Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

Adres

Bospark De Bikkels

Biesdeel 4
5756 PK Vlierden
Noord-Brabant
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Op Bospark de Bikkels zijn geen auto’s toegestaan. Ook op aankomst- en vertrekdagen is het park autovrij. Heeft u een officiële invalidekaart? Laat het ons weten en we zoeken samen met u naar een oplossing. Op het park zijn vier algemene parkeerplaatsen waar u uw voertuig tijdens uw verblijf kunt parkeren. Op de parkeerplaats bij de chalets en naast de receptie zijn bagagewagens te vinden die u kunt gebruiken om uw bagage naar uw vakantieverblijf te brengen. Zou u zo vriendelijk willen zijn de bagagewagens direct na gebruik terug te plaatsen voor onze andere gasten.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Aankomst

U bent vanaf 15.00 uur hartelijk welkom op ons park.

Graag willen wij u erop attenderen dat de receptie alleen geopend is op de volgende tijden

Zondag Gesloten  
Maandag 09.00 - 11.30 12.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 13.00  
Woensdag 09.00 - 13.00  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag 09.00 - 12.00 12.00 - 18.30
Zaterdag 09.00 - 13.00  

 

Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)493 312 221.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.