Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1800 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1800 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Bungalow 29 is werkelijk een plaatje, luxe en comfort op hoog niveau. Gratis wifi is super. Echt een aanrader!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prima accommodatie, mooie ligging. Echter wel wat gedateerd. bedden mogen beter, keuken was oud, veel vliegen (wij waren in december???)
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij komen al meer dan 35 jaar op de Bosrand in Schayk.Geweldige ligging en leuke boshuizen, maar sinds overname is het wel erg commercieel geworden en minder compleet. o.a geen eigen linnengoed meenemen, ik huur voor 6 personen het huis, alles p.p. extra betalen, schoonmaak 85 euro!! We blijven wel komen omdat de as van mijn man in het bos is uitgestrooid en de inmiddels volwassen kinderen er hele mooie herinneringen hebben.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Fijn huisje, ruim opgezet park, prettige omgeving. Voor kleine kinderen in het laagseizoen wat weinig speel mogelijkheden buiten maar voor de oudere kinderen des te meer met het speelbos ongeveer eraan vast!
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie locatie in een mooie omgeving. badkamer huisje mag wat gemoderniseerd worden. servies mag ook wel vernieuwd worden. Verder prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zochten een ruime woning 8 personen die warm te krijgen was. Deze woning had zelfs 3 badkamers/toiletten dus het hele gezin had eigen sanitair. Alleen waren niet alle matrassen van de bedden goed dus gelukkig hadden we ook niet alle bedden nodig en konden daardoor nog schuiven en de beste uitzoeken.
9
Naam: Alexander van den Tweel
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Herperduin is een prachtig gelegen park met bijzondere huisjes!
8
Naam: Frans Nak
Datum: 2 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een prettig verblijf gehad wat ik echter minder vindt is dat bij boeken niet wordt bekend gemaakt dat het zwembad dicht is en er een verbouwing op het park plaats vindt. Dit werd pas bekend gemaakt in de laatste dagen voor vertrek. Het heeft ons niet gedeerd maar als je er heen gaat met kinderen die willen zwemmen is dit een grote teleurstelling.
9
Naam: Jacky Vanderkroft
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was prima ingericht en overcompleet. Wat kleine licht aanpassingen in de woonkamer zou nog beter zijn. Verder zou het nog prettiger zijn als het houtwerk een lichte kleur krijgt en of de muur in de woonkamer. Wij hebben al diverse huisjes op verschillende parken gehuurd. Maar jullie scoren wel als beste. Top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Sfeervol huisje. Heerlijk rustige ligging. Voldoende afstand tot de andere huisjes. Prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspanning, thuis gevoel, rust, comfort
9
Naam: Marriette Vogelsang
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf. Het enige wat er ontbreekt is een fietsenschuur
8
Naam: B Annema
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het was allemaal heel prettig en het huisje was zeer aangenaam, behalve de bedden!!!!!!!!! Die waren doorgelegen, je voelde de veren, en veel te hard. We zijn een dag eerder weggegaan, louter door de slechte matrassen!!!!!!
9
Naam: Carla Martens
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We zijn hier meerdere malen geweest, de rust en afstand tussen de bungalows is heerlijk. Zelfs vandaag al doorgegeven aan vrienden, ook die zijn geintreseerd. We zijn zeker van plan om nog een paar keer terug te komen. Ondanks het weer ons aardig vermaakt.
10
Naam: André Verweel
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust, natuur en frisse lucht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi gelegen park waar je heerlijk tot rust komt!
10
Naam: Kathleen Vaneeckhaute
Datum: 24 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk, apart huisje in een prachtige omgeving
10
Naam: van Soest
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een sprookjes huisje. Wij hebben genoten. Dan de bedstee geweldig!! Met een tv. Wij hadden even rust nodig. Die hebben we gekregen. Ook de omgeving, heerlijk kunnen wandelen. We komen zeker terug. Bedankt voor deze heerlijke vakantie. Groetjes Marco & Annelies
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De sfeer, de ligging van de huisjes en de vriendelijkheid van het personeel zijn top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel goed, leuke accommodatie, zo leuk zelfs dat we hebben geïnformeerd of deze te koop was, was al verkocht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig week gehad , heel comfortabel huisje, van alle gebakken voorzien, heerlijke plek, langs het bos, alle rust, komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Carla Wijnen
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje, klein maar knus 6 persoons huisje maar waren blij dat we maar met 5 personen waren. Zeer slechte WIFI ontvangst in het huisje, misschien een punt waar nog aan gewerkt mag worden. De slaapkamers boven waren mooi en ruim maar raar dat je door een andere slaapkamer moet lopen om bij de trap te komen! Over het algemeen zeer tevreden over de bungalow en de ligging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Park ligt in bijzonder mooie omgeving en is heerlijk rustig. Juist het simpele van het park vind ik erg aantrekkelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn, rustig park in het bos. Eindeloos wandelen met de hond. Ook losloopgebieden voor de hond.
8
Naam: Jurgen De Pourcq
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles was in orde behalve het schoonmaken. Toen we de bedden tegen elkaar zetten kwam er wc papier, een kous en een speelgoed soldaatje tevoorschijn. Dus er was zeker niet onder de bedden gepoetst. Ook in de badkamer boven het bad hing het vol stof en spinnenwebben. Voor mensen die slecht te been zijn is de trap wel heel stijl en smalle treden. De mooie ligging tussen de bomen en de omgeving maakten deze minpunten dubbel en dik goed.
9
Naam: Petra van der Kroon
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hadden het heel goed naar onze zin ....maar 1 grote schaduw over onze vakantie was dat de ketel kapot ging en er verschillende monteurs geweest zijn en dat de Mevrouw bij de receptie ons alleen maar vertelde dat het onmacht is en 1x een zakje hout gaf zodat we de open haard aan konden doen maar voor de rest niet gekeken heeft of ze ons voor de overlast met iets tegemoet kon komen in de vorm van een dinerbon of voor de volgende keer dat we komen een kortingsbon of iets dergelijks.....Heel jammer en mevrouw weet dat wij plannen hebben om terug te komen . Maar terug komen doen we zeker
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig en mooie wandel omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.