Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2665 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 2665 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op vakantiepark De Tolplas kun je echt van een zorgeloze vakantie genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten vanaf het eerste moment dat wij kennis maakten met jullie park en zeker de ligging van onze bungalow. Het park straalt veel rust en sfeer uit!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het chalet beviel goed . bedden waren wat minder matras was niet van der mate dat ik geruild heb met een matras uit een andere slaapkamer .verder waren de matrassen niet schoon .de vloer van de badkamer was niet schoon had beter gekund .verder was de rest netjes .
10
Naam: Sonja Steenbeek-Waasdorp
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu 2x op jullie park geweest. Prima verblijven, super mooie omgeving en heerlijke broodjes service. Voor ons een mooie rustige omgeving om te wandelen en fietsen. In september zijn we er weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een rustig park en een prachtig uitzicht
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij gaan voor volgend jaar de zelfde accommodatie huren en zullen dan bekijken of de aandachtspuntjes verbeterd zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
8
Naam: Willem Valk
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden waren niet opgemaakt wel voor betaald bij de receptie zeiden ze dat ze nog gedaan moesten worden Maar toen hadden we het zelf al gedaan zonde van de 30 euro verder zeer tevreden
7
Naam: Adri de Bot
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Daar ik niet bewust was dat we een chalet hadden geboekt waar ook huis dieren zijn toe gestaan. Vind ik het wel jammer daar ik mijn klacht hier over ons geen alternatief is aan geboden indien dit mogelijk was geweest. Daardoor was ons weekend in het chalet niet zo fijn daar de slaapkamer ook naar een huisdier rook en ook in de woonkamer de bank in de woonkamer [zithoek ] rook ook niet echt fris dit was wel heel jammer. Maar we hebben natuurlijk wel in de natuur kunnen zijn en uitstapjes gedaan en dat was weer genieten. Ontvangst was prima en de kleine klachten werden ook snel verholpen en daar waren we dik tevreden mee we hebben ook bij u geboekt in Cochem in sept ik heb er vertrouwen in dat het weer fijn word.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig park, locatie verblijf mooi uitzicht op het water. voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust mooi viswater en mooie ligging
8
Naam: Jan van Iterson
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Mooi weer. Het uitzicht was ook prima.
9
Naam: Jan Robert Burer
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima service, blije hartelijke werknemers, het park ligt op een fijne rustige lokatie in de natuur. We hebben genoten, relaxed en komen zeker terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
perfecte week gehad de omgeving is heel mooi en de karper vijver is ook heel mooi
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Sanders
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
3
Naam: P. Plooij
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de badkamer was niet goed schoon in de tui lagen een stikkie en sigaretten peuken en iedere ochtend werden we vroeg wakker omdat er vrachtwagens pal naast ons slaapkamerraam stonden te draaien.wij zijn vaker op de tolplas geweest en altijd heel fijn gehad maar deze keer was het echt niet leuk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel genieten
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: M.G.A Meeuwsen
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en veel rust
9
Naam: Henk Philippus
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
in een woord geweldig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim vakantie huis, gezellig ingericht, buitenom leuk voor kinderen , tuinmeubelen mogen wat comfortabeler , kort gezegd, we hebben een top weekend gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk!
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was veel lawaai, omzagen van bomen en onderhoud aan de weg
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging aan het water, wel veel werkzaamheden op het park vanaf 7 uur smorgens ( vrachtwagens langs de stacaravan)
9
Naam: P.H. van de Geer
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ben dik tevreen over het park en he en vol met haren zatt huisje alleen jammer dat het afvoerputje was verstopt
6
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bungalow was niet echt proper, de ramen waren zeer vuil en de stoelen en tafel buiten waren niet eens proper, vol met spinnenwebben evenals terras, ik heb eerst alles zelf moeten oppoetsen, maar de rust en stilte maakte veel goed
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad, goed geholpen door de technische dienst!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.