten doen met veel lawaai uiteraard. Past niet goed in het concept van het park vindt ik . Gelukkig zijn de chalets voorzien van dubbel glas want anders kost het je nachtrust. Jammer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel.fijn weekend gehad en komen snel terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bootje varen
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Simon (S.A.) Bil
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn in nog geen 4 jaar nu voor de 10e keer geweest. Het is net een thuiskomen en we hebben dan ook weer een geweldige week gehad op het Vakantiepark Giethoorn. We gaan zeker nog een keer terug.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.