Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3065 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3065 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een goed verblijf gehad
9
Naam: J.e van der Ark
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima lokatie voor een stedeling uit Rotterdam . en zullen het zeker doorgeven aan fam en vrienden
8
Naam: Fiona Krol
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ik ook bij receptie heb aangegeven hing er een enorme stank/riool lucht in de badkamer, hier is geprobeerd wat aan te doen zonder resultaat. Je kunt zo geen mensen ontvangen zo’n erge stank, kan echt niet. Ook de hygiëne vond ik deze keer beneden maat. Hoekjes en onder banken etc nog vies, ook veel stof te zien tussen verwarming en roosters, voelde alles met elkaar absoluut niet aangenaam!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We kijken terug op een heerlijke rustige vakantie met alles er op en er aan :-)
9
Naam: Marijn Span
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de matige schoonmaak van de groepsaccommodatie hebben we een fijn weekend gehad. Het vakantiehuis is aan renovatie toe en behoeft een grondige schoonmaakbeurt! Park is erg mooi en netjes, veel groen. Mooie omgeving!
8
Naam: Cees Maas
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, prachtige ligging. Prima service.
9
Naam: Hendrik
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park waar wij voor de tweede keer zijn geweest en zeker nog weer terug komen!!
8
Naam: Bert
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie accommodatie, mooie omgeving. Dus... mooi...mooi..mooi... en vriendelijke mensen. Tip... doe je boodschappen bij de buurtwinkel in Daarle. Vriendelijk personeel en goede producten.
9
Naam: P Wiffers
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een net park, prima verblijven en komen sowiso nog een keer terug.
9
Naam: Petra Engerts
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben na een hectisch jaar weer lekker tot rust gekomen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig park we hebben ondanks het weer toch erg naar ons zin gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooie accommodatie het uitzicht mooi
10
Naam: Piet en Ingeborg de Vries
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was de derde keer dat wij hier waren en we komen zeker terug. Echt genieten!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super fijne midweek gehad! Ondanks het slechte weer hebben we toch genoten van ons vakantie verblijf! Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje, mooi ingerucht6, mooi park. Jammer dat er een lantaarnpaal direct naast de slaapkamers was een de raambekleding niet toereikend was.
9
Naam: J.N. Albers
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een park om tot rust te komen. Alles keurig netjes onderhouden zowel accommodatie als groenvoorziening.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hennie Overbeek
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer heerl i ik, genoten van ons prachtige uitzicht. Chalet is super. Zelfs nu een trekker op de badkamer😉
9
Naam: Edith Niessink
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ed En Nel Von Romer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig park met prima restaurant
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
n Geweldig vakantiepark
10
Naam: Marnix Couvreur
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park, prachtig huisje. Van ons verblijf genoten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan Kroeze
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn dit weekend naar de tolplas geweest was weer goed voor elkaar eten bij het restaurant heel goed en de rust en de mooie uitzicht van uit de schalet over het water
9
Naam: Betsy van der Weerdt-Louters
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi en rustig liggend park met vriendelijke medewerkers en een goed restaurant
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10 mooi park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn in rustige omgeving. Mooi modern huisje. Slaapkamers wat klein. Dus een 6 persoonshuisje erg krap voor 6 personen.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.