Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5185 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 5185 reviews

8
Naam: Familie Verbeek
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de Corona hebben we een fijn weekend gehad Mede doordat we een groot huisje hadden We komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Magda van Dijk
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ivm de verbouwing van de huisjes , de parkeerplaats bij de hoofdingang en dergelijke hebben we geen personeel gezien En ivm Corona was veel gesloten Maar toch was alles perfect en goed geregeld Dus…….heerlijke vakantie gehad !
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Stephanie Erkenbosch
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er was sprake van een gratis bedden opmaak service, wij hadden aangegeven hier gebruik van te willen maken, echter waren de bedden helaas niet opgemaakt. Huisje was niet heel schoon, op de grond en onder de bedden lagen er stof wolken. Daarnaast was de receptie nu niet toegangkelijk ivm werkzaamheden op het park. Het pad naar de receptie voor voetgangers was erg donker, geen verlichting.
8
Naam: A. Boere
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ik vind het lastig vind om de enquête in te vullen omdat alles gesloten was ivm de covid. Maar de indruk was zeker goed en voor herhaling vatbaar. Het huisje was heel schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat ik heb gemist is de informatie voor aankomst dat er werkzaamheden plaatsvinden dichtbij de accommodatie en dat er enige hinder van ondervonden kan worden. Als dit vooraf was doorgegeven was er minder irritatie ontstaan en dus meer begrip. Bij het inleveren van de sleutel bij vertrek, werd er door de receptioniste niet gevraagd of het verblijf naar wens was. Er werd alleen gedag gezegd. Dit vind ik onder de maat. De mensen van het park die in die auto s rijden zijn zeer klantvriendelijk! Geven altijd op de wegen in het park ruimte aan de klant om door te kunnen rijden. Klasse!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
- Vloer badkamer en koelkast waren niet schoon, lawaai overlast door aanleg parkeergelegenheid. Werling thermostaat onduidelij. + Uitgebreide inventaris, gezellige inrichting, schuur voor fietsen, mooie ligging
10
Naam: Anette van Os
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ze zijn hard bezig om het park nog leuker en mooier te maken. Voor mij persoonlijk zou het zwembad altijd geopend mogen zijn en niet gesloten tussen nov en met, maar verder komen we ontzettend graag en vaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Marion Ligthart
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De enigste opmerking die ik heb is , wij zijn heel vaak geweest op jullie park wilden er met oud en nieuw ook weer heen maar de prijzen zijn schandalig hoog voor een lang weekend. Met zes personen je bent er in principe maar 2 volle dagen. 7 persoons huisje bosvilla. Heel jammer dit. Mvg m.ligthart
9
Naam: Caroline Kube
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We found the bed mattresses very soft and bouncy. When you rolled over at night you bounced awake! The combi oven was not very good as an oven. Perhaps it was because we didnt know how to use it. It would be good to have some instructions and a baking tray available. It would be nice to have a tv with apps from the different program providers eg. netflix etc. so we can log into our accounts and watch programs and films. Its always nice to bring your dog with you however there was no where to let my dog run around. I had to keep my dog on the leash at all times. Dogs need to run around during the day to let out energy and to exercise. It would be a good idea to have an area with fencing for dogs to run around. Other places have them.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje zag er netjes uit. Fijn dat er meer dan genoeg serviesgoed en bestek aanwezig was. De afwasmachine was fijn, maar de afwas werd niet erg schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huisjes waren mooi en groot. Jammer dat er een verbouwing plaatsvond op het park. De alternatieve bewegwijzering op het park was heel slecht met kleine pijltjes op papier aangegeven. De eerste keer reden veel mensen four. Er was geen animatie en het zwembad dicht. Er was verder niets te doen. We komen wel in april of mei terug.
10
Naam: G C Vroege
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hebben een fantastisch weekend gehad met als kers op de taart een mooie witte wereld op de Zaterdagochtend, wat kun je nog meer wensen. Geweldige service en personeel, zelfs de technische dienst was voortreffelijk. Ja ons weekend was goed besteedt en komen zeker nog eens terug en maken dan ook zeker gebruik van het restaurant als het allemaal weer mag! Nu hadden we een heerlijke piza die met veel smaak op ging. Bedankt voor deze fantastische dagen. Namens mijn Zoon en mij.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Willem Tempel
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Doordat er nogal wat woningen gerenoveerd werden en ook de hele parkeerplaats op de schop was, was er helaas wel wat werk lawaai. Mijn tip is om dit dan wel op de site te vermelden, zodat je er als gast op voorbereid bent.
10
Naam: Judith Wiersma
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super vriendelijk personeel, er was door Corona maar weinig open en toch waren de mensen die wel aanwezig waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De sfeer van de huisjes is subliem en het heeft precies alles wat het nodig heeft tot aan de kleine details toe. Er is rust en natuur.. perfect!
8
Naam: Ruud Rossel
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Topweek gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje eenvoudig, maar de ligging van het park maakt veel goed. Rustig gelegen. Zou wel het huisje uitrusten met een magnetron. Ook een veger en blik zou makkelijk zijn, zeker ivm het schoonmaken van de open haard. (een stofzuiger kan hier niet zo goed tegen ;). Schoonmaak kan beter. Was op etage helemaal niet gestofzuigd, ik maakte daar geen probleem van. Zelf even gedaan (onder bed boortjes gevonden en diverse boomblaadjes op de slaapkamers en 2 twee euro muntstukken onder de bank. Geeft wel aan dat het stofzuigen beter kan) . Maar andere gasten kunnen hier wellicht wel een probleem van maken. Dus aandachtspuntje!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed we hebben een top week gehad bedankt voor alles
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was van binnen donker. Het servies was niet helemaal schoon. de thermostaat was eerst niet te vinden. De openhaard had slechte trek, waardoor we de houtblokken niet konden branden, omdat rook naar binnen kwam. Het was een verouderd huisje, de prijs die we ervoor moesten betalen was te hoog. De ligging was wel heel mooi, direct aan mooie wandelwegen door het bos en over de hei.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gedateerde accommodatie. Ver weg van winkels. Veel te laat geïnformeerd over de verbouwingen. Auto’s daarom op het park. Dat was niet onze keuze en werden we drie dagen voor aankomst mee geconfronteerd. Niet netjes van jullie. De ligging is geweldig.
9
Naam: Rianne
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn compact huisje, van alle gemakken voorzien. Blij met berging voor fietsen met elektra en ook de opgemaakte bedden vonden we fijn. Zeer vriendelijk personeel, zowel bij de receptie als in het restaurant. Weinig gebruik kunnen maken van de faciliteiten op het park, zoals het zwembad, omdat dit niet geopend was. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Jammer dat er werkzaamheden waren die wat overlast gaven, maar we hebben dit niet als heel storend ervaren. Kortom, een leuke week gehad in een prima accommodatie en geen klachten. Dank jullie wel.
9
Naam: Peter de Bree
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat we pas 1 dag van te voren op de hoogte zijn gebracht van de werkzaamheden op het park. Op de site van Roompot waar we hebben geboekt werd niet over de werkzaamheden geschreven. Hadden we dit van te voren geweten waren we niet naar dit maar naar een ander park gegaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg smalle bedden, het leer op stoelleuning kapot, hangt erbij, of maken of eraf halen en oventje of magnetron gemist.
Allereerst willen wij u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen met betrekking tot het verblijf op Bungalowpark Hoenderloo. De feedback kunnen wij goed gebruiken om onze service en gastvrijheid op het park en Roompot breed te verbeteren. We vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf niet helemaal naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor! Heeft u dit ook gemeld bij onze parkreceptie tijdens uw verblijf? Onze collegas kijken op dat moment graag met u mee om ter plaatse een passende oplossing te bieden. De parkreceptie is het vaste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
6
Naam: Helen Dam
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bosrand waar extra voor betaald is , keek uit op de parkeerplaats ! Er waren werkzaamheden voor de deur en alle verkeer ging over ijzeren platen langs . S avonds bij het afhalen van het restaurant was het terrein niet verlicht , stikdonker ! Het huisje was smoezelig en basic .
Uw vakantie op Bungalowpark Hoenderloo is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Heeft u dit ook gemeld bij onze parkreceptie tijdens uw verblijf? Onze collegas denken op dat moment graag met u mee om ter plaatse een passende oplossing te bieden. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.