Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.7

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 879 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 879 reviews

9
Naam: Mariëlle
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk huisje! Enkele nadelen: maar 1 sleutel bij het huisje. Dat maakte het onmogelijk om je eigen gang te gaan want je bent erg afhankelijk van elkaar. Nadeel dat de jacuzzi maar tot 23u betreedt mocht worden, dit werd pas duidelijk bij aankomst.
9
Naam: Marjolijn
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van alle parken waar ik geweest ben, scoort dit park het hoogst op vriendelijkheid en gastvrijheid. Wat een lieve, aardige mensen. Mooi park ook. Mooi verzorgd en fijn. Ik ben in veel parken geweest (vooral de wat duurdere plekken) maar die park was qua service toch echt het beste. Ik ben al eerder in Roompot parken geweest en was toen niet zo blij met de service. Die park heeft alles goed gemaakt. Alleen al daarom zou ik terug gaan. Het huis was ook prachtig. Ik heb ervan genoten. Bedankt waterpark Zwartkruis!
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad. Wat een prachtige locatie aan het water en ook nog een een hele tuin erbij met ligbedden en een groot balkon. We waren helemaal verrast over de ruimte zowel binnen als buiten. Ook de aankleding ziet er leuk uit, alles zag er netjes onderhouden uit. De BBQ werd nadat we hem hadden gereserveerd al bij het huisje langs gebracht, heel netjes. Wij zijn zeer tevreden. We willen hier zo weer naartoe! Hopelijk tot ziens! :-)
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuke en mooie watervilla alles is aanwezig. Mag alleen wat schoner binnen. Veel stof, haren van de vorige vakantiegangers, erg krakende trappen en beestjes dood gedrukt op de muur van voorgangers. Hier is nog wat winst te behalen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ed C
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden het afgelopen weekend al eind 2019 geboekt via Zwartkruis Watervilla NoardBurgum. I.v.m. corona ging het in 2020/ 2021 helaas niet door. Elk jaar werd er wel gecommuniceerd. Wij vieren elk jaar de Broersweekend (5 broers /5 schoonzussen) in 2020 waren wij, mijn vrouw en ik waren de organisatoren voor het weekend. Wij waren gelijk verliefd op de villas, lokatie en de mogelijkheden in de buurt. Vrijdagavond gezellig een kwis gedaan (petje op petje af, hilarisch). Zaterdag hadden wij 3 TukTuks gehuurd in Lauwersoog incl een puzzle tocht. En Zondag gingen wij met een gehuurde sloep het water op. De sloep gehuurd bij de t Eibertsnest Jachthaven Kuikhorn. Wij allemaal hebben erg genoten van dit weekend. Het weer was ons ook goed gezind ...... Uiteraard konden wij ons geld terug krijgen, maar wij wilde zo graag dat weekend
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi en leuk huisje om met de familie te zijn. Dat het aan het water ligt is zeker een pluspunt. Jammer dat er op het park zelf niks te doen is. De hygiëne zouden wat beter kunnen. Vlekken/kapot beddengoed en de vloeren beneden niet echt schoon. Verder een goed verblijf gehad!
10
Naam: Thw Kloppenburg
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne midweek gehad
10
Naam: P. Peeters
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was in één woord:Super! We hebben genoten. We hadden een probleem met de afvoer. Een telefoontje en binnen een half uur was er een servicemedewerker en het werd zelfs direct opgelost.
9
Naam: Van donge
Datum: 11 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst waren we best wat huiverig aangezien de laatste reviews op Google niet heel fantastisch waren. Maar eenmaal in de villa was dat heel snel voorbij.wat een heerlijke watervilla!mooi ingericht schoon en wat een luxe.sauna en bubbelbad in het huisje en buiten onze eigen jacuzzi!!! Het zag er top uit! We hebben een heerlijke midweek gehad bij jullie en komen zeker nog een keer graag terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe ontspannen vakantie voor een aantrekkelijke prijs
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk! Je hebt veel rust en privacy op het park. Verder heb je luxe faciliteiten. Minpuntjes: hygiëne. Ondanks de vrij nieuwe huisjes zit er veel schimmel. De huisjes beschikken over een vaatwasmachine, maar de vaat werd niet schoon door een verstopt filter. Verder vonden we bierdopjes en afval tussen de bank en noem maar op!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, vooral met 10 personen
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne grote villas. Wel ontbreekt er het een en ander en zijn er zaken kapot. Verder zijn de bedden wisselend. De een beter als de ander. Qua ruimte hebben we de villa als zeer prettig ervaren, evenzo het aantal badkamer en toiletten. wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad. Minpuntje vind ik wel dat er hard gereden word over het park. dit ook bij de receptie aangekaart. Daardoor niet veilig voor kinderen of wandelaars.
9
Naam: Esmay Gubbels
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huisje met een heerlijke jacuzzi en sauna. Genoten van het uitzicht op het water. Verbeterpunten: betere schoonmaak bij de badkamers is nodig. Denk aan de voegen bij de douches en de putjes. Verder was de keukeninventarisatie niet allemaal voor 8 personen. Er ontbrak bijvoorbeeld een mes. De inrichting vonden wij ook een beetje sfeerloos maar dat is natuurlijk smaak gebonden. We hebben hoe dan ook wel genoten van ons verblijf.
10
Naam: Raeven Huis In t Veld
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige aankomst: vriendelijk onthaal en een mooie villa, die precies leek op de fotos van de website. Voldeed vanwege de schoonmaak nog boven onze verwachtingen. Heerlijke rust en ruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad met ons voetbalteam. Prachtige huisjes. Service was er weinig tot niet. We kwamen aan en toen kregen we de sleutel. Eigenlijk niets van tips wat ze zouden kunnen doen in de buurt. Zelf moeten vragen naar bootjes. De beste man die de bootjes bracht was wel erg vriendelijk. Bij vertrek moesten we de sleutels in een brievenbus doen. Niks geen persoonlijke aandacht nog. Dat is toch wel jammer. Maar qua park en voorzieningen niets te klagen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van ons verblijf. Hele mooie ligging vd bungalows aan het water. De rust en ruimte. Mooi huis. Kon wat schoner met name rondom de klinken vd deuren en afzuigkap. De bedden vd slaapkamer aan suite en bovenverdieping waren goed. De overige matrassen op de beneden verdieping waren slecht, ook de kussens. Jammer. Ook een nadeel dat je op de benedenverdieping geen raam open kunt zetten
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, precies wat we nu nodig hadden
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, huisje vooral keuken mag iets beter worden schoongemaakt. Maar wanneer je belt komen ze meteen. Ligging aan het water is fanatastisch.
8
Naam: Henk Eerkes
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne week gehad met kinderen en kleinkinderen en dat was het belangrijkste. De accommodatie kon beter. Wat bij het binnenkomen direct opviel was dat alle ramen vuil waren behalve die van de voordeur. Verder was het washok ronduit goor en de badkamers waren ook niet erg schoon. De wifi in nr.140 was niet heel betrouwbaar In de grote slaapkamer werden we een paar keer wakker van het gekraak van het drijvende steigertje. Dit komt omdat het hout is doorgezakt en de wieltjes zinloos zijn geworden verder duurt het drogen van de was schier eindeloos, was er onvoldoende serviesgoed waardoor de vaatwasser onnodig veel gebruikt moest worden. Positief is de ruimte in het huis en de prima bedden alsmede de mooie locatie. Maar dat de totaalbeoordeling op 8 uitkomt is toch voornamelijk te danken aan het vriendelijke en gastvrije personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een zeer geslaagde vakantie 2 min puntjes, de hangbank/ gebrek aan andere stoelen. 1 slaapkamer had een stapelbed, dit was bekend maar een bed van 60 bij 180 is wel extreem klein konden wij dus ook niet gebruiken, zelfs niet door de jongste / kleinste. Verder een top huis!
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantie park maar volledig gericht op het water, om en nabij het park weinig faciliteiten
8
Naam: Jm Kievits
Datum: 4 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Manon
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Mooier en groter dan vooraf verwacht. Echte aanrader! Zowel voor families als vriendinnengroepen een mooie locatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig, huislijk en ruim huis op een mooie locatie gelegen met heerlijke wellness voorzieningen zoals sauna en jacuzzi. Geen voorzieningen op het park. Maar voor ons ook niet nodig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi concept, zo aan het water. Een bootje huren is wel echt een aanrader. Wij waren er in een rustige week. Comfortabele woning (6 personen woning) met honden. Het park biedt geen voorzieningen voor honden, en ook niet voor kinderen v.w.b. entertainment. Uiteraard is varen met een bootje voor de kinderen geweldig. Genieten van de natuur. Anders dan bij andere parken is er gewoon sprake van snelle wifi en een sterk signaal. Kleine tegenslag was de gebrekkige ventilatie in de slaapvertrekken beneden. Door de deuren op te laten werd het niet te benauwd. Maar verder een mooi huis met ruime voorzieningen, we overwegen zeker een keer terug te komen, en hebben zelfs oppervlakkig interesse in eventuele koop van één van de nieuwbouw vakantiehuizen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met erg mooi ingerichte en schone woningen

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.