Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

Adres

Recreatiepark De Tolplas

Hexelseweg 80
7645 AM Hoge Hexel
Overijssel
Nederland
+31(0)546-697308

Reisinfo

Telefoonnummer receptie: 0546 - 697 308

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken. De receptie is op maandag geopend tot 17.30 uur en op vrijdag tot 18.00 uur. Indien u door omstandigheden niet in staat bent voor deze tijd aan te komen, verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.

Waarborg

Voor een extra snelle check-in vragen wij u vriendelijk om bij aankomst op het park het machtigingsformulier ingevuld in te leveren. Middels deze machtiging is het niet nodig om de waarborg contant te voldoen.

Vertrek

De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10.00 uur.

Overig

Barbecue

Barbecueën is toegestaan op dit park, behalve bij de Twentse Buitenverblijven. Bij de receptie is een grote barbecue te huur. Graag vooraf reserveren.

Nachtregistratie

Voor uw verblijf dient u het nachtregistratieformulier in te vullen. Wij vragen u vriendelijk om deze bij aankomst bij de receptie ingevuld in te leveren. U vindt het nachtregistratieformulier hier.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.