Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen, Limburg (NL), Nederland

  • Recreatieplas
  • Natuurgebieden
  • Veelzijdige omgeving

Adres

Bungalowpark De Riethorst

Riethorsterweg 10A
6586 AC Plasmolen
Limburg (NL)
Nederland
024-6962370

Reisinfo

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)246 962 370.

Openingstijden

Vanwege het kleinschalige karakter van het park is de receptie niet dagelijks geopend. Tot 17.00 uur kan je via de intercom een receptiemedewerker bereiken. Er komt vervolgens direct iemand naar je toe.

Algemeen

  • Bedlinnen is verplicht om te huren. Bad- en keukenlinnen kan je zelf meenemen of huren bij de receptie. Het handdoekenpakket bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukendoekenpakket bestaat uit twee theedoeken en een handdoek.
  • Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen lokale heffingen per persoon per nacht en bedlinnen per persoon te worden betaald.

Waarborg

Bij aankomst dien je een machtigingsformulier in te vullen voor de waarborg.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Arriveer je na 17.00 uur, dan verzoeken wij je contact op te nemen met de receptie.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.