Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

reviews

8.5

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 262 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 262 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima!
9
Naam: Jeanne
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijkheid, meedenkend en servicegericht.
7
Naam: Pim
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie gehad in Villapark Schildmeer. Maar een paar punten: Door omstandigheden konden wij niet op vrijdag aankomen, maar op zaterdagochtend. Hierdoor konden wij geen gebruik maken van de sloep. Dat kon pas vanaf maandag. Tot dinsdag was het mooi weer, waardoor wij maar 1 keer hebben kunnen varen. De mechanische ventilatie maakt erg veel lawaai. Vooral in de ouderlijke slaapkamer. Alsof een wasmachine de hele nacht op zolder centrifugeert. Vandaar dat wij na 1 nacht verhuisd zijn naar een kinderslaapkamer. Erg jammer; van een stille nacht is geen sprake. Verder geeft het wc-raampje wel erg veel inkijk; zeker als het licht aan is. Fijn was wel dat er een wasmachine was en dat er een toilet boven was. Deze 2 zaken stonden overigens niet in de beschrijving op de site. Wel een beetje sneu dat je in een villa moet douchen in de badkuip..... Aangezien van het type Stuurboord 6 maar 1 in het park aanwezig is, had dit wel vermeld kunnen worden op de site.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie woning wel wat gedateerd, zeer mooie ligging. Groot pluspunt het gebruik van de bijbehorende boot
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging aan het meer en rustig.
10
Naam: Franklin Colpa
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
in een woord , heerlijk
9
Naam: A Velstra
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Erg leuk park, privacy! Geweldig een boot erbij, erg leuk! Prima voor elkaar! Tip iets meer info over de prachtige omgeving! Klein mapje over hoe tv werkt, de cv, oven zou kunnen!! Verder geweldig! We willen er zo weer heen! Hebben het aanbevolen bij vrienden en familie! De combi praktisch huis en boot! Helemaal top!! Zeer tevreden!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijke week gehad in ruim huis van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne, rustige omgeving. Ook heel leuk met het bootje erbij en dat je zo vanuit je achtertuin het water op kan!
9
Naam: W.J.A. van der Linde
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooi rustig en groen park aan een mooi meer. Enige punt van kritiek is dat de stapelbedden erg lawaaiig zijn en eigelijk niet geschikt voor volwassenen, terwijl dit niet staat vermeld bij de 6 persoons accomodatie. Ook de matrassen in deze stapelbedden prikken in de rug. Dit in tegenstelling tot de andere bedden, welke prima zijn.
8
Naam: John de Weerdt
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben heerlijk genoten om weer met een klein groepje op vakantie te kunnen gaan, het park was ook kleinschalig, dus het was er niet erg druk . Maar we hebben heerlijk gevaren en gefietst vanaf het park. Het huisje was prima, afgezien van enkele zaken die niet goed functioneerde in het huisje. Maar dat mocht de pret niet drukken.
10
Naam: M.E. Vos
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Te beginnen met geweldig goed weer. Huisje is prettig aan het water met een goed onderhouden ruime tuin waarin het goed vertoeven is. Zonne-ligbedden en tuinmeubilair aanwezig. Huisje is schoon en prima ingedeeld. Als kers op de taart is de geweldige (afgetankte diesel) sloep in het water voor de deur, welke vrij te gebruiken is gedurende je vakantieperiode. Prachtige vaartochten over het rustige Schildmeer is voor iedereen eenvoudig te doen. Je kunt naar het mooie Appingedam met zijn hangende keukens en over het Damsterdiep naar Delfzijl. Een mooie route is ook naar Slochteren. Hier kun je de Freylenborg bezoeken. Een prachig bewaard gebleven borg welke nu een museum is. Verder kun je heerlijk fietsen om het Schildmeer. Kortom: Villapark Schildmeer, eem absolute must !!
10
Naam: Luc van Ransbeeck
Datum: 7 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hier komen we nog. Is ondertussen ons 2de bezoek en normaal komen we volgend jaar weer. Ligging is mooi, omgeving is top, personeel top. In de ruime omgeving genoeg activiteiten van fietsen, wandelen, gewoon genieten. Wat kan een mens nog meer verlangen. Ook de boot die bij het huisje is, is een fijne extra. Dus kortom, wij zijn best tevreden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een huis met een boot, dat was echt heel erg leuk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was een goeie vakantie, we waren zeer tevreden. We liepen wel heel erg aan tegen het feit dat er maar 1 aardappel schilmesje aanwezig was en swerelds botste snijmesje. Dat maakte koken erg lastig. Aan de receptie werd nog iets gezegd over een broodmes, maar die hadden wij niet. En er werd bij de receptie ook niet echt actief gereageerd toen we zeiden dat wij botte messen hadden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden de schoonmaak niet ideaal. Maar dat komt waarschijnlijk dat er veel gedaan moet worden in korte tijd. Waren overigens wel blij dat we zelf pedaalemmer zakken mee hadden en 2 rollen closetpapier. In het service pakket zat 1 rol. Waar 2 toiletten in accommodatie zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel fijn, kleinschalig park met een fantastische ligging, de sloep maakt het helemaal af, ook bij minder goed weer!
9
Naam: Mireille
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer dat er in ons verblijf geboord is tijdens onze afwezigheid en daardoor overal stof en gruis lag toe we terug kwamen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Susanne Wardell
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Positief en gezellig maar wel met mooi weer want er is verder niet veel te doen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tops: Huisje is ruim genoeg voor een gezin, grote tuin ligt direct aan het water. Gebruik van sloep (5.70m) incl. 1 tank brandstof bij de prijs inbegrepen was fijn. Keuken was voldoende uitgerust, combi magnetron, afwas- en wasmachine. Rustige omgeving met veel vaarwater. WiFi werkte prima. Bedden waren redelijk. Parkeren bij het huisje. Tips: schoonmaak bij aankomst kon beter (bijv. prullenbak badkamer was bij aankomst niet geleegd, resten van bbq/lucifers vorige gasten lagen nog in de tuin, sommige kopjes/borden waren nog vuil. Badkamer is aan een opknapbeurt toe (douchegordijn te smal waardoor vloer snel nat wordt, doucheslang te kort, handdoekenrekje kapot, bad vertoont her en der schimmel/kalkresten). Het aanleghout bij de waterkant in de tuin om de sloep aan vast te maken was kapot gevaren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Schoonmaak slecht, WiFi viel steeds uit waardoor geen tv en internet. Ontbrekende factoren keukengerei. Fornuis deel niet te gebruiken zonder dat de stoppen uitvielen. Kortom huisje ansich prima leuk met boot, vriendelijke mensen bij receptie maar onderhoud is wel een ding!
8
Naam: Jacqueline Kettenes
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima accomodatie. Wat gedateerd. Jammer alleen varen via de grote plas. Te vaak harde wind waardoor varen geen optie is. Leuke omliggende plaatsjes. Prima restaurant op het park en naast het park. Bruggetje was 1x defect daardoor omlopen naar het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke, rustige vakantie gehad. Het sloepje bij het huisje maakte het helemaal af. Op een veilige manier van de omgeving kunnen genieten zonder last te hebben Corona regels. Met tiener kinderen zeker een aanrader!
8
Naam: Sigrid L
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heel fijne vakantie gehad onder meer door de ligging van het park en de rust en ruimte die we hebben ervaren. We vonden het prachtig om met de sloep op weg te gaan. Mooi om de omgeving vanuit het water te bekijken. Mooie natuur. Schone en rustige omgeving. Ook was het leuk om te kunnen suppen vanuit het park. Eigenlijk alleen maar leuke herinneringen aan deze vakantie. Het enige min puntje was de summiere uitleg over de werkwijze bij een sluis. Ons werd verteld dat we het trapje moesten vasthouden in de sluis, maar er werd niet bij verteld dat het water flink tekeer kan gaan bij het vullen van de sluis. Hierdoor zijn we de grip op het trapje verloren en is de sloep gaan zigzaggen. Gelukkig is er niets vervelends gebeurd hierdoor. Nadien is er niets onverwachts voorgevallen.
8
Naam: Rob Veldhoen
Datum: 14 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Perfect. Prachtige ligging. En mooie sloep voor de deur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Gerrit Meijerink
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer tevreden. Miste wel een broodrooster in de accommodatie .
9
Naam: Winfried van Westen
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk park met mooie extra faciliteiten voor water recreatie in een leuk gebied dicht bij de gezellige stad Groningen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was erg goed allemaal, vriendelijk personeel, goed huisje, waar wel wat klein onderhoud aan mag gebeuren, zoals schimmel op de kit randen, lekkende doucheslang, mist een ventilatie rooster in de badkamer, usb stopcontact naast het bed komt een continue piep uit en de voordeur klemt. Maar verder een heel leuk en schoon park, waar heel rust heerst.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.