Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1205 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 1205 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie en zeer volledige inrichting van het huisje. Het is duidelijk dat daar veel tijd en energie in is gestoken. De uitstraling van het park is - zelfs met het slechte weer dat wij hadden - geweldig: huisjes en het groen wordt goed onderhouden; het park is ruim en speels opgezet.
9
Naam: Yvonne van den Belt
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Prachtig park, mooi modern en gezellig huisje, vriendelijk personeel, leuk zwembad met fijne temperatuur!
8
Naam: J. Wiersma-Steegstra
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Best wel tevreden er zijn altijd verbeter puntjes
8
Naam: Ria Rozeboom
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Prachtige vakantiewoning maar heeft wel aandacht nodig betreffende onderhoud.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Er is veel te weinig ventilatie mogelijkheid in de accommodatie, daardoor staat het water (in ons geval) langs de plinten. Als je afval hebt moet je er te ver mee lopen om het te deponeren want met13 personen is de afvalzak snel vol. Als je ‘s avonds je hondje moet uitlaten is het wel heel donker op het park.
5
Naam: Paul van de Groep
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Laat ik beginnen met de pluspunten: 1. Voor een gezin met 15 personen is er voldoende ruimte 2. Een uitstekend restaurant met heel vriendelijk personeel; dit geldt ook voor de receptie 3. De tub was een groot succes, zeker voor de kinderen Dan de minpunten: 1. Een toilet, dat na 1 dag niet meer werkte 2. Slechte, doorgezakte bedden, die vooral voor de ouderen niet prettig waren 3. De 2 douchecabines zonder deur, waardoor er een waterballet ontstond in de ruimte, waar ook nog een wc stond. Je kon nergens je voeten drogen na het douchen en als je naar de wc moest stond je in het water. Een deur zou hier niet misstaan 4. De achterdeur van huisje 48 sloot heel slecht 5. Diverse binnendeuren kraakten en piepten; geen prettig geluid als er mensen liggen te slapen. 6. De vaatwasser had twee losse rekken om de borden tussen te klemmen. Bij aankomst zat er aan een kant een elastiekje om de boel vast te zetten 7. Op de website staat alleen de Senseo vermeld en niet het apparaat met filters Kortom Voor een bedrag van ruim 1400 euro mag je wel wat meer verwachten dan een bungalow, die hard toe is aan een grondige opknapbeurt. Als ik de reviews van de afgelopen jaren lees, dan is er weinig gedaan met de eerdere opmerkingen. Ik sluit mij aan bij eerder klachten over het feit, dat ik in 2019 reeds mijn boeking heb gedaan voor ruim 1200 euro en dat door uitstel vanwege Corona de prijs hoger werd. Voor mij wordt het in ieder geval nooit meer een park van Hogeboom!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Goed om te lezen dat u positieve ervaringen over de grootte van de gehuurde vakantiewoning heeft en uw bezoek aan het restaurant op Vakantiepark Emslandermeer u goed is bevallen. Wat jammer dat u een mindere ervaring heeft met het onderhoud en de staat van de gehuurde vakantiewoning. Graag bieden we onze excuses aan. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook tijdens uw verblijf een melding omtrent uw onvrede over bijvoorbeeld de gehuurde vakantiewoning te maken bij de parkreceptie, zodat het personeel een passende oplossing kan zoeken. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze Parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Heleen de Mooij
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij hebben super genoten met ons hele gezin in 1 groot huis. Prima kamers incl badkamers. Het enige wat vervelend was dat de vaatwasser niet echt een schone vaat leverde. Vinden het prima dat de inrichting niet super gestyled was prima met zoveel mensen alleen kon de schoonmaak wel iets beter. Maar al met al een heeel fijn weekend gehad met elkaar
10
Naam: Richard Heerts
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Eerste bezoek op dit park, absoluut voor herhaling vatbaar. Prima accommodatie op een mooi park in een mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Geweldig, wel jammer dat er bij aankomt geen hout beschikbaar is voor de hottub.
9
Naam: Annemieke Urlus
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Sfeervol
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park in een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een prachtige omgeving waar het park in ligt maar de accommodatie was verre van schoon, dat is niet fijn met een klein kind van 2 en een half jaar voor de rest was het goed ingericht voor14 personen en aan de receptie was de mevrouw erg vriendelijk!
8
Naam: Hannie van Duijnhoven
Datum: 14 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een slaapkamer was slecht toegankelijk omdat een veel te grote zwarte kast in de weg stond. Handig om die in ieder geval te vervangen door een klein legkastje. De zwarte kast kon je ook niet gebruiken omdat die veel te donker was. De verwarming stond inderdaad op 13 graden en het was dus erg koud in het huisje. Het duurde een volledige dag voor het wat behaaglijk werd. We hebben daarom de rest van de vakantie de verwarming steeds aan laten staan. Die 3 zwarte kasten staan eigenlijk alleen maar in de weg (om de kamer binnen te gaan, om het licht aan te zetten enz.) Verder was het huisje goed en de ligging was heel erg mooi aan het water.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij zaten in huisje 15-17. - De eerste nacht hebben we heel veel overlast gehad van onze buren die tot 3 uur snachts in de hottub zaten. - De tv deed het niet en afvoer douche van huisje 17 was verstopt. Dit werd zaterdag snel opgelost. - Daarna bleek douche afvoer van huisje 15 ook verstopt. - Bij beide douches mist ook een douchedeur. - De brievenbus van huisje 15 is kapot, waardoor het tocht. - de tennisbaan is niet onderhouden; het net hangt niet goed en de baan ligt onder het mos en bladeren. Daardoor hebben wij niet kunnen tennissen, terwijl we daar wel vanuit waren gegaan. - de prullenbak in het huisje is kapot en bovendien veel te klein voor een 14 persoons huisje - super snelle incheck; heel fijn! - vriendelijk personeel bij Rough en lekker gegeten. - mooi park en leuk die verlichte bruggetjes - voldoende douches/toiletten - voldoende parkeerplekken Wij mochten vorig jaar niet gaan wegens Corona en moesten omboeken. De prijs van hetzelfde huisje kwam echter 30% duurder uit! Dat je die prijs aanhoudt voor nieuwe gasten snappen wij, maar als je gedwongen moet omboeken had een tegemoetkoming in de prijs ons op de plaatst geleken. Om die reden zouden wij het park helaas niet aanbevelen.
8
Naam: Hendrik Liemburg
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Met veel plezier met kinderen en kleinkinderen ons 50 jarig huwelijk gevierd. Eigenlijk 51, omdat vorig jaar niet door kon gaan i.v.m. corona. Woning was geschikt voor de 14 personen. Ligging was goed, maar de woning kon wel wat klein onderhoud gebruiken.
10
Naam: Patrick Jansen
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk en relaxt . Komen zeker weer terug (Dit was de 2e keer)
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Asia
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het onthaal, personeel, accomodatie, netheid, alles was perfect. Het jammer vond ik dat er bijna niets te doen is in en rondom het park. De speeltuintjes lijken allemaal op mekaar en zijn heel klein. We konden geen bootjes noch fietsen huren. Hier moet echt wel rekening meegehouden worden. Wij hebben niets kunnen doen buiten zwemmen en in de kleine speeltuin spelen met de kindjes. Zelfs een serieuze boswandeling zat er niet in. Maarrrr, dat houdt ons niet tegen om terug te gaan in de zomer. Het huis was zeer proper, en perfect gelegen aan het water. In de zomer samen met familie daar verblijven en barbecue-en lijkt me zalig!
8
Naam: Anonie
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed, leuk park en fijn rustig
8
Naam: Riëtte Derks
Datum: 4 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn huis, niet schoon helaas. Superlekker gegeten in restaurant Roegh met supervriendelijk personeel. Hartelijke ontvangst bij de receptie
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De accommodatie was uitgeleefd, het kan wel een likje verf gebruiken. Ook zaten er gaten in de muur, douchejes waren niet afgewerkt. Er zaten brievenbussen in de deuren waardoor er veel tocht doorheen kwam.
Allereerst willen wij u bedanken voor de tijd en moeite die u genomen heeft om uw ervaringen kenbaar te maken. Hierdoor kunnen wij van u leren en de kwaliteit op het park verbeteren. Inmiddels hebben wij de opmerkingen van uw accommodatie bekend gemaakt bij het parkmanagement en gaan zij hiermee aan de slag. Dit om teleurstelling in de toekomst te voorkomen. Wij verwelkomen u graag weer eens op één van onze parken
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk weekend geweest! Waren voor de tweede keer hier en zullen zeker nog eens terug komen, mooi park met mooie huisjes waar je heerlijk op rust komt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het park, zwembad en restaurant waren prima. De eetkamerstoelen zijn hard aan vervanging toe. De bekleding die er deels nog op zit schilfert er af, waardoor alles onder de zwarte schilfers zat en we geregeld moesten vegen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De woning was prachtig en ruim. Uitzicht op het water zorgde voor een extra fijn vakantiegevoel. Het onderhoud van het huis was achterstallig (vooral schimmel op de badkamer boven - kraken van de bedstee). Het zwembad was heel leuk voor de kids en meer dan ruim genoeg.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Boven verwachting, volgens anderen zouden wij in de middel of nowere komen, maar een mooi stukje Drenthe in Groningen.😊 see you 🔜
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben een hele fijne week gehad in het huisje. Leuke plek. Leuke speeltuintjes in de buurt. Leuk zwembad voor de kinderen. Jammer dat de vaatwasser en stofzuiger het niet goed deden.
8
Naam: Diana van den Dikkenberg
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De sfeer op het park is goed. De huisjes zijn wat aan het verouderen. O.a. deuren sluiten niet goed en we hadden een toilet welke lekte. Hierdoor hing er een luchtje in het toilet, Doucheraam kon niet op slot, met wind waaide deze geregeld open. Wat we echt misten waren brandmelders!!!! Veiligheid gaat boven alles. Daarnaast hadden we een 6 persoons huisje met maar comfortabele zitmogelijkheden voor 3 personen. Nu moesten er steeds 2 gezinsleden op een hoge stoel plaats nemen. Een aantal jaar geleden waren we ook op het park en zaten in de wat nieuwere huisjes (huisje welke bij de groeps- accommodatie staat) Hierdoor gingen we met andere verwachting naar het park en voelde dit huisje minder luxe. Desondanks hebben we het goed naar ons zin gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk tot rust gekomen. Genoten van de jacuzzi en sfeerhaard in een huisje voorzien van veel comfort. Helaas geen vis gezien of gevangen , dat vonden we wel jammer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.