Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.7

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1003 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1003 reviews

8
Naam: Marina Lensen
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park maar de schoonmaak laat echt te wensen over wat een smerige boel. Vieze en vette keuken. Haren op de bedden in de moltons. Beestjes in de bedden en in de kasten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige woning en fijne locatie aan het water!
10
Naam: J Haveman
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ruime vakantiewoning, mooie locatie. Vriendelijke personeel.
7
Naam: Zomertje
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park, ligging en type woning was prima.. de reden waarom “maar” een 7 is dat de dekbedden en kussens er niet schoon uitzagen veel vlekken….zag er niet fris uit, de vloer zowel slaapkamers als woonkamer waren bij binnenkomst verre van schoon. Lag nog veel zand op. trapje van het bovenbalkon (aan de waterkantzijde) naar beneden naar de loungeset was erg glad en treden bogen erg door daardoor niet een veilig gevoel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een geweldig weekend gehad mooi ruim huis heerlijk aan het water de bedden waren aan de zachtekant voor mij maar verders op en top
9
Naam: Fedor de De Bock
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een fijn weekend in jullie prachtige huis op een mooie locatie. Alleen is het huis heel gehorig. Voor de rest was het echt heel fijn
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rekening houden met de voorkeur voor een verblijf zonder de betaling van voorkeur kosten is zeer op prijs gesteld.
9
Naam: Renate te Dorsthorst
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super leuke en mooie vakantie gehad. Het huis was echt super en van alle gemakken voorzien. Mijn man heeft heerlijk vanaf de steiger kunnen vissen. Het is er lekker rustig. Leuke dorpjes in de buurt waar je zo heen kunt fietsen. Leuke wandelroute voor de hond. Kortom gewoon een topper van een vakantiepark
9
Naam: J.H.H. Kamp
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad, goed gelegen naar allerlei uitvalsplaatsen, heerlijk rustig op het park en prima verblijf. Alleen in de app zag ik dat er in de badkamer ook vloerverwarming aanwezig was, dit klopte niet en dat was jammer want bij koude nachten is het aardig fris beneden, aangezien de slaap- en badvertrekken zich daar ook bevonden.
10
Naam: Corrina Spaanjaars
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige Plek, vriendelijk personeel! Probleempje werd gelijk serieus genomen en opgelost. Genoten van de Jacuzzi! Het mooie uitzicht over het water. Een heerlijke plek echt een aanrader! Wij gaan graag nog eens terug!
9
Naam: John
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig verblijf, jacuzzi, sauna, slaapkamers, keuken etc. helemaal top. Ook de lokatie is prima...
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was prima. Medewerkers op locatie waren netjes en duidelijk. Huisje zag er netjes uit en was goed uitgerust. Het enige wat een nare smaak geeft was de discussie vooraf over de aankomsttijd. Waar we gezellig met het gehele gezelschap wilde komen zijn enkele mensen vooruit moeten rijden omdat we anders niet voor 20:00 uur aan zouden komen. Dit terwijl nergens vermeld wordt dat de check-in maar tot 20:00 uur is.
10
Naam: Widjai Gowricharn
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marga Scheringa
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn huis lekker groot! Jammer van de douche in de beneden slaapkamer. De het water lekt door de deur. En dus op de badkamer vloer. En daar zit geen putje dus stroomt zo de slaapkamer in. Ik ben brildragend en zie dus niet dat dit gebeurd als ik sta te douchen. Voordeel is wel dat er meteen gedweild is😀 betrof huisje 124 Jacuzzi was top! En perfecte ligging! We hebben. Genoten 😀
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, netjes en ruim huis. Wel wat kleine kamer waar het stapelbed in staat. Voor jonge kinderen geen activiteiten op het park. Te denken aan speeltuin, zwembad etc.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keuken inventaris is absurt minimaal/weinig voor 12 personen. Het huis was niet schoon. De bedden waren vies, de hoezen die op matras en kussen zaten waren niet schoon. Brrrrrr….. Voor ons een reden om voorlopig geen Roompot meer te boeken voor jaarlijks vriendenweekend.
10
Naam: Silvia van den Bosch
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park aan het water Alles werd goed onderhouden Was voor ons het tweede jaar dat we hier kwamen En komen zeker nog terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over de hele linie zeer tevreden
8
Naam: Jeroen Braam
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Desiree Slijkhuis
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer verast van het mooie huis Mooie ligging heerlijke jacuzzi Voor herhaling vatbaar zeiden we gelijk
8
Naam: Benno Pereboom
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Pierre Nel
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super week gehad graag nog een keer
9
Naam: Larissa Stuut
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie accomodatie, fijn dat het ruim is opgezet waardoor veel privacy. Mooie grote huizen
5
Naam: Jessica
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst moest er een formulier ondertekend worden dat er geen geluidsoverlast na 23.00 uur mag zijn anders krijg je geen borg terug. Heel raar. Zaterdag hadden wij de deur nog een beetje open en gelijk om 23.15 stond er al iemand voor de deur dat er teveel geluid was. Nou echt heel raar hoor. We hadden niet eens muziek..waren gewoon bingo aan het doen. Zo ben je niet meer echt relaxed in het vakantiehuisje.
9
Naam: Lisa
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met de familie bestaande uit 10 personen + hond een lang weekend van vrijdag tot maandag geboekt. We zaten in Goudplezier Sauna 10+2 huisje 134. Een formulier getekend over dat het tussen 23:00 en 08:00 stil moet zijn in het park en rond je huisje, lijkt mij meer dan logisch. De dame achter de receptie was vriendelijk, omdat ik wat negatieve reviews had gelezen over het niet terug betalen van de borg gevraagd hoe dat bij hun geregeld was, dit word ongeveer 5 dagen na je vertrek terug gestort als je alles netjes achter hebt gelaten en geen geluidsoverlast heb. Eerste indruk erg ruim en licht. Leuk aangekleed, hier en daar nieuwe meubels wat er strak uit zag. Er zijn 3 verdiepingen, boven 2 slaapkamers 1 douche en 1 wc, begane grond 1 wc en in de kelder 1 grote badkamer met douche en wc en een losse wc, en 1 slaapkamer had een douche en wastafel erbij. Er waren 5 slaapkamers met 2 bedden en 1 met een stapelbed, het stapelbed kan vind ik eigenlijk niet voor een volwassenen omdat hij smal en niet heel lang. Bij tafel stonden 14 stoelen, strak naast elkaar. Dit is als je gaat eten niet handig, en als je maar met 10 of 12 mensen bent is het vrij veel. Wat wij hebben ervaren is dat de woonkamer zithoek niet voor zoveel personen is. We kwamen eigenlijk wel 2 stoelen te kort. De keuken had wel wat gebruikersporen, en bij het openen van de vaatwasser en oven kwamen we erg veel etensresten en/of rioollucht tegen. De vaatwasser had waarschijnlijk of al even niet aan gestaan of wat zout of schoonmaakmiddel nodig. Maar naar 1 keer draaien was de stank weg. Over de oven hebben we direct gebeld, er stond binnen 10 minuten een aardige jongen bij ons binnen en heeft de oven voor ons goed schoon gemaakt. Voor de rest is de keuken mooi groot, er is genoeg voor zoveel mensen en je kan veel spullen kwijt. De muren hebben veel gebruikers sporen, die kunnen wel verf gebruiken. Niet echt uitlaat mogelijkheden voor de hond. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, de ligging van het park uniek, Omgeving leuk, winkels goed bereikbaar en gezellige restaurants, Het Huis was geweldig met de steiger aan het water we hebben gevist, gevaren en gezwommen. De Jacuzzi was geweldig! veel gebruik van gemaakt. We zijn benieuwt naar de uitbreiding van het park. Enig minpunt op het park is dat er geen mogelijkheid is om wat te drinken op een terrasje cq iets te eten of een broodjes service voor ontbijt verder alles uitstekend dikke plus.
10
Naam: Martin Ossentjuk
Datum: 15 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi park super ligging voor de tweede keer dat met een groep echt 👍

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.