Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10700 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 10700 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netjes en alles voldoende aanwezig (qua borden en bestek)
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super verblijf gehad Mooi park heeft voor ieder iets te doen Vriendelijk personeel en schone accomodatie
7
Naam: Petra
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De omgeving is echt prachtig maar het huisje was sfeerloos. Geen leuke aankleding. Wij hebben het schemerlampje van de slaapkamer in de woonkamer gezet zodat we niet de grote lampen aan hoefde te doen. Het huisje kan ook echt beter schoon gemaakt worden de ramen waren echt niet schoon en de tegels in de badkamer en wc zaten vol met handen. Wij waren 14:40 en we kregen nog geen sleutel mee. Voordat we bij het huisje waren en hadden uitgeladen konden was het al 15:00 en konden we weer naar de receptie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie accomodatie, rustig gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Park ligt in een mooie omgeving. Veel te doen in en om het park.
9
Naam: Elonka Huisman
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Rosa Boedhoe
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Goede ligging. Heel erg tevreden
8
Naam: Linda van der Zwan
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Leuk welness huis..alles op en aan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heel goed na de zin gehad we hadden een 2O pers. villa het was 👍
5
Naam: Lilianne
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het huisje wat ik had gehuurd voldeed niet aan mijn verwachting. Achterstallig onderhoud , verf ging bladeren, muren vies met vlekken. Verder slechte schoonmaak van het huis. Ramen en deuren zaten vol zwarte stap. Spinnenwebben, badkamer - douche vieze voegen, molton van het bed zat onder de vlekken. Dit gemeld bij de receptie,
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het onderhoud in uw accommodatie niet in orde was. Wij hebben uw feedback doorgegeven aan de parkdirectie zodat de technische dienst van het park de accommodatie na kan kijken op eventuele gebreken. Wij hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf. Graag tot ziens op één van de Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Miranda Reijgwart
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij komen vaker bij verschillende parken van Roompot, Roompot Arcen komen we jaarlijks terug en het voelt oprecht als thuis komen. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar.
10
Naam: Gerhard Huizenga
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf. Mooi ruim schoon huisje. Vriendelijke personeel.
8
Naam: Dick van der Hammen
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Peter van den Pol
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een min punt is de lichtsensor in de invalidebadkamer. Deze gaat te snel uit wat tot gevaarlijke situaties leid voor een invalide zoals ik.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Voor het tweede jaar op rij een weekend op jullie park verbleven. We hebben weer een ontzettend leuk weekend gehad en de kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Het water in het zwembad had alleen warmer gemogen. Dan is het een stuk aangenamer om te zwemmen. Nu hebben we het best koud gehad.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, net huisje. Aardige bediening in het restaurant en snackbar. 2 van de 4 gaspitten werkten niet goed en ook het licht van de afzuigkap werkte niet. Te harde bedden. Dat de temperatuur steeds terug springt naar 17 graden was met dit koude weer niet fijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Min
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Beetje achterstallig onderhoud in de wellnessruimte. Slechte vieze vloer in het basement. Verder een heerlijk huis en alles werkte goed. We komen terug. Was een fijne vakantie.
9
Naam: Joke Mateijsen
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij zijn verrast door ons huisje. Zeer modern en belangrijkste zeer schoon! Wij waren met 13 personen heerlijk hoe groot het is !
7
Naam: Lars Driesse
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje was vies. Er dreven allerlei viezigheden in het zwembad (privé) zoals haren en iets wat leek op wc-papier. De ruimtes waren oppervlakkig schoongemaakt m.n. de vloeren. De dekbedden zaten vol vlekken en ook één toilet was nog smerig. Al met al niet wat we gewend zijn, want we zijn al tweemaal eerder in het huisje geweest, jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
5
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Villa 6 heeft echt een opknapbeurt nodig. Schilderen muren, deurklink woonkamer vastzetten. Voordeur slot bleef vastzitten. Kozijnen schilderen (Ook in wc boven) Badkamer opknappen. Want: Schimmel langs plafond (het weer zit er in) lamp verroest, radiator verroest. Kozijnen langs de ramen zwart van het weer (een soort schimmel) in slaapkamer aan de voorkant vieze vegen op de muur. Kijk je op de slaapkamers achter de nachtkastjes dan zitten er stofnesten. Ik heb zelf de stofzuiger ontstopt want een enorme stofprop zorgde er voor dat de stofzuiger niet meer kon zuigen. Koelkastplankjes waren vies (is uiteindelijk opgeknapt) stopcontact op een van de slaapkamers was uitgebroken en stond open terwijl er kinderen van 4 rondliepen (dit is super snel opgelost door de td van het park) al met al vinden wij dat ook al betaal je minder bij roompot je ook echt minder krijgt voor je geld. Jammer. Knap, heel en schoon hoeft niet de hoofdprijs te zijn.
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het onderhoud in uw accommodatie niet in orde was. Wij hebben uw feedback doorgegeven aan de parkdirectie zodat de technische dienst van het park de accommodatie na kan kijken op eventuele gebreken. Wij hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf. Graag tot ziens op één van de Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Olaf Van der Ploeg
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, rustige ligging en fraaie accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijk verblijf in een mooi natuurlijke omgeving
9
Naam: Linda Delcroix
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
hebben een zalige vakantie gehad in jullie park. Enkel de poets kon wel wat beter,hebben nog een vergiet gevonden onder een bed. Stof op de buizen van de lavabo We hadden ontbijtmanden besteld deze waren top behalve het fruit dat was niet echt vers
8
Naam: Maik Habraken
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Leuk chalet met alles erop en eraan. Miste alleen gebruiksaanwijzingen van de oven en de vaatwasser . Vriendelijk personeel
7
Naam: J.Maatje
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een fijn ruim huisje, gelukkig met een gashaard waardoor we het wel lekker warm kregen. Niet heel erg schoon, veel rommel in hoekjes. Geweldig opgevangen na mijn val in het zwembad, waardoor ik 4 hechtingen in mijn hoofd heb gekregen bij de plaatselijke huisarts. Een hele mooie bos bloemen, die we in de accomodatie vonden nadat we waren wezen wandelen, was een heel mooie verrassing Het restaurant was wel oke, maar als je er twee keer hebt gegeten dan ben je er wel klaar mee.Zoveel keus is er dan niet.
10
Naam: Frans Hoppenbrouwers
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje groot genoeg . En goede ligging veel privacy. Vriendelijk personeel.
8
Naam: Callant Heidi
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hadden een zeer rustige deugddoende vakantie ondanks Corona, vriendelijke mensen en correcte technische dienst,nette mooie huisjes
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.