Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Groot duingebied
  • Strand en zee

reviews

8.7

Vakantiepark Park Scorleduyn scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1116 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1116 reviews

9
Naam: Jeannette Elsebroek
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wederom een fijne vakantieweek gehad Op parc scorleduyn Prima huisjes mooie ligging Voor herhaling vatbaar
9
Naam: Wim van der Ende
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben weer genoten van dit mooie park. We zijn er al vaker geweest, maar ook op andere roompot parken. Het is een aanrader!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Gusta Rinzema
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en fris huisje
10
Naam: Jan de De Cort
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier al jaren de ligging de bungalows mooi gelegen in duinen vinden geweldig.
8
Naam: Hans
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol verblijf. Te dicht op andere verblijven. Alle verkeer langs ons verblijf.
8
Naam: Winfried Rooswinkel
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn park en huisje, wel erg beperkt zon rondom het huisje ivm de vele bomen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heel knus huisje. Het enige nadeel was de hond van de buren. Die was alleen gelaten en zat te joelen en blaffen. Verder wel weinig faciliteiten op het park, maar Schoorl is redelijk dichtbij. De privavy bij het huisje is ook prima, mooie heggen rondom het terras. Ik kom er waarschijnlijk nog wel een keer.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom al meer dan 10 jaar op park Scorleduyn en heb het nodige meegemaakt met de ziekte en het overlijden van mijn man. Nu kom ik er alleen en voel me daar thuis door de persoonlijke benadering van de medewerkers.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf op een mooie plek in leuke huisjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima midweek op het park doorgebracht en het weer heeft ook goed meegewerkt om er een fijne week van te maken in een prachtige omgeving.
10
Naam: J.P.T. van Lieshout-Smits
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie en ligging van het huisje waren perfect wij komen hier zeker nogmaals terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden huisje 37. het eerste wat ons verbaasde was de mooie inrichting en ten tweede hoe schoon alles was. complimenten! beslist voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch park in een mooie omgeving. Huisje was van alle gemakken voorzien.
10
Naam: Derk Zeeman
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik voelde me hier erg thuis en het was heerlijk rustig in een prachtige omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijft gehad. Prettige sfeer op het park en heldere informatievoorziening. Bij de receptie ook erg leuk geholpen. Huisje was goed schoon en praktisch ingericht. Zeker een aanrader.
10
Naam: Marjolein Stil
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De twee dagen dat we er waren, waren heerlijk. We vonden het een prachtig huisje, schoon, vriendelijk, mooie deur, fris geschilderd. Alles was aanwezig. Smaakvol ingericht, mooie bank met leuke kussens. Toen we binnenkwamen hadden we een wow-ervaring. Vooral de mooie voordeur viel me op. Met vriendelijke, behulpzame receptioniste. Het was jammer dat ik (behoorlijk) ziek werd en terug naar huis moest. Hopelijk kunnen we nog eens terugkeren om het over te doen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk gelegen vakantie park enkel jammer dat er geen huisjes voorzien zijn voor mensen met een handicap
8
Naam: H. Rispens
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik snap niet hoe u 3 ouderen in een huisje met een stapelbed kunt zetten en dat er niet echt een oplossing voor gevonden kan worden. Het is een prachtig park de omgeving geweldig. Maar als je de woning aanklikt op de website dan zie je nergens een stapelbed staan. Jammer anders had u een dikke 10 gekregen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In huisje moest je, wat je meegenomen hebt (kleding, spullen ontbijt, spullen voor vermaak) allemaal op de grond zetten in koffer of kratjes. Was geen mogelijkheid om op een plank of kastje te doen. Lastig als het bukken niet meer goed gaat.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Gerda Weggemans
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig en dichtbij alle voorzieningen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek, fijn en schoon huis, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Punt ter verbetering: paden met steentjes: fietst heel lastig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne vakantie gehad maar de schoonmaak daar mag wel meer aandacht aan besteed worden Ook het onderhoud, alles is erg verouderd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
sfeervol, rustig vakantiepark met altijd vriendelijke medevakantiegangers. Ideale plaats voor een fijne vakantie.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.