Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Groot duingebied
  • Strand en zee

reviews

8.7

Vakantiepark Park Scorleduyn scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1184 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1184 reviews

8
Naam: T.J. Schuurbiers
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van de huisjes is perfect De zee, de winkels en de omgeving is zeker een aanrader De huisjes hebben alles wat je op een vakantie nodig hebt Daarom kom ik hier graag naartoe en het zal zeker niet de laatste keer zijn
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne, comfortabele huizen, vriendelijk personeel, toplokatie voor wandelen/fietsen in de duinen.
9
Naam: Margriet Haring
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie voor ons, wandelaars met hond in een rustige periode. Heerlijk uitgewaaid!
8
Naam: Mirjam Koersen
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima goed onderhouden, vriendelijke medewerkers. Ik vind alleen de inrichting wat matig. Weinig sfeervol. Niet passend bij de uitstraling van de huisjes. Alles is een beetje minimaal, zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van het bestek. Desonanks kom ik er wel al zon 15 jaar. Park heeft een gezellige uitstraling en een mooie ligging.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De sfeer van het park. Ik zou hier overigens niet in de mooie zomermaanden willen zitten: te druk in de directe omgeving en de bungalows staan té dicht op elkaar. Je zit bemant bij elkaar in de tuin en je hoort en ziet elkaar als je in de tuin zit De locatie is prachtig! Ik vind wel de ruimte om spullen( kleding) op te bergen met name in de slaapkamer boven. Ik voel me veilig op het park De woning is lekker licht door de vele ramen. Badkamer is ruim Leuk om het natuurgebouw aan de overzijde park te hebben evenals extra parkeerplaatsen al daar Parkeerplaatsen park vind ik te weinig als je met meerdere auto’s komt De huizen zijn sfeervol, behaaglijk en de keuken is goed voorzien van allerlei extra’s
9
Naam: Rob
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk en rustig park in een prachtige omgeving.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekkere relaxte sfeer, leuke huisjes, jammer dat kinderkamer beneden is en de masterbedroom op de 1e etage????? (toilet en badkamer zijn bendenden, dus niet zo praktisch)
8
Naam: E. Andries
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles was goed prima
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park ligt vlakbij prachtige duinen en essentiële winkels. Comfortabele huisjes.
10
Naam: Marije Van Heems
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen ruim 10 jaar op dit park, is echt even een rustpunt voor ons. De rust de stilte, elk jaargetijde is fantastisch. Qua faciliteiten op het park zelf zoals een winkeltje of zwembad is niet aanwezig. Maar voor ons is dat geen probleem, wij vermaken ons prima. En de winkels zijn op loopafstand bereikbaar. Wij hopen nog heel lang te kunnen genieten van dit mooie park. Liefs familie van Heems
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fantastische ligging
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke korte vakantie!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is netjes maar erg simpel De verlichting van de boodschappenfietsen waren allemaal niet werkend
7
Naam: Armand Gerritsen
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is qua locatie een toplocatie.Heerlijk zo de natuur in en dicht bij het dorp.Waarom dan toch maar een 7.De inrichting van ons huisje qua meubels was erg gedateerd.Zo oud dat het bijna gênant is.Er staan echter genoeg huisjes met een leuke en hedendaagse inrichting.Daar gaan wij de volgende keer voor.
10
Naam: Frank Smulders
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uit mijn cijfers blijkt al dat wij al weer een geweldige vakantie hebben gehad . Tot de volgende keer ,
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedankt voor een heerlijk weekend op jullie park.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie verblijven, zeer gastvrije medewerkers, schoon en geweldige omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ben Terlinden
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
2e keer hier, fijne locatie, dicht bij bos en duin en strand indien gewenst. Schoonmaken verdient aandacht. Bv. Plinten, onder bedden enz. enz., uitgaande van prijs kwaliteit zou er beter gepoets dienen te worden!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk even bijkomen in de natuur.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust& veiligheid Echt ontspanning!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische lokatie. Wel dienen de huisjes wat moderner te worden aangekleed.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wat een heerlijke plek, licht, praktisch ingericht, voor mij als slechtziende een waar paradijs, en natuurlijk het zo het park uitlopen, de natuur in! we komen hier heel graag!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, comfort, nabijheid van bos, duin, zee in directe omgeving.
9
Naam: Dingenus van Woudenberg
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
omgeving is geweldig
9
Naam: Robert Schamper
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park op superlocatie voor wie naar Schoorl gaat om er te wandelen in de duinen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Mara Boshuis
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek, prachtige locatie en huisje van alle gemakken voorzien!!! Vriendelijke medewerkers en zeer service gericht. Geweldig ook de afval scheidvoorzieningen en leenfiets! Huisje voelt warm en gezellig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol, rustig en prachtige omgeving
9
Naam: Dautzenberg
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.