Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe strandvilla’s
  • Zee en strand
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Resort Duynzicht scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 555 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 555 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij verbleven in het resort in Julianadorp. Niet bepaald goedkoop...maar gelukkig werden we niet teleurgesteld. Een ruim huis, van alle gemakken voorzien, goed onderhouden en vrijwel onberispelijk schoon. Ook de jacuzzi was warm en dat was erg genieten. Het park is rustig en je loopt zo naar de zee toe. Het was echt een relax weekend. We hebben er zelfs nog een boerencake gebakken! Bakblikken waren aanwezig. Kortom het was geweldig. Financiëel niet haalbaar maar anders zou ik het zo weer boeken!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie vakantiewoning met een complete inventaris zowel binnen als buiten.
9
Naam: Jan Hendriks
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was super schoon en echt stijlvol ingericht , wij hebben super genoten van zowel het strand als van de kwaliteit en de mogelijkheden in het huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Met partner genoten van een fijn ingericht huisje nr3 aan het water. Van alle gemakken voorzien en heerlijk dicht bij het strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heerlijk, in het huisje (nr 4) missten we wel beneden een raam wat even op een kier kon. Zou fijn zijn on een huis met huisdieren.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige lokatie, prima ligging. Nabij de duinen en zee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor onze autistisch verstandelijk beperkte zoon, die net als ons erg veel van de zee en vakantie houdt , is Duynzicht een ideaal, kleinschalig en rustig vakantiepark. Voor een jongen die veel mist, die nooit vanwege drukte ergens heen kan/aankan, is dit een geweldig mooie uitkomst.
8
Naam: John Deckers
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prima verblijf gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Je kunt genieten van de rustige sfeer van het park en de wandelingen op het strand en in de duinen en fietsgelegenheid in de duinen de hele omgeving.
9
Naam: Bart Vandenberghe
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn zeer tevreden over ons verblijf in de vakantievilla van Roompot in Julianadorp. Het huis was voorzien van alle comfort. Er waren een aantal kleinere bemerkingen: het Nespresso koffieapparaat bleek niet te werken maar werd snel vervangen. De deurbel bleek het niet te doen. Maar dit is eerder detailkritiek. De uitrusting van de keuken en de algemene voorzieningen waren top. Ook de ligging vlak bij het strand is een troef!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: John Van Ringelenstein
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
kleinschalig rustig park dicht bij zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje geboekt met omheining voor de hond en extra voor betaald, alleen zaten er teveel gaten/ niet aaneen gesloten in het hek, dus konden de hond niet los in de tuin laten lopen. In mijn roompot stond dat we smart tv hadden, dus ons verheugd op Netflix en dus geen laptop meegenomen. In het huisje bleek alleen geen smart tv te staan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Baden in luxe, rust en natuur. Een heerlijke sauna en een fantastisch uitzicht. En net over de duinen strand, zee en de mooiste zonsondergang die we in jaren hebben gezien. 3
9
Naam: J. Kleinbloesem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
bij aankomst na sluitingstijd stond personeel op iemand anders te wachten, onze sleutel zat al in het kluisje. werd er gelijk uitgehaald. Personeel begroete enthousiast, werden herkent van de vorige keren. dat geeft het gevoel je bent geen nummer. andere keren hadden we gewoon gezellig contact over uitstapjes enzovoort. We voelden ons welkom. Leuk begin van de vakantie
10
Naam: Albert Bijl
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi huisje lekker dicht bij de zee
9
Naam: Hetty Bron
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijke plek dicht bij het strand en een fijn luxe riet gedekte villa met op alle slaapkamers tv en een grote sauna Top
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg genoten. Mooi, rustig en schoon. Zou hier zo weer een keer terug komen
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustgevende omgeving
7
Naam: Piet Oostdyck
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vond een sloot met afgang in de tuin erg onveilig. En aan de voorkant een smalle weg waar ze ook niet konden spelen. Zou dit park met kleine kinderen erbij afraden
10
Naam: Amsterdammertje
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tophuisje! Lekker veel keukengerei en pannen. Zeer goede bedden! Ligging was op het zuiden en in een heerlijk rustig park en vlakbij het strand. Helaas mag er niet worden gebarbecued i.v.m. de rieten daken. Deze informatie ontbreekt op de website. Aandachtspunten voor het huis zijn: schoonmaak van de ramen ( bv. bij de keuken was erg vies ) en onder de bedden lag veel stof. Voor mensen met allergie is dat niet fijn. Verder is het bankstel aan vervanging toe. Beter is om een (kunst)leren bank te nemen i.p.v. stof.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekende locatie, dicht bij het strand en een huisje met prima faciliteiten voor het gezin. De afgesloten tuin en kindvriendelijke inrichting helpen daar zeker bij.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje met luxe voorzieningen op loopafstand(10 minuten) van zee.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen bijzonderheden hebben genoten van de week
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slechts één verbeterpunt: Op het park wordt niet aan afvalscheiding gedaan. Dat vinden we jammer. Geen mogelijkheid om flessen, plastic, restafval en papier gescheiden in te leveren.
10
Naam: Esther ten Napel
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prachtig huis, dicht bij het strand. Echt even op kunnen laden. We hadden nog wel veel langer willen blijven.
8
Naam: Ronald de Waal
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk huisje, prima locatie. Schoonmaak op zich goed, maar nog wel veel spinrag in de woning. Ook zijn de ramen erg vies. De knoppen van de oven werken niet goed, de douche cabines zijn wel aan vervanging toe. Ook de warm water voorzieningen laat te wensen over. Het water word steeds koud. Wij hadden een technisch probleem met de oven, dit is snel en goed opgelost. De receptie is erg vriendelijk. Het was best een duur huisje, dan mag je verwachten dat bovenstaande in orde is. Prima vakantie week gehad.
10
Naam: Marcel Temming
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.