Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

reviews

8.5

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 281 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 281 reviews

9
Naam: Luc van Ransbeeck
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 3de keer een week geboekt. We zijn wel uiterst tevreden met ons verblijf laat dat zeker zijn. Plannen zijn al gemaakt om in september nog eens terug te komen. Hier en daar kan er wel een aanpassing gebeuren, vb thermostatisch kraan in de douche. Geen vuilblik aanwezig en toch wat rommelige berging waar de verwarming staat. (nr 24). Wel netjes onderhouden inclusief de tuin. Groot pluspunt is de aanwezigheid van het bootje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Peter
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm genoten, het weer zatergmee, dus konden veel gebruik maken van de boot. En vissen vanuit de achtertuin
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johan Boonstra
Datum: 15 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig en vrij park met comfortabele vak. huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park qua accommodatie, goed maar niet overdreven luxueus. Locatie goed, mooie ligging, rustig en sfeervol..
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten deze midweek ondanks dat het weer niet meewerkte. Wat ik jammer vond was dat de receptie alleen op maandag en vrijdag open was, bij aankomst en vertrek. Je moest bellen voor contact. Maar dan werd alles prima opgelost. Maar voor een kleinigheid wil je niet bellen. Al zou er maar een half uurtje iemand aanwezig zijn! Het is een fijne plek om te verblijven. Hoop er echt nog eens een keer terug te komen.
8
Naam: Kristel Eisden
Datum: 21 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad en goed aan te rijden naar het UMCG, waar we dagelijks naar heen en weer gereden zijn. Verder hebben de kinderen genoten van het voetballen bij de plas en het kabouterpad. Ook vonden ze het heel leuk om voor het eerst samen in een stapelbed te slapen.
9
Naam: Stan Gerichhausen
Datum: 5 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik geef dit park een hoog cijfer, maar..... Natuurlijk slaap het bed niet zoals thuis, en natuurlijk komt er niet net zoveel water uit de douchekop en natuurlijk zit de bank niet zoals thuis. Het zijn allemaal luxe problemen, zeker als je ziet dat er op dit moment miljoenen mensen zijn die niet uitmaakt waar ze slapen, douchen of kunnen zitten. Niet zeuren dus. Wij hebben een heerlijke week gehad, wat een mooie voor ons onbekende plek. Wat een vriendelijk mensen in deze omgeving. Wat voor ons een geheel nieuwe ervaring was, de totale stilte toen wij s-avonds met de hond gingen wandelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitwaaien en wandelen met onze hond rondom het schildmeer.
5
Naam: Anoniem
Datum: 11 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was verouderd. Licht gang deed het niet, afzuigkap deed het niet, geen gordijnen alleen vitrage, keuken inhoud zeer sumier, toiletwas onder de bril heel erg vies. Douchen in bad is niet meer van deze tijd. Buitenlicht was kapot, deurbel ook. Vorige huisje dat ik bij jullie had was veel beter.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen te delen. Het is ons doel om u een zorgeloos en aangenaam verblijf te bezorgen. Wij maken uit uw bericht op dat wij daar in uw geval niet geheel in zijn geslaagd. Graag bieden we onze excuses aan. Wij hebben uw bevindingen van het vakantieverblijf doorgegeven aan de parkleiding van Schildermeer. Hopelijk heeft u desondanks genoten van uw verblijf én mogen we u snel weer ontvangen voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
8
Naam: André
Datum: 28 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bijzondere woning indeling met leuk uitzicht. Erg comfortabel met meer dan gemiddelde voorzieningen als (losse) radio, Nespresso apparaat, bubbelbad, en vloerverwarming.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park, mooi gelegen aan natuurgebied, ideaal om met hond te wandelen ( in de winter) . Fijn comfortabel huis waar je je gelijk thuis voelt, met grote tuin op het zuiden en prachtig uitzicht .
7
Naam: Linda Brouwer-Ferwerda
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was fijn ingericht; prima bedden, fijne bank, eetset. Maar de rattenoverlast geeft wel een onrustig gevoel. Bij aankomst waren duidelijk sporen (haren) van een hond. Op de bank en vloer met name. Maar ik had ook over het hoofd gezien dat honden toegestaan zijn. Mogelijk hadden we een huisdiervrij huisje kunnen boeken. Maar m’n man heeft de stofzuiger even gebruikt en weg waren de hondenharen. Daarnaast staat een ‘niet roken’ sticker op de deur maar vervolgens ligt er wel een asbak in de vensterbank. Zou ik dan ook weghalen, om verwarring te voorkomen. Geen rook geroken overigens hoor.
8
Naam: Marcia Timmers
Datum: 29 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is te klein voor veel faciliteiten. Het huisje heeft een mooi uitzicht op het Schildmeer. Wij komen hier vooral voor familiebezoek.
10
Naam: Joanne Jonkman
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig. Mooi en schoon huisje. Fijne ligging met wandelen met de hond rond het schildmeer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima plek, mooie omgeving en kleinschaligheid!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima!
9
Naam: Jeanne
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijkheid, meedenkend en servicegericht.
7
Naam: Pim
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vakantie gehad in Villapark Schildmeer. Maar een paar punten: Door omstandigheden konden wij niet op vrijdag aankomen, maar op zaterdagochtend. Hierdoor konden wij geen gebruik maken van de sloep. Dat kon pas vanaf maandag. Tot dinsdag was het mooi weer, waardoor wij maar 1 keer hebben kunnen varen. De mechanische ventilatie maakt erg veel lawaai. Vooral in de ouderlijke slaapkamer. Alsof een wasmachine de hele nacht op zolder centrifugeert. Vandaar dat wij na 1 nacht verhuisd zijn naar een kinderslaapkamer. Erg jammer; van een stille nacht is geen sprake. Verder geeft het wc-raampje wel erg veel inkijk; zeker als het licht aan is. Fijn was wel dat er een wasmachine was en dat er een toilet boven was. Deze 2 zaken stonden overigens niet in de beschrijving op de site. Wel een beetje sneu dat je in een villa moet douchen in de badkuip..... Aangezien van het type Stuurboord 6 maar 1 in het park aanwezig is, had dit wel vermeld kunnen worden op de site.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie woning wel wat gedateerd, zeer mooie ligging. Groot pluspunt het gebruik van de bijbehorende boot
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging aan het meer en rustig.
10
Naam: Franklin Colpa
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
in een woord , heerlijk
9
Naam: A Velstra
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuk park, privacy! Geweldig een boot erbij, erg leuk! Prima voor elkaar! Tip iets meer info over de prachtige omgeving! Klein mapje over hoe tv werkt, de cv, oven zou kunnen!! Verder geweldig! We willen er zo weer heen! Hebben het aanbevolen bij vrienden en familie! De combi praktisch huis en boot! Helemaal top!! Zeer tevreden!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad in ruim huis van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne, rustige omgeving. Ook heel leuk met het bootje erbij en dat je zo vanuit je achtertuin het water op kan!
9
Naam: W.J.A. van der Linde
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig en groen park aan een mooi meer. Enige punt van kritiek is dat de stapelbedden erg lawaaiig zijn en eigelijk niet geschikt voor volwassenen, terwijl dit niet staat vermeld bij de 6 persoons accomodatie. Ook de matrassen in deze stapelbedden prikken in de rug. Dit in tegenstelling tot de andere bedden, welke prima zijn.
8
Naam: John de Weerdt
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben heerlijk genoten om weer met een klein groepje op vakantie te kunnen gaan, het park was ook kleinschalig, dus het was er niet erg druk . Maar we hebben heerlijk gevaren en gefietst vanaf het park. Het huisje was prima, afgezien van enkele zaken die niet goed functioneerde in het huisje. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.