Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark De Bikkels scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5062 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 5062 reviews

8
Naam: Naomi Bouma
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De gerenoveerde huisjes zijn heel mooi gedaan. Bedankt!
10
Naam: Hiske
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik heb een hele fijne week gehad in een net, gezellig huisje in een mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ga zo door, zorg voor een goede horecagelegenheid (volgend jaar).
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke week gehad! Schoon, comfortabel chalet. Na een flinke wandeling in de kou was het heerlijk vertoeven in het chalet. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Merel Langeveld
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig en sfeervol park met ern rustige uitstraling en geniet wandel en fiets mogelijkheden. Ik heb genoten van de rust en stilte en prachtig stukje natuur. Mijn huisdieren wilde graag langer blijven net zoals ik😉 Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik ga er graag nog een keer naar toe🤗
10
Naam: Josh van den Berg
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We werden zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie waar we duidelijke informatie kregen over het park e.d. Eenmaal aangekomen in het chalet viel ons op hoe schoon en goed onderhouden (nieuw chalet?) alles is! De ligging van het park is prachtig in de bossen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustige ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hebben genoten van ons verblijf
10
Naam: Ria Braaksma
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk comfortabel huisje in een prachtige omgeving. En wat een heerlijkheid s morgens ontwaken met de eekhoorns. Geweldig
8
Naam: A. Boshuisen-Vanrooijen
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het chalet was prima in orde, vooral binnen was alles tiptop in orde. Aanrader voor de volgende keer.
9
Naam: F.M.H. Kok
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Nadat de bungalow volledig is gerestyled is het verblijven in De Bikkels een en al luxe. Alleen hoop ik dat de grote wand binnen nog voorzien wordt van een mooie foto van de prachtige natuur in de omgeving. Waarom er een grote plattegrond van Eindhoven is aangebracht is mij niet geheel duidelijk.
9
Naam: Mariëlle
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren aangenaam verrast door de vrije ligging en de gehele bungalow. Alles was er en van goede kwaliteit en meer dan voldoende. De bossen aan de overkant werden erg gewaardeerd door onze honden en alles is 5 autominuten verwijderd. Erg fijne midweek gehad en meteen weer geboekt!
8
Naam: Cor de
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
goede infra structuur en transportkarretjes , ruim opgezet tussen de huisjes (voldoende privacy, rustige ligging voldoende parkeren . Huisje (6 pers.) fijne indeling en mooie tv (open haard hoeft niet zo nodig)
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De chalets liggen prima bij het bos
10
Naam: Joyce van der Tol
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig, privacy, knus, locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch! Echte aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging park is mooi je kunt heerlijk een wandeling maken t bos in. Vriendelijk personeel bij receptie , mooie nette huisjes
9
Naam: Sylvia Rolandus
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig wij zijn zeer tevreden
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie nette huisjes midden in de natuur, prachtig!
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker uit kunnen rusted.
10
Naam: Bekooij
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig! Heerlijk in het bos! Onwijs mooi gerenoveerd huisje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes waren erg netjes en schoon. Leuke en gezellige interieur. Wij komen zeker nog eens terug.
7
Naam: L Exalto
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij vonden het echt een prachtig huisje, ruim genoeg en mooi meubilair. Wij waren echter met het OV, dus de bereikbaarheid naar de supermarkt e.d. was wat lastiger. Maar we hebben daardoor wel heerlijk kunnen wandelen in een rustige omgeving.
10
Naam: Gerda Leeuw
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: J. de Roo
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk! Wij hadden een gerenoveerd huisje, was perfect! Mooi meubilair, complete keukenuitrusting en serviesgoed, fijne tv met chromecast, prachtige badkamer, heerlijke bedden, en last but not least, je loopt zó het bos in voor een prachtige wandeling. Kortom : perfect weekend gehad
10
Naam: J Ippel
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk, schoon, nieuw, mooi huisje, fijne plek.wandelen.
8
Naam: Yvonne Snaaijer
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisjes zijn mooi gerenoveerd. Onze keuze voor dit park was een combinatie van Huisjes en de ligging bij het bos.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben enorm genoten van ons weekendje weg. Een luxe huisje midden in de natuur! Daarnaast was het personeel erg vriendelijk en service gericht.
9
Naam: J. Van Kruysbergen
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Voor de 2e keer in 6 weken tijd. Nu een week geweest. Zeker weer voor herhaling vatbaar. Mooie o.geving, heerlijk huisje echt thuis gevoel.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.