Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5357 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 5357 reviews

7
Naam: H T J van Zanden
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn enige kritiek betreft het ontbreken van een lichtpunt in het keukengedeelte.
10
Naam: Ruud van Silfhout
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging van het door ons toegewezen huisje
9
Naam: Hans Schepers
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik geef een dikke 9,5. Het enige wat wij misten was een gezellig schemerlamp in ons 4 persoonshuisje maar de vriendelijke mw bij de balie heeft ons al het een en ander er over verteld. Komt goed zegt ze en dan wordt de volgende keer alles een dikke 10.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Even lekker er uit zijn geen behoefte aan luxe
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en mooie ligging van het park in prachtige omgeving
9
Naam: Rudi Cornelis
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi en rustig park met prachtig uitzicht op de natuur en al haar facetten. Zeer centraal gelegen zodat je op korte tijd alle richtingen uit kan. De bungalow voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen, eenvoudig maar met voldoende comfort om er een gezellige midweek van te maken. Kortom een aanrader,…wij komen zeker terug.
9
Naam: Jan Buchner
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
schoonmaak mag beter
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer rustig verblijf en een redelijk verblijf, alles was niet schoon en wat meer onderhoud om het netjes te houden
8
Naam: Harrie Postma
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prima verblijf. Heel jammer dat de faciliteiten dicht waren. Vooral het restaurant. Maar het huis was prima. Netjes en schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Christof van Breedam
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en gezellig!
10
Naam: . Stebo Vof
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige medewerksters Super park
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn met 5 vriendinnen geweest. We hebben n erg genoten. We konden het lekker gezellig maken. Ook konden we op tijd in onze bungalow. Alles was aanwezig en het was schoon en warm
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals gezegd alles prima, op een paar puntjes van onderhoud keuken na. Ook vreemd dat in Handleiding van radio/dvd gesproken wordt, maar deze nergens te vinden was. Geen wereldschokkende zaken, anders hadden we tijdens ons verblijf wel an de bel getrokken.
9
Naam: F.J. Heijndijk
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Badkamer niet schoon winkeltje is karig en korte opening Restaurant en bar dicht niets te doen op het park geen sfeer op het park wel mooi uitzicht en centraal
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anne Van der Ploeg
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het keuken blok was te klein om wat op te zetten,en geen kastjes om je spullen kwijt in kwijt te kunnen. Dit was in huisje Tulp 70. In andere huisjes van jullie was dit wel goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park ligt mooi.
3
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park was meer een bouwplaats dan vakantiepark. Ondanks toezegging dat hij geen last zou veroorzakenvan eigenaar/buurman veel last van klussen ( boren, timmeren ).Op woensdagavond gevraagd hiermee te stoppen.Ging donderdagochtend gewoon verder.Onderhoud van huisje was abominabel. Aan terraskant zat er geen verf meer op het hout en hingen bladders er bij. Realiteit kwam niet overeen met plattegrond op site waarop boeking was gebaseerd. Geen aparte toilet zoals op plattegrond. Voordeur kierde waardoor hal niet warm te krijgen was. Radiator op tweede slaapkamer grenzend aan gang had geen thermostaatkraan en werd pas na twee dagen enigszins warm. Apparatuur gedateerd zoals magnetron. IK snap niet waar andere positieve reviews op gebaseerd zijn maar kwaliteit van huisje was beneden peil kortom zeer slechte beurt voor Roompot en twijfel of we ooit bij Roompot nog boeken. Dit was tweede slechte ervaring met park waar VVE dienst uitmaakt en hun eigen gang lijkt te gaan. Naast en tegenover ons huisje werd hele dag geklust. Er was niet aan gedacht ons alternatief aan te bieden op rustiger gedeelte. Had u maar eerder geklaagd dan hadden we dat gedaan, maar zelf niet bedacht terwijl groot deel van park leeg stond Overigens dames van receptie en TD man waren behulpzaam bij oplossen van problemen
10
Naam: M Wildeman- Van Den Bosch
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een mooie park locatie is goed berijdbaar ook met de trein. Alleen er mag voor de avonden wat meer verlichting zijn op,de paden . Jammer dat er in ons huisje niet goed was schoongemaakt, op,het eerste gezicht wel. MAar als je een tafeltje onder de teve weg schuift ligt er troep en stof onder. Ook de spinnenwebben hadden ze weg mogen halen. Verder hebben we het prima naar ons zin gehad met een mooi uitzicht
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel hulp van de medewerkers. Wij zijnmindervalide en inmiddels wat ouder, daarom niet meer voor ons geschikt
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verzorgd
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
10
Naam: Geert Veen
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen zeker al meer dan 25 jaar op vakantie in Zuid Limburg. Meestal was een pension onze vaste keus. Echter doordat mijn echtgenote zich wat meer ging verdiepen in andere mogelijkheden, kwamen we uit op Bungalow Park Schin op Geul. Een mooi gelegen park niet ver van Valkenburg maar ook naar de andere richting Vaals en directe omgeving. En met heel veel mogelijkheden om fietstochten te maken naar Maastricht of naar Aken, alle op een afstand van rond de 20 KM. Goed te doen op de fiets en als je via knooppunten fietst kom je op plekjes die zeer de moeite waard zijn. Wij hebben een week vakantie gehad die zeker navolging verdient. Mvg, Hennie en Geert Veen M.v.Eppelaan 45 8426 DR Appelscha 06-20525008
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super geweest, heerlijke bungalow, mooie ligging
9
Naam: P. van den Bosch
Datum: 24 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was positief verrast op mijn vraag of ik mijn vrouw bij thuiskomst bij de bungalow mocht afzetten daar zij afhankelijk is van een rollator. Kreeg ik gelijk het aanbod van een druppel voor toegang door de slagboom. Dit was zeker een groot + punt voor ons verblijf en hadden we achteraf ook geen huisje hoeven te bespreken. Ga zeker op deze voet door.
9
Naam: Vera
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toplocatie voor natuurliefhebbers, veel wandelmogelijkheden en station in de buurt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.